שוב נתחיל מחדש... שוב נתחיל מחדש... מתנגן טוב? היום התחלתי מחדש הכנה להפשרה
ט ט מ י New member 28/11/04 #1 שוב נתחיל מחדש... שוב נתחיל מחדש... מתנגן טוב? היום התחלתי מחדש הכנה להפשרה
ר רחלה New member 28/11/04 #2 ../images/Emo51.gif לכל הבנות נכתב ע"י ט מ י: שוב נתחיל מחדש... מתנגן טוב? היום התחלתי מחדש הכנה להפשרה לחץ כדי להרחיב... לכל הבנות על תשובות שקיבלתי בינתיים נראה לי לא אקטואלי - מ10 ניציות ששאבו הופרתה אחת לא בא לי ללכת להחזרה
../images/Emo51.gif לכל הבנות נכתב ע"י ט מ י: שוב נתחיל מחדש... מתנגן טוב? היום התחלתי מחדש הכנה להפשרה לחץ כדי להרחיב... לכל הבנות על תשובות שקיבלתי בינתיים נראה לי לא אקטואלי - מ10 ניציות ששאבו הופרתה אחת לא בא לי ללכת להחזרה
ד דש1דש New member 29/11/04 #3 מאכזב, אבל... נכתב ע"י רחלה: לכל הבנות על תשובות שקיבלתי בינתיים נראה לי לא אקטואלי - מ10 ניציות ששאבו הופרתה אחת לא בא לי ללכת להחזרה לחץ כדי להרחיב... מאכזב, אבל... כידוע - מספיק אחד כדי לקבל תינוק!!!! אולי זו הביצית המנצחת? שיהיה בהצלחה!
מאכזב, אבל... נכתב ע"י רחלה: לכל הבנות על תשובות שקיבלתי בינתיים נראה לי לא אקטואלי - מ10 ניציות ששאבו הופרתה אחת לא בא לי ללכת להחזרה לחץ כדי להרחיב... מאכזב, אבל... כידוע - מספיק אחד כדי לקבל תינוק!!!! אולי זו הביצית המנצחת? שיהיה בהצלחה!