שוב נפרדנו :\

maor19810

New member
שוב נפרדנו :\

שלום וחג שמח לכולם!
אז ככה אני ובת הזוג שלי קרוב ל3 וחצי שנים,
ויש בנינו הרבה ריבים והבנות ונפרדנו הרבה,ואנחנו מאוד מאוד אוהבים אחד את השני.אני בן 20 היא קרובה ל18 מסיימת תיכון.
פעם האחרונה שחזרנו הסכמנו שיהיה בנינו יותר חופשיות שהיא תוכל לצאת עם החברות של למועדונים להנות וגם אני אבל עם גבול מסויים
כיוון שעדיין אסור לשכוח שיש מחוייבות לקשר.והעניין הוא שהריב מתחיל מי באמת שטות והופך לריב רציני בגלל שהבת הזוג שלי
מגיבה מאוד בחריפות בעצבים שברגע שהיא מגיע כך אי אפשר להרגיע אותה ולאחר מכן מהנקודה שהיא מתחילה בתגובה הזאת זה נגמר בפרידה.
נפרדנו אתמול ומאוד כואב לי עם הפרדות האלה אני לא יכול ככה יותר,אני רוצה להיות איתה נאי רוצה להסתדר איתה אבל יש דברים שהיא לא מוכנה לקבל אותם
ומתעקשת עליהם.אני יודע שהגיל שלה זה הגיל של להנות ולצאת לבלות אבל יש לי הרגשה שהיא רואה את זה בנקודה ילדותית,הכוונה לשמור על היחסים בכוונה הדדית,
ויש לי המון פחד לאבד אותה ואני מנסה הרבה להתמודד עם הבעיה הזו והיא אומרת שזה מציק לה שאני מפחד לאבד אותה וכל זה,הארי עם כל הפרידות האלה באמת ירד לי
הבטחון העצמי בקשר הזוגי ואני באמת רוצה להציל תקשר הזוגי הזה,אני חייב לציןן שאנחנו גרים בערים שונות שזה גם טיפה מקשה.
בנתיים לא דברנו יומיים האלה וכבר נגמרו לי הכלים להתמודד ואני לא יודע מה להגיד לא יודע מה לעשות באמת שנאי מרגיש שאני בתוך מבוך.

Aski7

New member
לחכות

שהיא תתבגר..שאתה תתבגר..
שכל הקשר הזה יהיה בגדר ..אהבה ראשונה?! ויחלוף.
צר לי נראה לי שזה כמו קשרים ראשונים שתמיד בטוחים שזה לעד ומפחדים...ובסוף זה נגמר.
אבל בנתיים..
בנתייםעם הפחד שלך אתה נותן לה לשחק על זה בריבים..
היא מנצלת את החולשות שלך כחיילים שלה..והיא זורקת שוב ושוב רק כי אתה מפחד ואחרי יומיים מתקשר..נשבר ואז היא "כאילו" משתכנעת..
ואתה מתנצל?
זה גיל כזה וסוג בנות כאלה ואני יכולה להגיד לך שהייתי אותו דבר עד שנפל לי האסימון.
בקיצור מה שנראה לי תפסיק להיות קל כזה. ותעריך את עצמך יותר.
היא זרקה אותך? אל תתקשר.. אל תענה לאסמסים...תן לה להגיע ולהתנצל. לא תגיע ותתנצל? כנראה שאתה לא צריך אותה ממילא..
היא תנסה להלחם בזה ולשבור אותך אבל כשהיא תבין שהמשחקים בך (כי אתה מפחד) עברו כל גבול ואתה כבר לא רוצה לשחק ואפילו מוכן ללכת עם זה היא תרגע קצת.
אתה יכול לאהוב ולרצות אותה מבלי לתת לה לנצל את שתי אלה כחולשה שלך.
תלמד את עצמך את זה עכשיו כדי שיהיה יותר קל בקשר הבא.

maor19810

New member
אתה צודק

באמת שאני קצת מרגיש לפעמים שזה משחק ברגשות שאני יותר מידי וויתרתי לה שהיא רואה שהיא יכולה להרשות לעצמה לנהל תיחסים שהיא רוצה,כנראה שאני באמת צריך לסלוח לעצמי קצת

אייבורי

New member
בתרגום לעברית

אתה בבון שרוצה חברה שנשארת בבית, חונק אותה עד שנמאס לה
והיא זרקה אותך.

Aski7

New member
אתה יודע

אני הבנתי איזה אסוציאציה עולה כל פעם מהתגובות שלך..
(זה הולך להיות אינפנטילי):
של טאז השד הטסמני!
מגיע פתאום בעל דיבור קלוקל והורס כל הנקרה בדרכו ע"י סופת הטורנדו שהוא יוצר..

maor19810

New member
אני לא חושב ככה אחי

נראה לך שאני רוצה חברה שנשארת בבית וסגורה שאין לה חיים?
אז אתה ממש טועה אני נותן את החופש לצאת לבלות עם חברות והכל
אם זה מה שהייתי רוצה אז מה שהייתי כותב שאני לא אוהב שהחברה שלי יוצאת לבלות
בכל מיני מקומות בלעדי.אז שים לב ותקרא טוב לפני שאתה מגיב מסקנות כאלה

אייבורי

New member
התבלבלת

אתה לא נותן לה חופש, חופש היה לה לפניך ויהיה איתך וגם אחריך.
החופש שלה הוא מוחלט ואיננו קשור אליך

אני בטוח שאתה שמח לצאת איתה לכל מקום
אבל לצערך, היא לפעמים מעדיפה לבלות בלעדיך

במקום לסמוך עליה בידיעה שהיא אוהבת אותך ונאמנה אליך
אתה נוהג כקלגס גס רוח החושב שחברתו היא רכושו.

maor19810

New member
חחח אתה לא מבין כאילו

זה שאני אומר לה תצאי תבלי תהני זה לא לתת לה חופש ?אם לא הייתי סומך עלייה לא הייתי נותן לה לצאת לשום מקום.
ואני לא חושב שהיא רכוש כנראה שאתה מתבלבל וחבל שאתה מסיק סתם מסקנות שליליות

chenby

New member
אוקי

אז נתחיל בזה שאיבדת אותה.. לא כל כך מפחיד לא? אתה עדיין חי ונושם.
דבר שני, שניכם עדיין ילדים, זה שאתה גדול ממנה בשנתיים לא אומר שאתה יודע יותר ממנה על מערכות יחסים, שניכם עברתם ביחד את החוויה וכל אחד מהמקום שלו. זה לא אומר שהמקום שלך נכון יותר משלה.
מספיק אחד שידע להפסיק לריב, או להסית את הריב - מריב - לדיון.. לשיחה, להקשבה.. במקום שכל אחד ירצה להיות צודק וכשצודקים מפסידים, פשוט להקשיב לצד השני ולהבין שהרצונות של שני הצדדים לגיטימיים וחשובים.
ואם זו פרידה לתמיד, אז אתה תתגבר על זה וגם בהמשך תמצא מישהו שתתאים לך יותר, בדרך כלל לא מתחתנים עם חברה ראשונה, עם כל הצער.
ואם אתם חוזרים, תפסיקו להתנצח, תתחילו לנצח. וזה קורה בהקשבה ונתינת מקום אחד לשני.

maor19810

New member
אני מאוד מבין על מה אתה מדבר

העניין הוא שתמיד נאי אומר לה צריך לדעת לוותר אחד לשני כי אהבה נבנת מנתינה מלוותר אחד לשני,תסכים איתי שאם אתה מוותר ומוותר ומוותר לבנדם והוא מנצל את זה כמו שצריך אז גם אתה מתחיל להסגר
בפנייו ולא יכול גם לוותר לו.כי יש גבול מסויים

chenby

New member
קודם כל

אני את...

דבר שני, מה זה מוותר?
אפשר דוגמא?

maor19810

New member
הנה דוגמא

נוצר ריב לא להתעקש ולנפח את הגאווה אלה לוותר לבנדם לדעת לקבל דברים

למעלה