שוב נושא ההסעות

דניאלה12

New member
שוב נושא ההסעות

אני יודעת שהנושא כבר נדון מספר פעמים ובכ"ז שאלה: משבוע הבא אנחנו מתחילים קליטה באלוטף הרצליה, אנחנו ממועצה שונה (חוף השרון) וכשביררתי על הסעות ברווחה אמרו לי שאני אקבל תקציב חודשי של כ- 1500 ש"ח אך הם לא דואגים לרכב ולמלווה. נראה לי קצת תמוהה לאור השירשורים שהיו פה בעבר בנושא הזה, לנו אין רכב (קיבוצקניקים), והנושא הוא מאוד בוער. לשבוע הראשון (הקליטה) כמובן שאני אסיע את בני (הצלחנו למצוא איכשהו רכב) אבל לא אוכל לעשות זאת לאורך זמן. האם מה שנאמר לי הוא נכון? חוקי? כך עובדת הפרוצדורה? אודה לכל מי שיודע

doroniz

New member
הסעות לאלוטף

שימי לב שחוזרי המנכ"ל שדובר עליהם כאן הם לגבי מסגרות של החינוך המיוחד ומשרד החינוך. אלוטף מופעל באמצעות חוק מעונות יום שיקומיים של משרד הרווחה, ולכן יש "ליישר קו" מול נהלים אלה. למיטב הבנתי הנוהל של העברת אחריות להורים לביצוע ההסעה כולל העברת תקציב ההסעות הוא נוהל מקובל במשרד הרווחה. כדאי לבדוק עם הורים נוספים מהאזור אפשרות של הסעה בתשלום: לשכור חברת הסעות שתקח 2-3 ילדים עם תורנות ליווי של ההורים. דורון.

noale noale

New member
עד כמה שידוע לי

מגיעה לכם הסעה לפי חוק יום מעונות יום שיקומיים. אפשדר להתיעץ עם קרן כץ - עו"ס באלו"ט. שהיא אחראית אלוטפים.

למעלה