שוב מתענינת....

שוב מתענינת....

מה לדעתכם הכי מומלץ נייח או נייד ? המטרות רוב הזמן בבית (פשוט נראה יותר נוח נייד ונגיש ) התוכנות יהו אותו דבר רק שבנייח אפר להעמיס שידרוגים ולא להגיעה למחיר של הנייד...ועדין יש עודף הנייח תופס יותר מקום בבית מאשר הנייד.... בקיצור לכל דבר יש יתרונות וחסרונות.... יש תקציב של כ 6000 שעם אני חושבת בנייח זה יכול להיות משהו קטלני בתקציב כזה מבחינת כוח ציוד וכו.... ובנייד זה יהיה בסיסי....... ובכל זאת מה דעתכם.... אני לא מסתובבת בעולם שצריכה את זה אני עדין לא לומדת...(מתכננת) אני לא עד כדי כך מלוקקת שצריכה לשבת במקדונלדס ולפשפש במחשב.... או סתם לשבת בגינה ולקרוא ynet לזה יש עיתון ב 4.90 חג שמח

bar666xp

New member
דיי ענית לעצמך..

אגב נייד בעיקרון לא יותר נוח ההפך... כמו שכבר הצעתי למשהו בפורום... אם יש לך כרגע איזה שולחני נגיש/בבית... סדרי זאת בצורה שהמקלדת תהיה +- 3-5ס"מ מתחת לתמונה המוצגת בצג... ו+- 3-5ס"מ המרחק משורת המקשים העליונה {F1-F12}... רצוי לזכור כי בנייד זה יצא הרבה יותר נמוך משהו כמו 2-5ס"מ מהשולחן... אם את רוצה צריך לראות מהטבור ו/או להקליד מהסנטר... אישית אני כבר יותר רגיל לנייד והוא נוח לי יותר מהשולחני, אבל שולחני ככלל נוח יותר. אף אחד לא יגיד לך מה לעשות עם ה$$$ שלך זאת החלטה שלך ההצאה/המלצה האמיתית היא:- אם אין צורך בניידיות - אין צורך במחשב נייד!!! אבל שאני יגיד לך לא להוציא אפילו 10Kש"ח כי בא לך להוציא סכום כזה בישביל לקרוא NRG/YNET/את ההודעות האילו וכו' בשירותים עם הנייד כשהגלישה אלחוטית? יש כסף, יש רצון, למה לא? ואם את מלוקקת עד כדי ישיבה במקדונלד עם הנייד {אגב הייתי שילשום בסניף ת.מרכזית ת"א} הנייד העביר לי כמה שעות טובות של המתנה... אבל לא למטרה הזו רכשתי נייד לפני מעל 3 שנים.

למעלה