שוב מקטרת...

u z a

New member
שוב מקטרת...

כבר לא נעים לי, אני מרגישה שאני קצת מנדנדת עם חום השחר הזה, אבל אם לא כאן אז איפה? ובכן, החודש הראשון למדידות (שטרם הסתיים) מוכתר ככישלון. למרות שהקפדתי לקום בשעה קבועה (למעט פעמיים אולי), המדידות מתנדנדות בין 36.0 ל- 36.4, וכל הגרף שלי מזוגזג לגמרי. אבל מה שחמור, זה עניין הביוץ. בדיוק ביום ה- 15 עלה לי החום מאוד (36.9), שזה לכאורה סימן שהיה ביוץ; לצערי, גם היה לי חום בלי שום קשר (37.5 וכדומה), ככה שאני לא בטוחה שהעליה בחום נובעת מהביוץ או ממחלה קלה שתקפה אותי. בכל אופן, אם זה היה הביוץ - אז הייתי אמורה לקבל היום (היום ה- 29), אבל הכל שם יבש כמו הנגב. אם זה לא היה ביוץ, אז מה לעזאזל קורה עם הביוץ שלי?
אני לא דואגת, כמו שאני חסרת סבלנות, שמשהו יגיע - ביוץ, מחזור, הריון - משהו!! תודה לכל מי שהגיע עד כאן
אוזה

m i c h a l y

New member
אוזה מתוקה. כמה שאני מזדהה....

לא, לא השכלתי למדוד חום בחודשים הראשונים להפסקת הגלולות, אבל התחושה הזו של ה"מה קורה שם" תקפה גם אותי. כל פעם שעברו להם 28 ימים ניצבתי בפני בדיוק אותן התלבטויות - מחזור? הריון? משהו? בכל אופן, כיוון שהיית חולה בדרך זה בטח קשה פי כמה לנתח את הגרף שלך. אני ממליצה לך לחכות עוד שבוע (להמשיך עם המדידות) ואז לגשת (או להתקשר) לרופא. בעקרון - האופציות העומדות בפנייך כרגע הן: הריון (
), אם לא אז אולי ביוץ - שהתרחש אי שם בימים בהם היית חולה ולכן לא הצלחת לאתר (אז צפי למחזור בקרוב.
..), או שפשוט לא היה ביוץ, ואז - או שהוא עוד יהיה, או שכבר לא.... בכל המקרים - הפתרון הכי רלוונטי זה פשוט לחכות, ולנסות לא לחשוב על זה (וזה קשה, אני ממש יודעת כמה...) מאחלת בהצלחה בכל אופן, מיכל.

פּוֹנְג

New member
חופ הגוף אמור להשאר גבוה אחרי

הביוץ מה קורה עם הטמפ' בימים שלכאורה הם אחרי הביוץ? האם חזר להיות נמוך? 36.9 וגם 37.5 זה לא ממש חום של מחלה עד כמה שאני זוכרת מהחום שבזכותו לא הולכים לבית הספר
אבל אולי אני טועה.

u z a

New member
פונג - אני מ- 37 כבר לא הלכתי לבי"ס

הורי היו מאוד קלים איתי בקטע של בי"ס - 37 ומעלה - מותר להשאר בבית
בכל אופן, באותם שלושה ימים של חום הרגשתי ממש רע, היה לי קר, בקיצור הייתי קצת חולה. לאחר "ימי המחלה" שלי, החום צלל מטה, ל- 36.1 המוכר וה(לא כ"כ) טוב. אז מיכלי. תודה על העידוד, אבל כנראה שגם הפעם זה לא הריון, ואכן, לא נותר לי אלא להמתין... תודה על התגובות, אתן באמת מקסימות. אוזה.

למעלה