שוב,מכנס שקי קקי

עוזיק1

New member
שוב,מכנס שקי קקי

בעבר שאלתי כיצד משנים גיזרת מכנסיים למכנס שקי קקי.מישהו אמר לי שזה מייסוד של חצאית. מצאתי תמונה של מכנס כזה,אולי מישהי תוכל לייעץ בנושא, תודה מראש

רות מלר

New member
במקרה הזה זה לא

במקרה הזה יש יותר מאפשרות אחת האחת- לקחו מכנסיים, כיסחו להן את קימור של המפסעה והוסיפו בד חתוך בצורת אליפסה השניה- לקחו ארבעה מלבנים שרוחב כל אחד מהם- 1/4 מהיקף הירכיים, + 1 ס"מ (מה שמקנה תוספת של 4 ס"מ בהיקף וגורם להן לנשור ברישול, חיברו את המלבנים הוסיפו את האליפסה וחיברו עד למעלה את השארית אני לא בטוחה שאני ברורה כי אני מותשת- תראי את השעה תשאלי- אני אחשור מחר לענות

שש שבע

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ועוד פעם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את רוצה להגיד לי שמישהי באמת חושבת שהדבר הזה מחמיא לה? כולל הדוגמנית שבתמונה? זה הרי זוועת עולמים. אני יודעת איך עושים את זה, אבל אני לא מגלה,, מה? שאני אצטרך להסתכל על הכיעור הזה ועוד באשמתי?

coral chan

New member
למרות ההתבטאות הבוטה,

אני חייבת להסכים.
מעולם לא אהבתי את האופנה הזו של המכנסיים. לא מחמיא, פשוט לא. בכל מקרה, לפי דעתי המאוד לא מקצועית, חשבתי בדיוק כמו רות. אם אתה רוצה לשפץ מכנס קיים - אתה צריך לחתוך את המפשעה ולהוסיף אליפסה. אם אתה רוצה להכין מכנס חדש - ארבעה מלבנים+אליפסה כפי שרות תיארה. אם אני לא טועה, מכנסיים על בסיס גזרה של חצאית זה יותר מכנסי אלאדין ולא מכנסיי שקי-קקי. ואם טעיתי בדבר מה שאמרתי, אל תשחטו אותי.

את צודקת לגמרי, אבל לא לשכוח להנמיך הרבה

את המפשעה, עוד לפני הוספת האליפסה. מכנסיים שבנויים ממלבנים ישבו הרבה פחות טוב. יש צורך בקווים אלכסוניים בחיתוכי אמצע הגוף בקדמי ובגב, וקו מעוגל בצידי הגוף. אגב - לא תאמינו - ראיתי בנות שנראות מצויין במכנסיים כאלה.

עוזיק1

New member
לא זוכרת ששאלתי אם אוהבים את המכנס,....

שאלתי שאלה מקצועית לגמרי, על טעם וריח לא מתווכחים. וכל עוד אני לא נוהגת להתייעץ עם שש שבע מה ללבוש לפני שאני יוצאת מהבית,אין לה שום סיבה להגיב ככה בהתנשאות!!!!! אם לא בא לה לענות אז שפשוט לא תענה. לי עדיין יש הרגשה, שקשה לך,שש שבע היקרה להודות שפשוט אינך יודעת......... ואיך כתבת שם בהודעה, חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחהה!!! רק אלוהים יודע הכל!!!!! ותודה לכל הבנות החביבות שטרחו וענו בצורה מקצועית(למרות שזה לא לטעמן),בהחלט אנסה את זה. כייף לקבל עזרה בפורום הזה בד"כ. תודה רבה.

שש שבע

New member
על טעם וריח אין להתווכח אבל

טעם וריח אפשר לפתח. ואלה גועל נפש של מכנסיים, נראות כמו משהו שעברו גירבוץ חירור וטילוא. וכמו שאמרה לך רות, אין , שום דבר נסתר מעיני בתפירה. את יכולה להיות רגועה לגמרי בענין. אבל אני לא נותנת הוראות, לא לשמלות חשופות, לא למכנסי נשים, ולא לבגדים לא צנועים, וזו מאותה סיבה שאני לא לובשת אותם. לילה טוב גם לך,

Topro

New member
לא מומחית בגזרות...

אבל אפר לקחת מכנס בגזרה ממש גבוה, כאשר הטלייה תהייה בעצם הרוחב החדש של המותן, ומומלץ גם שהמכנס יהייה בגזרה רחבה [לא סקיניאו שהו כזה]... ואז להוסיף את העיגול בתחתית בין החיבור של המכנסיים למטה. ושש, אני גם לא אוהבת את הגיזרה, אבל את יודעת מה אומרים, על טעם ועל ריח...

Topro

New member
הכוונה אליי?

אם כן, אני חושבת שצריך גיזרה גבוהה, כי ככה יהייה אפשר להנמיך את היכן שהטלייה הייתה למוניים, מבלי שהישבן יהייה בחוץ, וככה יהייה הרבה בד בין הרגליים שייצור את האפקט של החיתול. אם לא התכוונת אליי, אז הנה תשובה בל מקרה. =]

רות מלר

New member
כן התכוונתי אליך

זה קו מחשבה מעניין אבל אז אני רוצה שתחשבי על שתי אפשרויות. 1. נניח שללובשת יש מותן צרה מאוד והרבה תחת, מה קורה כשמסירים את החגורה והאם המכנס יכול לרדת ? 2. נניח שללובשת יש בטן ענקית וישבן קטן, מה קורה כשמסירים את החגורה ועד לאן המכנסיים יפלו ?

coral chan

New member
לי זה נראה כמו קו מחשבה מסורבל ../images/Emo122.gif

לשפץ מכנס עם גזרה גבוהה (שהמותן בו צרה) לנמוכה (שהמותן מאוד רחבה) נראה לי סיוט. זה בכלל אפשרי? יש כל כך הרבה פרמטרים להתחשב בהם.

Topro

New member
אממ, לא בהכרח...

השיפוץ היחידי זה לפץוח את התפרים בהצלבה זה להכניס שם את העיגול מעל. פשוט קונים מידה גדולה בה המותן הגבוהה מתאימה מותן הנמוכה של האדם. [הכל התחיל מהסקייטרים שהתחת שלהם בחוץ. XDD הם קנו מכנס גדול מידי ושמו חגורה. אז עושים את אותו עיקרון בערך.]

למעלה