שוב מבחנים בפילת!!!

digicam

New member
שוב מבחנים בפילת!!!

מי יכול לשפוך קצת אור על המבחנים ומה רוצים ומה בודקים ואיך לעזאזל מצליחים בהם!!! בתודה מראש

bvb09

New member
במחנים לאיזה תפקיד?

מכון פילת עורך מבחנים עבור הרבה מקומות עבודה. אתה יכול להיות קצת יותר ספציפי?

bvb09

New member
אז תגיד אמדוקס

גם אני הייתי שם למבחנים באמדוקס ועברתי אותם, אז הנה כמה עצות : החלק הראשון יהיה מורכב מדינמיקה קבוצתית שתארך בערך 3-4 שעות הכי חשוב בחלק הזה לא להתבלט יותר מדי ולא להעלם בשיחה. תביע את הדיעות שלך בנימוס, בלי להיכנס לדבריהם של האחרים אבל שוב תשתתף בשיחה לא מעט מדי ולא יותר מדי ותהיה פתוח לרעיונות של אחרים (במידת האפשר...). בחלק השני תעברו כבר למבחן על מחשב שיכלול : הבנת תרשימי זרימה, מבחן זיכרון, מבחן באנגלית, מבחן בו תוצג לך מערכת "רמזורים" בו כל "רמזור" יבצע פעולה מסויימת ולאחר שתקבל את התוצאה הסופית תצטרך להחליט איזה "רמזור" לא עבד כראוי ועוד מבחן ששכחתי מה היה בו אבל כעיקרון הוא מבוסס על הפעלת היגיון. בחלק האחרון תקבל מבחן של אמדוקס שבו תוצג לך שפת תכנות מסויימת שהומצאה ואז תקבל כל מיני קטעי קוד ותצטרך להסביר מה הם עושים, ולהשלים שורות קוד מסויימות - דרך אגב, זה החלק הקל במיונים. במילים אחרות - בהצלחה !!!!!!!!

digicam

New member
ומה בקשר למבחן של העצים לצייר עץ וכ

מכיר אתה היית ביום מיון של אמדוקס של 8 שעות מ8 ועד 4... לי אמרו שזה חצי יום עד 12 יש חשיבות לקוד לבוש

bvb09

New member
לא ציירנו עץ....

אבל בדינמיקה הקבוצתית יש מבחני יצירתיות כמו למצוא קונוטציות למילים ולקבל צורה מסוימת שמצויירת כמה פעמים ולהשלים ממנה ציורים משלך כפרי דימיונך תהיה רגוע המבחנים האלה לא כל כך נוראיים....

למעלה