כנפיים לבנות
New member
שוב לילה....
לא יודעת אפילו מאיפה להתחיל... אני עייפה, מותשת, עצבנית, מוצפת, רעבה, לא מצאת את עצמי... בעיקר, עייפה... צריכה איזה שינה טובה של 20 שעות והכל יהיה בסדר... לא יכולה לראות לקוחות יותר, הם משגעים אותי!!!!!! ואני נמצאת בחנות איזה 12 שעות ביום.... משתגעת!!!!!!!! ובלילה במקום לישון אני מצאת את עצמי חושבת... לא יודעת מה לעשות... מוטרדת... ואני שנאת להתלונן!! המון זמן שלא חשבתי עליה כל כך הרבה.... וכמובן שיש לכך סיבה מוצדקת.... בקרוב אזכרה, 20 שנה.... זה כמעט כל החיים שלי!!! ואני חושבת עליה כל כך הרבה.... והיא כל כך חסרה... הדמות הזו שאני לא יכולה לשמוע עליה יותר... אמא- מי המציא אותן בכלל??? אוף!!!!!!!! ותסלחו לי על הפסמיות באמצע הלילה... נכון? טוב, אז לעניין עצמו? כבר המון זמן אני חושבת מה לעשות באזכרה שלה... אני רוצה לעשות משהו מעבר למה שאנחנו עושים כל שנה, שזה ללכת לבית העלמין לעמוד שם רבע שעהולשמוע את אותו סיפור מאבא כל פעם, וזהו בערך... ואפילו קשה לי להגדיר את זה כ"משהו לזיכרה" כי אני אפילו לא זוכרת אותה... אבל אני מרגישה שאני צריכה לעשות משהו בשביל עצמי, אולי כדי להכיר אותה יותראו לא יודעת מה... ממש קשה לי לתאר את ההרגשה.. גיסתי גם העלתה את הנושא כשדיברתי איתה בטלפון לפני כמה ימים והיא הציעה להכין ספרון שכל אחד יכתוב משהו עליה, זיכרון או משהו כזה ונשלב תמונות, או לעשות מצגת או משהו בסגנון... ואני לא כל כך מתחברת לזה... אני מנסה לחשוב מה אני כבר יכולה לכתוב בספרון כזה לזיכרה? אין ליזכרונות בכלל ואין לי מה לכתוב עליה... כמובן שיש לי המון מה לכתוב לה, לדמות הזאת, אמא שלי, אבל.... לאיודעת... ממש קשה לי... ואני אפילו לא יודעת למה אני כותבת לכן את זה... אני פשוט כבר משתגעת... מרגישה תקועה או משהו כזה... וזה דווקא לא ימים לא טובים או משהו.. זה פשוט מטריד אותי ואני עייםה ומותשת מעבודה ומחשבות והמון דברים.... ו....אוף!!!!! זו המילה שהכי מדברת אליי כרגע... ממש מושה אופניק אני.... אני פשוט רוצה אותה איתי..... כל כך הייתי רוצה להכיר אותה אפילו קצת, טיפה... שאני אוכל טיפה להיזכר בה ובתחושה הזו שיש אמא.... כל כך רוצה לדעת איך זה מרגיש... איך זה מרגיש לקרוא לה אמא, לחבק אותה, לשתף אותה, לריב איתה.... טוב זה כבר יותר מידי לבקש.... אני מוכנה להסתפק גם במבט שלה, או בריח שלה... טוב, מה אני חופרת לכן באמצע הלילה... אני בכלל צריכה לישון כבר מזמן... שוב יום ארוך מחר.... שיגיע כבר שבת! לילה טוב לכן....