שוב לגבי קובץ AVI

fishkey

New member
שוב לגבי קובץ AVI

הורדתי סרט באיכות מעולה. גודלו בערך 710M. השאלה היא כיצד ניתן אם בכלל, לפצל אותו על מנת לצרוב לדיסק? כאשר אני מנסה להעביר אותו לדיסק כמו שהוא עם NERO, התוכנה קורסת. לאחר העברה לZIP תוכנת הצריבה מודיעה שאין וידאו אודיו וכו´. מה השלבים הנכונים עלי לעשות? תודה

pricomp

New member
באמת זקוקים לפתרון

גם לי יש את אותה בעייה כנראה שהעניין די קשה, הקובץ מקודד DIVX4 ואין שום תוכנה שמפצלת את הקובץ לשניים כדי שהצריבה לוידאו סי די תהייה אפשרית

VIRTUAL DUB חותך סרטי AVI

הבעיה שבהרבה מקרים כתוצאה מהחיתוך נאבדת הסינכרוניזציה בין הקול והתמונה 710M זה הגודל שמופיע כתכולת ה CD בתוכנת צריבה? הרבה סרטי DIVX שאני צורב ב CD של 700M הם בין 700M ל 720M אבל נכנסים ל CD של 700M אני משתמש ב EASY CD CREATOR 5 בנתיים נתקלתי רק בשני סרטים שעברו את 700M ואילצו אותי להשתמש בדיסק של 800M: Disney´s Robin Hood Disney´s The Emperors New Groove על איזה סרט אתה מדבר?

לי יש את SHREK

באיכות מעולה DVDRIP שהורדתי עם KAZAA הגודל 718M ב EASY CD CREATOR גודל ה PROJECT 701.5MB נכנס לי בלי בעיות על CD 700M אחד יש לך בעיה או עם הצורב או עם תוכנת הצריבה

libal

New member
הוראות כיצד לחלק את הסרט

ראשית - לא צריכה להיות שום בעייה לחלק את הסרט לשנים עם תכנת VIRTUALDUB וגם אם זה לא יצליח - שום נזק לא יגרם לקובץ המקור . 1. פתח את קובץ הסרט ב FILE 2. אחר בתפריט EDIT קבע את אמצע הסרט (רצוי במעבר בין סצינות) וסמן . 3.עבור לסוף הסרט וסמן . 4. מחק את הקטע ותשאר עם החצי הראשון של הסרט . 5. ב AUDIO וב VIDEO בחר DIRECT STREAM COPY (חשוב!). 6.שמור הקובץ SAVE AVI בשם SHREK1 . לוקח מספר דקות לשמירה . 7. חזור על התהליך לחלק השני .

libal

New member
רצ"ב אתר בנושא שם תמצאו הכל

הסברים , מדריכים , תוכנות . בקיצור לכל סוג קובץ מתאים החותך שלו .אם תרצו הסבר כיצד עובדים לשם חיתוך - שאלו בפורום לאחר שתעלו את הקובץ. (מומלץ VIRTUALDUB ) .

fishkey

New member
מצאתי את האתר ואנסה לחתוך. בינתיים

אני מנסה לצרוב סרט אחר שמתאים בגודלו לדיסק אחד באמצעות NERO. אך ברגע שאני בוחר אותו וגורר לחלון המתאים NERO קורס. רעיונות?

fishkey

New member
שוטטתי קצת בקרביים של NERO

ונראה לי שאני צריך את ה- MPEG-2/SVCD Plugin לצורך צריבה. האם הבנתי נכון? מהיכן ניתן להשיג? תודה

libal

New member
לא ולא

ה פלגאין הזה הוא להכנת סרטים מסוג SVCD לצפייה במכשירי DVD ולא במחשב . אתה צריך לבחור צריבה של DATA ולא של סרט וידאו ויכול להיות שזאת הבעייה שלך . סרט וידאו מיועד למכשיר DVD ולא למחשב! .כאשר NERO צורב כסרט וידאו(VCD או SVCD ) הוא מוסיף קבצים וכן צורב את הדיסק בשיטה אחרת דומה לדיסק מוזיקה ולכן אין לך מספיק מקום .

libal

New member
הסיבות האפשריות

1. תכנת NERO דפוקה - נסה לעלות מהאינטרנט מהאתר שלהם גירסה מעודכנת . ( WWW.NERO.COM ) . 2.אין מספיק זכרון פנוי - פנה ובטל כל התוכנות הרקע . בטל תכנת אנטי וירוס וכדומה . 3. בעייה עם הצורב . למעלה הסברתי במדויק איך מחלקים סרט לשניים . במקרה שלך ניתן להוריד חלק קטן (למשל הכותרות שבסוף הסרט - מסתתרות שם 5-10 דקות שזה הרבה ) . את ההורדה עושים בדרך דומה לחלוקה - סימון החלק שאתה רוצה להוריד ומחיקתו ושמירת הקובץ - תמיד בשם חדש שלא ילך לך לאיבוד המקור .

למעלה