שוב לא שקט...

שוב לא שקט...

אין לי רגע שקט כל יום קורה משהו והפעם אקס שלי מלפני שנתיים + מגורים משותפים יצר קשר, יצאנו לקפה היה נחמד לפי מיטב הבנתי הוא רוצה לחזור למרות שלא אמר מפורשות, יום לאחר הפגישה לקפה חבר שלו התקשר ושאל איך? ואם ייתכן שיקרה משהו, האמת אני לא יודעת יש סיבה שאנחנו לא יחד והחבר טען שאנשים משתנים ושהוא היה הכי מאושר איתי מכל מערכות היחסים שהיו לו אחרי הפרידה שלנו . מה לעשות? לחזור לעבר? לדחות אותו? אני שוב לא יודעת מה לעשות ולאיז כיוון לפנות...

בטח שאין רגע שקט אם יוצאים עם אקסים

לקפה
אני לא בעד לחזור לעבר. יש סיבה למה שקרה. למה את שוקלת לחזור

boaz10

New member
מיצ'עמם לך../images/Emo35.gif

תתפסי איזה מישהו אחר, תצאי איתו, תתיזזי איתו, תבלי איתו, אבל לחזור לאקס, שכנראה היתה סיבה לכך שאתם לא יחד, רק כי משעמם לך? הרי אחרי כמה זמן תגלי שוב למה אתם בעצם לא ביחד ושוב תהיי לבד ושוב ישעמם לך. חפשי מישהו חדש. אני לא הייתי מדפדף אחורה בספר הזה של האקסים.

shirazlovemor

New member
אחרי שנתיים הוא נזכר? וואו.

אני לא מאלה שיגידו לך כן לחזור / לא לחזור, אבל אני רק ממליצה לך להיות שקולה ואם וכאשר את יודעת שזה לא בשבילך- אל תמרחי אותו. תהיי ישירה ותגידי לו את האמת גם אם היא לא כ"כ נעימה.

מה שאת מרגישה

אם את מחבבת אותו, נסי ליצור אתו קשר. מה שתרגישו יקבע את סוג הקשר שיצא, ידידות או חברות, ושניהם טובים. אם אין לך ענין רגשי בו, אל תיצרי קשר באופן מלאכותי.

abcd80

New member
תלוי מה את מרגישה אליו?

בניגוד לאחרים פה שאומרים שאין לחזור לעבר אני דווקא אומרת שאפשר לפתוח דף חדש במערכת היחסים שלכם וכך ליצור דברים חדשים ולא חוזרים לעבר. לא חוזרים לדפוסים הישנים שהרסו את היחסים שלכם. קודם כל את צריכה להבין מה את מרגישה אליו ומה הוא מרגיש אליך. אם זה הדדי, דברו על מה שהיה ותנסו לסגור דברים פתוחים לפני שתפתחו דף חדש ביחד. אני בעד לתת צ'אנס גם לאקס אבל בנסיבות מסוימות.

מסכים עם חלק מהדברים

נכון, שצריך לפעול לפי מה שמרגישים; אבל לא צריך לדון באופן רשמי ביחסים, צריך ליצור אותם. צריך לעשות מעשים טובים ונעימים לאדם האחר מתוך האהבה אליו, להראות שאוהבים. צריך לשוחח ולפתח ענין וכך ליצור קשר.

ChilD SouL

New member
וואי, אני במצב שלך בדיוק.

יש לי אקס מלפני 3 שנים שהתוודה באהבתו אליי וכבר תקופה הוא מנג'ס לי לצאת איתו ואני מסרבת בתוקף [לא ראיתי אותו 3 או שמא כבר 4 שנים]. אם זה היה אקס אחר [
] אז הייתי מסכימה לצאת ולחזור לעבר ולעשות אותו עתיד, אולם האקס הספציפי הזה פשוט לא, מהסיבה הפשוטה שאני לא רואה לנו ביחד כזוג עתיד ולכן אני גם מעדיפה לא להשלות אותו ולא לצאת איתו ולתת לו סיכוי לחשוב שיש מצב כלשהו להיות ביחד. אם חושבת שיש לכם עתיד ביחד, לדעתי אין שום רע לחזור לעבר. אבל אם את לא רואה עתיד ואת גם לא רוצה שום דבר איתו מעבר לידידות [אם בכלל] פשוט תאמרי לא, הן לפגישות והן לכל השאר - זה סתם נותן לו תחושה שאת רוצה כן [גם אם את אומרת שלא] וזה לא נחמד לחיות באשליות.

בדרך כלל

אני בדעה שאין סיבה לחזור לעבר אבל אני גם בדעה שאף פעם אסור להגיד אף פעם עוד לא קרה לי לחזור לאקס, למרות שהיו הצעות, אבל פשוט ידעתי שאין לזה סיכוי. יש לי גם דוגמה של חברה שחזרה לאקס שלה אחר שנה של פרידה והיום הם נשואים ומאושרים + 2. בקיצור, אין פה כללים. אז פשוט תקשיבי לליבך.

למעלה