שוב לא יודע מה לעשות

שוב לא יודע מה לעשות

כמו שאמרתי כבר יש לי ארבעה ילדים, ורציתי לקנות יונדאי גאלופר אבל מכיוון שהמגנום כ``כ נוחה לי חשבתי אולי לקנות איזה מיצובישי אל שלוש מאות אוטומאט בשביל הבית, וגם לנסיעות עם הילדים בהרכב מלא.. מה אתם אומרים לגבי האוטו הזה? ראיתי אותו הוא ממש מרוחב מבפנים, הנסיעה לא כ``כ מרשימה אבל המחיר שלו מפתה.. אשמח /tapuzforum/images/emo9.gif

kfirba

New member
צרות של עשירים....

אני לא מבין איך המגנום נוח לך.. אתה יושב על הרצפה ובכלל הוא לא נוח לאף אחד חוץ מלנהג לא לנוסע שלידו ובטח שלא לספסל האחורי. בכל מקרה זה הכל תלוי למה רגילים, לדעתי אתה תתרגל לגאלופר. בכל מקרה לעניינו, L300 לא לגעת, שתיין כמו רוב המיצובישי הרכב גם לא אמין ולא הייתי מציע לך להתעסק עם רכבים כאלה הם ענתיקות.

כפיר התותח..

קודם כל.. מה שלומך? תודה על כל היעוץ. אז כמו שכתבתי בפעם הקודמת, אני יושב בצורה יותר שטוחה, ז``א רגלים ישרות לדוושות, וגם הידיים על ההגה ישרות לכן המגנום נוח לי כי הכיסא נמוך בגאלופר הכיסא יותר גבוה ואז גם שאני מושך את הכיסא עד הסוף אחורה עדיין הגישה לדוושות היא יותר מלמעלה ואז קשה לעשות רגל ציר לדוושות. המגנום נוח לעבודה בצורה יוצאת מהכלל אבל הוא לא נוח למשפחה, לגבי האל שלוש מאות, אם אתה אומר שהוא שטיין, גם אם אני נוסע איתו בלחץ פעמיים בחודש? ושוב תודה רבה רבה

kfirba

New member
...

אין מה לעשות מגנום זה אוטו של פועלים. שמע הL300 הוא מרווח בפנים.....שוב לא הייתי ממליץ לך בחום על האוטו......אם אתה מתעקש קנה לך אחד אבל חפש אחד שלא עבר יותר מדי ידיים......בדרך כלל האוטו הזה נמצא אצל הציבור הדתי

אני שאלתי אחי,

כי אני כבר לא יודע מה עדיף? האם להשאר עם האוטו שאני מכיר אוהב, שלא עושה בעיות. ולהוסיף עוד אחד לצי.. /tapuzforum/images/emo8.gif

למעלה