שוב - כלבים ...

רינה317

New member
שוב - כלבים ...

היום ננשכה ילדה ע"י כלב של אחד החברים בישוב. הכלב הזה נשך כבר לפחות 3 פעמים. היה בהסגר במועצה והוחזר לישוב מסיבה לא ברורה למרות שהיתה החלטה לא להחזירו. למרות אלימותו של הכלב - הוא אינו קשור רוב הזמן. מה עושים?

ליבנה215

New member
בניגוד לנושא של הגן

רצוי בהחלט לפרסם את שם בעל הכלב כי מדובר בדיני נפשות ושחרור כלבים,לאחר שדובר על כך הרבה,הוא ענין מובהק של רשלנות וזלזול בציבור.

לא יודעת מה פרסום שם יעזור

(ואני גם לא ארשה את זה) אבל לדעתי הפתרון לדברים כאלה זה להכאיב בכיס. קנסות. לא יודעת מי הסמכות לזה, אבל אחרי שמדברים כל כך הרבה על כלבים משוחררים, ואנשים מתבעסים מקקה בגינה, ומזה שטורפים להם תרנגולות, וילדים מפחדים בגן משחקים, אולי צריך כמו בעיר, שכל קקה של הכלב שלך יעלה לך 360 ש"ח, וקנס על נשיכה 1000 ש"ח או תביעות קטנות או לא יודעת מה. אולי זה יעזור לאנשים להחליט לחבר את הקולר של הכלב לרצועה ואשכרה להיות אחראים עליו.

אורנהמ1

New member
אמא חמוטל

מתנצלת על אתמול, התפלק לי. צודקת בנושא חסינות!!!!!!! בדרך כלל כלב מועד נוהגים לשלוח לצערינו לעולם שכולו טוב- מעניין מה קרה הפעם שהחזירו. לצערינו- כי אני אוהבת כלבים- אבל גם לצערינו שהוא נושך. איזה התפלספות מטופשת שלי. שבת שלום

אלי202

New member
פרסום שם לא יעזור? ....אז רעיון קטן....

בוקר טוב!!! אם לא ניתן לפרסם את שם בעל הכלב - הייתי ממליץ לפתוח אלבום - כלבים משוטטים. פשוט לצלם את הכלב ולהעביר לאלבום - מיידי פעם ניתן להדפיס ולפרסם בדף המידע היישובי את תמונותיהם של הכלבים + בלוח המודעות במזכירות. אני רוצה להאמין שאולי כך נקטין את התופעה..............

רבשצ

New member
כלבים ולמה לא גם חתולים

שאלתי חבר שפעם עבד באיסוף כלבים משוחררים אך הוא עשה ואצלנו לא הולך אז כך המתכון לאיסוף כלבים 1. לוקחים כלבה מיוחמת בתוך כלוב ברכב ( רצוי כלבה יפה ) 2. ממתינים במקום מרכזי (רצוי בקרבת המזכירות יש שם קפה ) 3. כל הכלבים המשוחררים באים לרכב לבד (ללא מעמץ !!!!) 4. לאסוף את הכלבים 5. לשלוח חשבון לבעלי הכלבים ומה עם חתולים לכאורה חית מחמד לא תוקפנית וחביבה ליד כל פח יש כ 5-10 חתולים מצב תקין???????????? גם בחתולים יש צורך לטפל שאלתי פעם ילד שזרק את האשפה מרחוק ופיספס למה ???? תשובתו היתה המון חתולים שקופצים בבהלה כשזורקים אשפה וזה מפחיד אותי

adi1245

New member
למה לא לפרסם את השם של בעלי הכלב?

ככה אני אדע ליד איזה בית לעשות סיבוב כדי לא להנשך =)

שפרים

New member
../images/Emo107.gifאני בעד המתכון הזה

עופר, איפה משיגים כלבה יפה?

אלי202

New member
נגמר מזמןןןןןןןןןן

תמיד היה לה חלום לפגוש את כלבי כפר אדומים .

אי אפשר לכעוס על החיות שהן מתנהגות כמו חיות..

הכעס הוא כלפי הבעלים של החיה, שאמור להיות אחראי עליה. במקרה של חיות רחוב (בעיקר חתולים, אבל גם כלבים נטושים), הסיפור הוא אחר. מספיקה חתולה אחת שננטשת כשבעליה עובר דירה, והדרך משם לפח הזבל ישירה. 2 המלטות בשנה, 5 גורים כל פעם, והנה האוכלוסיה גדלה. ומה לגבי כלבים שננטשים? זוכרים את ריקשה ז"ל? במקור קראו לו פליקס, ואז הבעלים שלו עזב את הכפר, והשאיר אותו אחריו. אז מה, זו אשמת הכלב? אנחנו דוחפים את הסביבה שלנו למצוקה, את החיות לחיים קצרים ואכזריים, ואח"כ לא נוח לנו שהם מחפשים אוכל בפח ופועים באסתטיקה שלנו. אז ככה זה הולך: האדם גורם לבעיה, אח"כ מתמרמר על הפגיעה באיכות חייו, והשלב הבא - יאללה, לתפוס ולהרוג את כולם. לדעתי יש לנו אחריות מוסרית על הסביבה שלנו. נכון, לא אני נטשתי את החיה, אבל אני אחת מבני האדם, ולכן יש לי אחריות גם על הבעיות שאחרים יצרו. ואני נהיית ממש נודניקית כשאני מתחילה לדבר על זה (בטח לא שמתם לב), אז אני אעצור כאן. יש רשויות שבהן הפיתרון לבעיית חתולי הרחוב הוא לתפוס את הנקבות, לחסן, לעקר ולהחזיר לרחוב. ככה נמנע דור המשך, בלי יותר מדי אכזריות וצער בעלי חיים.

g i t t i t

New member
שאלה בנושא

האם אפשר לקיים אסיפת חברים ולקבל החלטות פנימיות לגבי ההתנהלות של בעלי הכלבים? (כמו קנסות ועוד כמה רעיונות, הצעות שהועלו כאן) אשמח אם מישהו שמכיר את התקנון ואת החוקים המוניציפליים יוכל לענות. תודה, גתית

ויסקאש

New member
יש פיתרון : "ספא לכלבים ובעליהם" כנסו

לדעתי זה ירגיע את כולם... :) http://www.livecity.co.il/site/index.asp?depart_id=44535

למעלה