שוב כותבת

תמרה45

New member
בדיחה נחמדה.. חביבה שכזו:

אחד מתקשר למנהל קרקס. "הלו" "שלום אני רוצה לעבוד בקרקס שלך" "מה אתה יודע לעשות"? "אני יודע לשיר את כל השירים של ביאליק" "יפה מאוד, אבל מה אני יכול לעשות עם זה בקרקס?" "אני יודע לשיר אותם גם מהסוף להתחלה" "סחטיין, אבל מה זה יכול לעזור לי בקרקס?!" "אני יודע גם לשיר את כל השירים שלו עם היפוך של אותיות "באמת כל הכבוד אבל אין לי מה לעשות עם זה בקרקס,מצטער,ביי" איך שהשיחה מתנתקת,הוא אומר "שיט, שכחתי להגיד לו שאני סוס"

ועוד אחת שנונה, בוא נראה מי תבין:
שאלה: למה פיל וגירפה הן 3 חיות?
תשובה: כן כי למה זו גם חיה...

והנה עוד שתיים ממש חמודות: חח
1) אישה אומרת לבעלה : מאמי איך כואב לי הראש .. בעלה עונה : חבל רציתי לקחת אותך לשופינג , האישה : סתם צחקתי ! בעלה : גם אני D:
2) שכנה שלי שאלה אותי היום :"גלי איך אני חוזרת להיות סקסית כדי שמורדכי בעלי ימשך אלי כמו פעם" אמרתי לה מה אני יגיד לך תקני חזייה ותחתונים סקסים ושימי מסכה על הפנים" פיתאום בערב אני שומעת את מורדכי צועק:" באטמן! מה אתה עושה פההה ? "

את לא היחידה

שמרגישה שאין לה מסלול.
בשביל הרבה מאיתנו כאן, החלמה לא הייתה לחזור לאכול רגיל, אלא ללמוד לאכול נורמלי בפעם הראשונה,
לא הייתה לחזור למצב שגרתי אלא לייצר כזה.
ויכול להיות שגם את, עם ההיסטוריה הכואבת שלך, צריכה ללמוד את זה, פעם ראשונה.
ואשפוז יכול להיות מקום טוב להתחיל בו, יכול להיות בסיס טוב מאוד לשינוי יסודי מההתחלה.

מה את אומרת?

לא רק על האוכל כנראה

אבל כבר לא יודעת,
ונראה לי שאסכים לכל מה שיגידו לי.
אין לי כוחות לעבור את מה שאני עושה לעצמי או לברוח מזה.

תודה.

(היום הפגישה עם הפסיכיאטר, מקווה ממש שהפסיכולוגית דיברה איתו כי לא בטוחה שאצליח להסביר.)

אז נשמע שזה הדבר הנכון לעשות

וזה לא נורא כמו שאת מדמיינת את זה...

אם הם לא דיברו, אפשר לבקש ממנו שיתקשר אליה ,
אבל אני בטוחה שתוכלי למצוא את המילים להגיד בפשטות
בדיוק את מה שאמרת כאן
, ספרי איך היה.

למעלה