שוב כותבת לך

• פותח הנושא sufa
  • פורסם בתאריך

sufa

New member
שוב כותבת לך

שוב פעם כעס, שוב טריקת טלפון ואני שוב בהלם שוב לא מבינה למה, שוב שואלת מה עשיתי ושוב אין תשובה. כל פשעי מסתכם בזה שאני רציתי להיות איתך. וזה נורא, זה משפיל, מעליב ומה לא... ואני סופגת הכל בשם האהבה. אהובי, תענה לי האם זה חטא לרצות אותך? האם זה חטא לאהוב אותך? אם כן אני החוטאת הכי גדולה שקיימת - חוטאת בשם האהבה. כבר אמרתי לך שאף פעם בחיי לא השפלתי את עצמי ככה, אף פעם לא הגעתי למצב של איבוד הכבוד העצמי שלי, ואיתך זה קורה לי אין ספור פעמים. ואני סופגת. כל פעם מחדש אני מרגישה איך משהו מחטיף לי סטירה, ואני אומרת תודה. (מצחיק - ההיסטוריה חוזרת על עצמה בוריאציות שונות. כנראה שזהו גורלה של סופה, לחטוף אין ספור סטירות ותמיד מאלו שהיא אוהבת, מאלו שהיא אמורה לסמוך עליהם הכי בעולם, מאלו שהיא נותנת להם את כל כולה ולא משאירה כלום לעצמה). אתה אוהב לראות אותי ככה? אתה נהנה לדעת שאני הולכת לישון בוכה? אני כבר לא יודעת מה לחשוב. אתה שונא אותי - זה מה שאמרת, אוי אלוהים איך שחתכת את ליבי, קרעת אותו לחתיכות. אני מצטערת שהפרעתי לך לישון, אני מצטערת אם הצקתי מידיי. אתה כבר יודע שאני אוהבת אותך יותר מאשר את חיי. כמה שאני מנסה להיות בסדר, כמה שאני מנסה לא להסחף. לא יודעת איך, אבל כל פעם מחדש אתה מוצא את הסיבה לטרוק לי את הטלפון, לשבור לי את הלב, לתת לי עוד לילה של דמעות, של חוסר שינה. וכל זאת למה? - כי אני אוהבת אותך. מקווה שתסלח לי על מה שעשיתי, ואולי תתן לי גם הסבר שאדע מה חטאי. לילה טוב אהובי סופה למרות הכל מאוהבת, אך בוכיה.

ליאתוש

New member
סופה יקרה

די. די. די. דיייי מתוקה הפסיקי לצלצל אליו זה יכאב אבל הכאב יחלוף הפסיקי להשפיל עצמך ולצלצל לשמוע את המילה הנוראה שונא אותך הפרידה כואבת ובמיוחד אם אנו יודעים שפגענו הגדולה היא לדעת שטעינו ולבקש סליחה את ביקשת וסליחתך לא נענתה אולי כי הכעס עדיין טרי וכואב עדיין תני לזמן לרפא את הכאב ככל שתילחצי עכשיו רק ירחיק אותו יותר אז נגבי את הדמעות מתוקה קחי נשימה עמוקה ונסי לחייך עם כל הכאב שלך ליאתוש

סופה מתוקה,

כמה פגיעות ורגישות במכתבך...כמה אהבה יש בתוכך. מתוקה,את חייבת לשחרר את החבל...זה יכאב אבל זה יכאב פחות ממה שזה כואב עכשיו...מתוקה, כרגע הרגש מדבר מתוכך...אבל עם הזמן כאשר המוח גם יתערב תגלי שהוא לא היה בשבילך... עם הזמן זה יקרה...ועל אף הקושי והפחד לאבד עוד תראי ותדעי שהיית והינך ראויה ליותר...ואת ראויה ליותר! האמיני בכך והיותר יגיע..יחבק,ילטף,ימלא כל חלל בלב...ואת תהיי מאושרת ואת תרגישי מאוהבת ונאהבת...רק סבלנות וזמן...וגם כוח רצון...כוח לנתק את עצמך מהאיש ששובר את ליבך כעת,זוהי המשימה הקשה ביותר בחייך כרגע,אבל את חייבת אותה בשבילך! את חייבת אותה בשביל שתזכי להיות נאהבת... הזמן יוכיח לך שיש אהבה גדולה אף מזאת...זוהי אהבה של גבר שיתן לך להרגיש מיוחדת,נאהבת ורק שלו!...עוד תדעי אהבה שכזאת אם רק יהיה לך האומץ לוותר עתה על מנת לזכות בעתיד... הכאב שלך עתה הוא הכאב הכי ענק...והוא ירפא..תני לעצמך את ההזדמנות ואת הזכות לאושר, מתוקה. וכעת את צריכה הרבה כוח והרבה חיזוקים ואני אשמח להיות כאן בשבילך,להיות לך המשענת,האוזן הקשבת...החיזוק... אוהבת ומחזקת, אלת האהבה. מתוקה,את יכולה ליצור איתי קשר באימייל שלי אשמח להיות שם עבורך!

דיןדון*

New member
ל....sufa

בכמה מילים מגיע לך הרבה יותר חבל שנפלת במישהו שאינו יודע להעריך את מה שמקבל קורא את מכתבך שוב ושוב ופשוט לא מאמין איך מישהו יכל להתנהג בצורה מגעילה ופוגעת במישהו שמעניק ומפנק מהלב חבל בשבילו שלא יודע להעריך את מה שמקבל מגיע לך הרבה יותר מישהו שיפנק יחבק וילטף מישהו שיעריך אותך ואת ליבך מישהו שיעשה לך טוב בלב ככל שתתרחקי ממנו כך ייטב לך מאמין שישנם עוד אנשים שישמחו לקבל את אהבתך מקווה בשבילך לטוב ביותר שלך דיןדון

למעלה