את עובדת 9 שעות ביום ומחפשת עוד עבודה?
זה לא ימוטט אותך לגמרי?
אני במקומך הייתי מחפשת משהו שאפשר לעשות מהבית בשעות הנוחות לך, כך שלא תצטרכי להיתזז בין מקומות ושעות עמוסות.
למשל, אם את טובה בתרגום/הקלדה, את יכולה לפנות לסטודנטים ולהציע לעזור להם עם תרגום מאמרים/הקלדת מאמרים ועבודות.
אני פעם עזרתי לרופאה כלשהי שהייתה נשיאת אגודה מסויימת לתמלל את שיחות ההנהלה (השיחות הוקלטה, אני הקלדתי למחשב). עבודה ממש לא קלה, אבל שוב, עושים את זה מהבית בראש שקט.
בהתחלה הדברים הללו לא מייצרים הכנסה שוטפת, ויכול לקחת זמן עד שזה יתפוס, אבל צריך להתחיל איפשהו.
עוד עבודה שלא תופסת הרבה זמן - דוגסיטר. אנשים עם כלבים שנמצאים הרבה שעות עבודה, משלמים למישהו שיצא לטייל עם הכלב. אולי אם את פחות גמישה עם השעות זה פחות יתאים, אבל שווה לנסות.
תתחילי להפיץ בין חברים ומשפחה שאת מחפשת עבודה נוספת להשלמת הכנסה. תחשבי במה את טובה ומה יתאים לך לסדר היום. אנשים מוכנים לשלם על הרבה דברים שהם לא מעוניינים/יכולים לעשות בעצמם (ואם את בקטע של ניקיון ואת באיזור השרון, אני מחפשת מנקה
)
(ועוד הערת שוליים - אם את עובדת תשע שעות ביום ולא מצליחה לכסות את ההוצאות שלך, לדעתי את צריכה או לצמצם בהוצאות, או לחפש עבודה אחרת..)