שוב חניה

שוב חניה

(נושא שכבר עלה...). מישהו יודע איך ניתן לדאוג שיאכפו את חוקי החניה? כל יום אני נתקל בהרבה מכוניות שמסכנות את הנהגים (ואותי), שוברות את המדרכות וחוסמות מעברים. יש עם מי לדבר? בהודעה ובאלו שאחריה מצורפות מספר תמונות שנלקחו ביום אחד בלי מאמץ. מי שמכיר את המכוניות מוזמן לפרסם את שם הבעלים

dana015

New member
אפשר לשלוח כאלה תמונות למשטרה?

אני צילמתי ביום שישי מכונית שחסמה את כל הכניסה לחניה הפרטית שלנו. הנהג החצוף ירד ושכח לחזור במשך כ-20 דקות, ואני הלכתי לקחת את הילדה מהגן ברגל
החלטתי שאני מתחילה כל יום ו' לצלם ולשלוח את התמונות למשטרה...יעזור? (אני אעלה את התמונה שלו כאן מאוחר יותר...)

reuthal

New member
אפשר עם הפרטים המדוייקים

אבל את 'מסתכנת' בהזמנה לעדות. פעם ראשונה שולחים להם אזהרה, פעם שניה דו"ח

Danret

New member
מעצבן בכל פעם מחדש ../images/Emo46.gif

לצערי הרב לא נראה לי שפרסום התמונות בפורום יעזור. אולי צריך להדפיס פניה לנהג בכמה עותקים, לשמור באוטו ולשים על הווישרים של כל רכב כזה. בטח כל העותקים יאזלו תוך שבוע. אגב, תושבי שכונה בגבעתיים מצאו פתרון - את הדף הם מדביקים למכונית בעזרת דבק שדורש הרבה קרצוף. אני לא בעד, אבל ממה ששעמתי רוב הבעיות שלהם נפתרו.

Angel972

New member
בדיוק על זה חשבתי היום בבוקר

כשהייתי צריך לעשות עבירת תנועה (חציית קו לבן
) בגלל נהג/ת שהחנה/תה את רכבו/ה בצורה שלא מאפשרת לעבור בנתיב. אולי באמת אתחיל להדביק ... ביום הראשון - סתם אניח על המגבים בשני אדביק עם דבק נגרים בשלישי עם דבק מגע וברביעי עם דבק חלונות
(כזה שלא יוצא אלא אם ממש מתאמצים)

Danret

New member
רק תיזהר שאיזה נהג עצבני

לא יתפוס אותך! אם הם חונים בבריונות, אי אפשר לדעת איך הם יגיבו אם יראו אותך מתעסק עם הרכב שלהם

Angel972

New member
אם פתאום אעלם מבלי להודיע ...

אז תביני שהבריון תפס אותי
בכל מקרה ... אני לא נראה כזה מסכן/חלשלוש ... ואני גם לא אחד כזה. אם את לא תגלי להם, אז גם אני לא אגלה שהפעם האחרונה שרבתי עם מישהו הייתה בכיתה ח.

לא התכוונתי לפרסום התמונות אלא...

אם תעזור הפנייה למשטרה. עורב מזדמן הציג דו"ח שנראה לי ממש ממש יעיל, אז אם כל אחד מאיתנו באמת ידפיס כמה ויחלק על כמה רכבים, אולי נצליח לשנות משהו, וגם אם לא תמיד נוכל לומר שניסינו, ולא ישבנו בחיבוק ידיים.

../images/Emo73.gif../images/Emo73.gif דוגמה ל"דו"ח" להדפסה

אפשר להשתמש במשהו בסגנון הזה (או כל סגנון אחר...) שכל אחד ידפיס לו כמה עותקים ויקח איתו לטיול הערב ברחוב..

למעלה