שוב חימר

שוב חימר

פיסלתי משהו (אני לא אגיד לכם מה כי אני רוצה להפתיע אותכם) ואני רוצה לצבוע אותו בצבע אדום ולתת לו מראה של לק לציפורניים. זה בטוח להשתמש על חימר בלק לציפורניים ? או שכדאי למצוא פיתרון חלופי...?

ABABI SHARON

New member
האם זה חימר שרוף?

אתה יכול לכתוב לי באיזה סוג חימר אתה משתמש?( מה כתוב על האריזה?) לדעתי עדיף ללכת לכוון אקריליק

ABABI SHARON

New member
חימר לא שרוף

תנסה קודם על חתיכות קטנות: צבע בצבע פלסטי לבן, מהסוג שמשמש לצביעה חיצונית (סופרקריל?) או גסו, מעליו אקרילק או צבע גואש טוב ( אומגה) או אפילו סופרלק אדום. מעל האקריליק (האקריליק האדומים הם הכי יקרים) והגואש אתה יכול למרוח או לרסס שכבה של GLOSS MADIUM מעל הגואש אפשר להסתפק בלכה. נסה מספר אפשרויות בהתאם לכיסך והעדפותיך. אם השכבה הלבנה מתקלפת נסה להוסיף קצת דבק פלסטי

הבוהן

New member
תודה רבה על התגובה המפורטת

אבל דווקא מצאתי פתרון אחר יצירתי. צבעתי באקריליק אדום וכשהתייבש מרחתי עליו מחזק ציפורניים, התוצאה הייתה מצויינת לפי דעתי. אפשר לראות אותה בשירשור האחרון שפתחתי. אגב, השתמשתי במחזק ציפורניים בעוד מקום. הפעם כדי לצור אפקט של רטיבות. הכנתי לשירן מתנה ליום האהבה והיא כל הזמן מתלוננת שאין לה סקס אז פיסלתי לה זין קטן וחמוד, בתור קמע. אחריי שפיסלתי את הזין מרחתי טיפה של מחזק ציפורניים על הקצה של הזין כדי שיהיה כאילו פרה קאם (פליטת-זרע-טרום-שפיכתית). התוצאה הייתה אמיתית ומגעילה באופן משעשע עד דמעות. רוצה לראות ?

לא לבעלי לב חלש

זה מאוד מגעיל, ומאוד בוטה ופרובוקטיבי. אם אתם רוצים להאשים מישו אז את שולי, הוא אמר לי. ואם הוא יגיד לי לקפוץ מהגג אני אעשה את זה בלב שלם ! כי שולי הוא המנהל ! :) ואוו, אני לא יודע אם זה בסדר לשים את זה פה :) זה נראה דיי אמיתי בגלל התאורה וזה ממש נראה כאילו בנאדם שם את הזין שלו על השולחן וצילם.

למעלה