שוב חזרת לחיי

mlg25

New member
שוב חזרת לחיי

חודש ימים לא ראיתי אותך חודש ימים ניסיתי לשכוח אותך לשכוח את הנשיקות מהדהימות שלך, את המגע המלטף והחם שלך, לשכוח את המילים- "אני רוצה אותך" חזרת מחו"ל והתקשרת לשאול לשלומי- החזרת הכל בשיחת טלפון אחת קפצתי אליך כדי לקחת כמה דברים ששייכים לי ניסיתי להיות חזקה קיוותי שלא תראה עד כמה שאני - כן רוצה ואתה התחננת שנחזור לקשר שלנו התחלת לחבק ולנשק אותי הרבה מחשבות רצו לי בראש... להמשיך להיות בקשר איתך??? להמשיך להנות איתך??? או אולי להגיד- די, מספיק לפני הכל יהיה מאוחר מדי הרי הקשר הזה בלתי אפשרי!

סליחה, ולמה בכלל נפרדתם?

כמה זמן הייתם ביחד, מה היה שם, מה לא היה שם, מי נגד מי ומה היתה הדקה.

taz512

New member
תאמת זה מסביר הרבה

למשל את הקטע למה זה לא יכול להיות. מישהו אמר רומן מחוץ לנישואים? טאז, השד והתבונות

mlg25

New member
בשביל הסקרנות...

פגשתי אותו לפני כמה חודשים, הקשר בינינו התבסס על סקס, בלי רגשות, בלי התאהבויות- סקס נטו. הוא לימד אותי להקשיב לעצמי, למה שאני רוצה, לחשוב על דברים שלא חשבתי עליהם ועוד הרבה דברים שלא הייתי חושבת עליהם אם לא הייתי מכירה אותו. לפני חודש הוא נסע לחו"ל ולפני שהוא נסע אמרתי לו שעדיף שנסיים את הקשר, הוא אמר שנדבר כשהוא יחזור, אבל הבהרתי לו שאני החלטתי וזהו. כשהוא נסע הבנתי שאין דבר כזה סקס נטו, לא התאהבתי בו אבל כן היו געגועים וזה הפחיד אותי. הוא חזר שבוע שעבר והתקשר לשאול לשלומי, הגעתי אליו כדי לקחת כמה דברים שהיו שייכים לי והוא אמר שהוא מאוד התגעגע לסקס בנינו וחבל להפסיק אם שנינו נהנים מזה ושנינו רוצים את זה. הוא ניסה לנשק אותי, בהתחלה הזזתי את הראש אבל הוא לא ויתר וניסה שוב, אחרי כמה פעמים נכנעתי- ונישקתי אותו בחזרה. יצאתי משם לפני שהכל היה מסתיים אחרת. אני עדיין לא יודעת מה לעשות??

dana2909

New member
צר לי לאכזב אותך יקירתי

אני חושבת שאת מאוהבת. אז מה אם את נשואה. אני בטוחה שאת מאד אוהבת את בעלך, אבל את נדלקת פה, מעבר לראש של הסיכון המטורף שאת לוקחת מה יקרה אם יגלו אתכם, את נהנית לשחק איתו קצת. להגיד לך שזה יגמר רע, או שאת מבינה את זה בעצמך כבר? שימי את עצמך במקום בעלך, ואת בעלך במקומך (והרומן עם בחורה.. זה ברור נו..) ותראי כמה שמחה ומאושרת תהיי במקומו.. לחתוך. עכשיו. לפני חצי שעה..

ואני מצטערת

כי סקרנותי עדיין לא באה אל סיפוקה. איפה בעלך פה בכל הסיפור, מה בדיוק המצב ביניכם, כמה זמן אתם נשואים, ואם זכרוני אינו מטעני, לא שמעתי ולו פעם אחת אותך אכן מאשרת שאת נשואה... אני לא יודעת אם אכן התאהבת בו או האם את פשוט לא מאושרת בחייך הנוכחיים, ואם היינו מקבלים עוד קצת פרטים, אז אולי היה אפשר להבין מה בדיוק פשר הקשר הזה, ובלי קשר לקשר, איפה הרגשות כלפי בעלך נמצאים?

למעלה