שוב חוזר לקטנוע

mekmek599

New member
שוב חוזר לקטנוע

היה לי קטנוע לפני 10 שנים בערך ,מאז הליסינג נפרדתי ממנו ,כעת יש שינוי וחוזר חזרה רק הפעם אני זקוק ל250 ,אין לי כונה להשכיב ברחוב עשרות אלפים ,מחפש משהו בין 1000 ל1500 מקסימום 2000 ,אבל שיהיה מנוע חזק ויפני .
בעלי הנסיון כאן ,יש לכם פתרון לבעיה המיוחדת הזו ?

orgeva

New member
אפילו CH250 ישן ושחוט תצטרך לעלות את התקציב

ל 3K ש"ח.
לא חושב שניתן למצוא קטנוע יפני 250 סמ"ק במצב נסיעה ב 2K.

mekmek599

New member
פניתי אליכם כי חשבתי שאתם מכירים את השוק

עשיתי כמה טלפונים ערב החג ושוחחתי עם מוכרים ,יש כמה קטנועים שעומדים בטוח המחירים שלי ,טרם ראיתי אותם ,יש לי מעט ידע טבני שרכשתי בקטנוע לפני איזה עשר שנים , בררתי גם על CH ,יש כאלו בלוחות וזה בערך הטוח מחירים ,היה גם מג'סטי ,היו עוד . אתה אישית מכיר CH במידה ואצטרך לשאול שאלות ברגע הקניה ?

hofnoan

New member
המחיר שאמרת כולל ביטוח ושאר ירקות?

כי אם אין אתה לא יכול לקנות אפילו חלום לקטנוע....
וגם אם זה רק נטו לקטנוע 2000 ש"ח אולי אתה יכול לקנות יפני אבל לא "חזק" אלא מנוע ישן וגמור. מצטער לאכזב אותך.
אבל חכה לתשובות של אחרים גם....

mekmek599

New member
המחיר שנקבתי בו לא כולל.

האם כל קטנוע הוא גם ישן ומנוע גמור ? אי אפשר למצוא משהו שמישהו השקיע ותיקן לפני פיקס וכעת הוא מתקשה למכור ?
כתבת לי שיש יפני 250 אבל לא חזק ,מאלו קטנועים כאלו להתרחק ? טוח המחירים שלי הוא בקצה עד 2000 אבל אני מעדיף מעט מעל אלף ,למעט מקרה חריג של משהו באמת נדיר ,אז אני יכל עוד קצת למתוח .

פרארי1

New member
אתה מחפש קטנוע שעולה חצי מהביטוח חובה

שתצטרך לשלם עליו ועוד לשימוש לא קל בכלל, לפי מה שפרטת בפורום אופנועים (מעלה גלבוע הלוך חזור כל יום).
לא ממש סביר שתמצא כזה וזה בכלל בהנחה שהשרשור הזה אמיתי, ואני לא ממש בטוח בזה לאור ריבוי הניקים ההזויים שמגיעים לכאן לאחרונה.

mekmek599

New member
לא יתכן מצב כזה ?

שניתן למצוא כזה קטנוע לכאלו תנאים ,ללא קשר לעלות ביטוח וטסט ? אני רפרפתי די הרבה בלוחות מכירה ,אם תסתכל תראה שיש שם לא מעט הצעות ,משיחה עם המוכרים יש להם גמישות גדולה ,הם נסעו בקטנועים כאלו וגם שילמו ביטוח ,כך אני משער ,סלח לי אבל איני רואה קשר בין עלויות שהן חובה לבין מציאת כלי זול ,אולי אתה תוכל להסביר מהו הקשר .

בועז בר

New member
נראה לי שאתה יודע יותר טוב מכולנו כאן...

אז כדי שאולי גם אני אוכל ללמוד משהו חדש, אני מציע לך דבר כזה:
תעשה כמה טלפונים לכאלה שעומדים בדרישות שלך,
ואני אהיה מוכן לסייע לך ולקפוץ לראות עבורך 2-3 קטנועים באיזור המרכז,
ולהגיד לך אם יש משהו שראוי למאכל אדם... הנייד שלי 050-5429071,
כמובן שאני מציע את זה כעזרה נטו, לא תמורת כסף או שווה ערך אחר,
אולי כוס קפה באיזור העמק כשאעבור שם בהזדמנות.

מה אומר?

mekmek599

New member
לנדיבות כזו לא ציפיתי .

עד עכשיו הסתלבטו עלי ואין לי טענות ,אחד שלח לי מסר שהוא בתל אביב ומוכן לעזור לי ,אני בתל אביב עד יום שלישי בצהריים ,תמיד אתה מוזמן אלי לשדי תרומות והבא גם את חבריך ,תוכלו להרוות אצלי צמאון בימים כאלו ואף ארוחה קלה נכנסת בהזמנה ,אתה תגיע עם קטנוע ? אני עשיתי הרבה טלפונים אבל לא עם כולם קל לתאם ,חלק בחופשה ,חלק עסוקים ,היחידים שניצבים וממתינים הם אלו באזור שוקן ,שם אתה מרגיש שבאמת זה הזמן לקנות זול ,כלב לא נכנס אליהם .

mekmek599

New member
בוקר טוב

יתכן ובבוקר תשמע ממני ,קבעתי עם מוכר באזור תל אביב צפון ,יש לו קטנוע 250 שמור ,אם תוכל לבוא ולהתרשם זה יעזור לי מאוד ,מהיכן אתה בארץ ,כדי שאדע להעריך כמה זמן יקח לך להגיע ,תודה .

jony stekino

New member
החלטת לעשות כתבה חדשה בפולגז ?

רק אני מכיר את הראש התמני שלך

מיצו

New member
זה מה שעושה לו את זה.

וזה מה שעושה את זה לתפוז שכנראה מתוגמלים בצורה כזו או אחרת, ומעבירים אליו משכורת חודשית. אחרת, לא ברור לי מה קורה פה.

אהוד א1

New member
אנחנו אשמים, מיצו.

לו היינו משביתים את קטנועים ושמונה ליום אחד עד ששתי התקלות יטופלו (רחמים וערוץ הספורט) היינו מקבלים יחס אחר. אבל הכול ממשיך רגיל אז למה שהנהלתה יחשבו שאנחנו סובלים?
יום אחד. לא בשמיים.
מעניין אם את הודעת ההשבתה הם היו מקדמים לדף הראשי.

אהוד א1

New member
להשבית. בדיוק כמו שזה נשמע.

שני ניסוחים - אחד להנהלתה, שני לגולשי הפורומים. שווה לבדוק הענות מצד מנהלי שטח.

"בימים בהם יש אופציות אחרות לתפוז מפריע לנו שבמקום שישקיעו בנו כדי שנשאר שמים עלינו פס ולוקחים אותנו כמובן מעליו. ביממה הקרובה לא יעלו הודעות בפורומים הנ"ל. זו שביתת הזהרה שבאה לאותת על מצוקה שלנו שבקלות תהפוך למצוקה של הנהלתה. במידה ולא נרגיש שיש אוזן קשבת ושירות לצרכן נעבור משביתה בת יממה להגירה אל "מקום" אחר. נושאים דחופים לטיפולכם הדחוף - הגולש אלון רחמים והפופ אפס באתר. חג שמח וכשר, מנהלי וגולשי מוטוריקה".

כמובן שאת הניסוח הפלצתי הרגע ברגע. שווה לעבור עליו שוב.
הזוי שכמה שאני מנסה להוריד פרופיל כאן עוד בכלל אכפת לי מתפוז והגולשים.

תגיד, סתם שאלה:
כמה להערכתך עולה להפעיל אתר שמחזיק 3 פורומים? (רק עלויות, על הכנסות נדבר אחר כך. שרתים,בניה ושאר הבולשיט.).

NEO83

New member
מידע כללי בעבר כשחבר התעסק בזה

יש שלדים מוכנים של פורומים בסגנון פג"ז (וצריך ממש ידע בסיסי ביותר על מנת לערוך אותו), ויש רק צורך להעלות אותו לשרת כלשהו(אם אני לא טועה יש גם חינמים שמוגבלים מבחינת נפח תעבורה וכד'), ניהול לא עולה כסף, מתנדבים כמו בכל הפורומים, הבעיה היא שאם התנועה בפורום תהיה גדולה, צריך כבר שרת יותר רציני.

חוץ מזה אתה חושב שיתנו לנו המשתמשים של הפורום להעלות הודעות כאלה בפורומים? הודעות "מרד" כאלה?

מילא הטיפול בא.ר, אבל קשה לי להאמין שיורידו את הפופאפס של ערוץ 5, זה הכסף שלהם, זה פירסום.

למעלה