שוב זקוק לעזרתכם

שוב זקוק לעזרתכם

קודם כל,
רבה למי שענה לי פעם קודמת.
יש לי בעיה קטנה.... מבחינה פיזית אני נמשך ללא ספק לבנים. כאילו, חזה של אישה לא מזיז לי, אבל חזה של גבר מדליק אותי בטירוף... אבל, וזה אבל גדול, מבחינה ריגשית אני לא יודע אם אני יכול להיות עם גבר במערכת יחסים.... מבחינה זו אני דווקא כן קצת נמשך לבנות.... אבל ממש לא באופן פיזי! מישהו יכול להגיד לי מה קורה לי?

Lizz

New member
קח את הזמן שלך

לדעתי האישית (והלא מקצועית בעליל), פשוט תיקח את הזמן שלך ואל תחליט עדיין במי אתה יכול או לא יכול להתאהב. כשזה יבוא, זה יבוא, ולא יהיו לך ספקות.

merman

New member
אתה בטח לא היחיד עם הסיפור הזה

ותזכור שהחברה שלנו מלמדת שקשרים רומנטים יוצרים עם המין הנגדי. לצערינו יותר קל לבלבל את הנפש (עם מי אתה יכול להיות במערכת יחסים) - מאשר את הגוף (עם מי אתה יכול להיות במיטה). נראה לי שזה ישתנה אצלך כמו שזה השתנה אצלי - ובסוף תגיע לתיאום עם הרגש והגוף. חוץ מזה - יש הרבה ווריאציות בעולם. אפשר להיות במערכת רגשית עם אישה ובמערכות פיזיות עם גברים - וזה לא סוף העולם. בכל מקרה - קח את הזמן. בהצלחה

shirin

New member
../images/Emo34.gif

היי! תראה, אני מסתובבת בשנה האחרונה המון עם הומאים, וכמעט כולם אמרו לי את אותו הדבר: אני יכול להתאהב באישה אבל לא להימשך אליה... קודם כול תגיד לי: יצאת כבר מהארון? אתה בטוח בקשר למניות שלך? ובכול אופן, גם אני נמשכת שיא לבנות אבל אני לא רואה אותי במערכת יחסים עם בת... נראה לי שמה שטוב בשביל שנינו: זה רק לנסות! שירין

missing

New member
ככה זה היה אצלי וזה נורמלי...

בדיוק ככה זה היה אצלי ולדעתי זה נורמלי.... בצורה מינית חשבתי רק על בנים ובצורה רגשית חשבתי רק על בנות... זה קרה עד שפגשתי "אותו"... אני לא אתן פרטים כי זה מסובך אבל המקרה הזה (שנגמר למרות שלא בדיוק התחיל) גרם לי להבין שאם המערכת יחסים היא עם הגבר הנכון אז אני יכול גם להימשך אילו בצורה ריגשית... נ.ב. בבקשה על תשאלו שאלות בקשר ל"מקרה" שדיברתי עליו...אני לא רוצה לדבר על זה...

guy1974

New member
הפחד והנורמה לא נותנים לנו להאמין

קיבלת המון תשובת שכולן אומרות אותו דבר, קח את הזמן למרות שלפעמים זו התשובה הכי "פלצנית" או מרגיזה. לפי דעתי אין ספק שזה קשה לחשוב על מונחים של אהבה קשר או מחויבות עם גבר בדרך ובצורת חיים שאנו נמצאים בה. רובנו רוצים את "מה שיהיה טוב" בשבילנו, אבל מה המדד? החברה לרוב, ומה שהרוב חושבים כנכון. אז קח עוד משפט "פלצני": שזה יגיע אתה תרגיש ותדע שזה מה שאתה רוצה והפחד, החששות ואי הוודאות יעלמו ובנתיים, לך תנסה תהנה ותחקור ורק אז תדע מה טוב בשבילך

למעלה