שוב זקוק לעזרה...

ZIZO 5

New member
שוב זקוק לעזרה...

לפני כמה ימים כתבתי על החיילת שהתאהבתי בה, ועל איך אני מפחד להציע לה לצאת איתי ולהרוס את הקשר הטוב שלי איתה (להזכירכם, יש לי לפחות עוד שנה וחצי של שרות איתה). ובכן, עשיתי את זה... דיברתי איתה איזה שעה ובסוף הצעתי לה לצאת (או משהו דומה לזה, עם כל ההתרגשות אתם יודעים), והיא...סירבה. האמת היא שבכל מקרה לא יכולתי להחזיק את עצמי יותר מידי זמן, ככה שחרטה אני לא ממש מרגיש. רק אכזבה, גדולה. תודה בכל מקרה על התגובות ואם מישהו יכול להציע לי מה לעשות עכשיו אני אודה לו מאד. אני עדיין מאוהב בה, אבל מרגיש שכל האומץ שעוד היה בי לעשות משהו התרוקן לו. וכמובן שאני עדיין לא יודע איך אני בדיוק יסתדר איתה עכשיו עוד שנה וחצי (וגם מה עושים לעזעזל עם חוסר התיאבון הזה?!?).

nate2000

New member
יהיה בסדר

קח את זה ביתר קלות. החיים ממשיכים וזה באמת לא סוף העולם. מה עושים? יוצאים מבלים ומכירים בחורות חדשות. אל תיקח סירוב אחד כ"כ ללב. יש המון דגות בים, מישהי אחרת תגיד לך כן.

השאלה

איך היא מתנהגת?אם היא לא רוצה תתרחק מימנה כמה שזה קשה..כי אתה אוהב אותה ואתה תפגע..כי לה אין כלום אליך וזה כל פעם יכאב מחדש!תפוס מרחק תנסה להיתנהג איתה כמה שיותר נטרלי!אבל לא להישאר באותו קשר קרוב כי זה רק יחזק את ההרגשה שלך!

ZIZO 5

New member
איך היא מתנהגת?

הכוונה איך היא הגיבה? היא הייתה קצת בשוק (לא מאשים אותה) ואחרי איזה דקה אמרה שהיא לא יודעת מה להגיד, חזרה על זה עוד כמה פעמים, ובדרך זרקה משהו על זה שהיא עכשיו יוצאת עם מישהו (סביר להניח שהיא המציאה את זה אבל אני לא רוצה להגיד סתם, פשוט חצי שעה קודם היא אמרה לי שאין לה חבר).

אני חושבת..

תרפה מימנה!תן לה תזמן שלה..אתה אמרת את שלך אם היא רוצה היא יודעת איך למצוא אותך..

adi1331

New member
לא נעים ../images/Emo10.gif

מאכזב לשמוע שהצד השני לא מרגיש את מה שאנחנו מרגישים. מכאיב כשיודעים שבלתי אפשרי לממש את האהבה שמרגישים כלפי הצד השני. אבל תקבל את זה כמו שזה. זה המצב ואין לך אפשרות לשנות זאת. וכפי שאחרים כתבו, זה לא סוף העולם- בהתחלה זה כואב ומאכזב (יתכן שגם האגו קצת נפגע..), אבל יקירי, יש עוד בחורות מקסימות בחוץ - לכן אני מציעה לך להמשיך הלאה. יהיה בסדר...

תגובה

פנה אליה, שוחח אתה הרבה, שאל אותה הרבה על הדברים החשובים לה בחייה הרגשיים, בהתחלה בנושאים כלליים הקשורים לצבא ואחר-כך בנושאים יותר ויותר אישיים בהדרגה, עשה לה דברים טובים ואמור לה דברים טובים. כך תיצרו קשר.

אני מצטערת לשמוע אבל

אני חושבת שיצאת ממש גבר שהצעת לה לצאת, אני זוכרת כמה מבולבל היית כשכתבת את ההודעה, ובכל זאת לקחת את עצמך ביידים והתגברת על הביישנות. אז קבל ח"ח על האומץ! אז היא אמרה "לא", בנינו זה הפסד שלה בלבד, תחזור להיות איתה ביחיסים "עיסקיים" והמשך להיות נחמד אליה כמו שהיה אז, אם קצת קשה לך עם המצב אתה יכול לשאול לשלומה בטלפון ואח"כ לעבור לנושאים העיסקיים שבינכם... יש עוד מיליון חיילות מדהימות!

ZIZO 5

New member
תודה...

למרות שקשה לי לכנות את הצורה שבה הצעתי לה לצאת כאומץ, זה יותר היה מעורר רחמים אבל לא הייתה לי שליטה על זה הפעם. בכל זאת זו הבחורה הראשונה והיחידה שבאמת רציתי...

אתה עוד צעיר!

אתה יודע עוד כנה בחורות תכיר בחייך? אני מבטיחה לך שתכיר המון, ותדלק על כמה מהן, ואפילו חלק מהן תאהב. וזה אומץ! אתה שמת את הביישנות בצד והלכת עם הלב שלך. תתעודד, זה לא סוף העולם, תקבל עוד הרבה "לא" בחייך, לאו דווקא מבחורות.

למעלה