שוב זה קרה...

שוב זה קרה...

והפעם, למזלי/ו זה קרה תוך כדי שינה... זה היה מאוד צפוי - הוא פשוט ביומיים האחרונים הלך לישון מאוד מאוד מאוחר... אולי הוא סוף סוף יבין שיש קשר ישירבין שעות שינה לבין ההתקפים... המשך יום טוב

חייםלוי

Member
מנהל
חבל מאוד שזה קרה. אני מקווה שהוא

יקשר בין מספר שעות השינה להתקפים. את לא יכולה להדפיס שרשור הנוגע בו ולשים לו שיראה אותו מבלי משים. שיתקל בניירות במקרה ויתחיל לקרוא. או שמא דבר כזה יעורר עוד יותר את זעמו.

האמת היא....

שבשבוע שעבר "תפסתי אותו על חם" כשהוא מציץ בפורום.... כמובן, שמיד הסתלקתי ונתתי לו לקרוא בשקט - מה שממש לא אופייני לי... לא יודעת מה הוא חושב על זה - אבל הוא יתחיל להיפתח...

qt1

New member
איזה חדשות נפלאות אמא לחמוד../images/Emo45.gif

אני מאוד שמחה לקרוא שלבעלך יש התעניינות בפורום שקשור גם אליו. קבלי
וחיבוק ענק
תחזיקי מעמד , כולנו איתך

moribat

New member
אוף....מבינה אותך...

לא יכולה להרדם, תמיד אותו הסיפור. כל לילה, שעות עד שנרדמת.מחכה לרעידות שיגיעו, לחבטות, לקצף, ואז לקום במהירות ולברוח מהמיטה כדי לא לקבל מכה.מפחדת שזה יתפוס אותי תוך כדי שינה, אבל משום מה, כמעט לפני לא מצליחה להרדם.... לא מצליחה להרדם לפני, ערה תוך כדי, ונסערת ועייפה אחרי.... קמה מהמיטה למחשב, מתעייפת, חוזרת למיטה, ומסתובבת מצד לצד. מחפשת את התנוחה הכי "בטוחה", אולי אם אשען עליו, ואם ארדם, הרעידות יעירו אותי במהירות, וכך ארגיש את ההתקף הממשמש... יודעת שאם זה לא יקרה הלילה, כל יום המחר אהיה במתח.מחר יש לו יום ארוך, ואם יהיה עייף? ואם יקרה לו ההתקף בעבודה? עייפה מכל המחשבות והדאגות, מהניסיונות הלא יוצלחים להרדם, מהמחשבה שאני "קמה " עוד פחות מחמש שעות....ממה יש לקום, אם בעצם לא ישנה.... והוא? והוא ישן לו שנת ישרים....

moribat

New member
והיום הוא התחיל טופמקס...

ומה זה יעשה לו, והאם יהיו תופעות לוואי, ואם יתרבו התקפי הערות, כמו שרה לו בעבר, כתוצאה משינוי תרופתי.... מצטערת על המלנכולויות...סתם עייפות.... אחרי שינה טובה והגונה זה ודאי יעבור.... לילה טוב לכולכם.

qt1

New member
moribat ../images/Emo24.gif אסור להתייאש...

עם הטופמקס.

S E M 151

New member
../images/Emo140.gif

כל- כך מאחלת לכם, לך ולאמא לחמוד שהם יגיעו לאיזון תרופתי, כדי שתוכלו שתיכן להירגע קצת, לנוח מהמתח, ולהתחיל להינות ביחד מכל הדברים הקטנים שבמצב של מתח ועייפות בדר"כ מתפספסים בין בני זוג. חיזקו ואימצו

moribat

New member
תודה.

מקווה בשביל כל אלו שחיים עם האפילפסיה שיזכו לקחת כל ימי חייהם כדורים ולא יחוו שום התקף!

ואני לא מאמינה שהוא עדיין נוהג!!!

אני כבר קוראת הודעות שלך המון, ואני פשוט בשוק שהוא עדיין נוהג.. הוא מתנהג כמו ילד שלא דואג לעצמו ובסוף זה יפגע בו ובאחרים. בעצם לא בסוף, זה כבר פוגע.. אומרת לך, אם הוא לא מטפל בזה, ובזמן הקרוב, תהיה לכם בעיה מאוד קשה בזוגיות, עד כמה שעכשיו נראה לך קשה.. תצעקי, תבכי, תייללי, תהיי דינמית, ואסרטיבית. אל תתני לו להתנהג כמו ילד. בבקשה, בשביל האנשים בחוץ שנמצאים על הכביש..

qt1

New member
שוש הוא כבר לא נוהג../images/Emo70.gif איפה את../images/Emo35.gif

מה קורה עם העבודה/בלי העבודה, איך החיים? ככה נכנסת בורחת?
שתפי אותנו , את מאוד חסרה מאמיל'ה

אז ככה...

אני לא עובדת.. חותמת בלשכה.. בינתיים אני עוד לא מקבלת כסף, צריכה עוד כמה אישורים... אני תמיד פה רק לא תמיד יש לי מה להגיד.. אני חזרתי להורים.. כבר חודשיים איתם החבר... מבחן התוצאה היה שקשה לי עם המחלה שלי ועם זה שאני כביכול לא יכולה להיות עצמאית... כביכול... אני עצמאית כמה שאפשר.. אבל נגיד נהיגה וכאלה.. אסור.. וזה קשה לו.. בהתחלה הוא עשה את זה בגלל בחורות אחרות שהוא רצה..אבל הבטיח שנחזור.. אח"כ כי אני לא מתאימה לו... אח"כ כי אני יותר מדי בשבילו מבחן התוצאה? קשה לו כי אני חולה זה מה שאני חושבת ומזל שנפרדנו, האמת.... הוא סתם אדיוט... עשה לי עוול במשך שנה ו 4 חודשים.. יום אחרי שנפרדנו ישר חיפש בחורות אחרות.. כאילו אני לא שווה כלום.. זה מה שקורה אצלי בינתיים...

qt1

New member
קחי חיבוק גדול ../images/Emo24.gif

איזה באסה שוש. הם מציעים לך עבודות בלשכה? לוקח הרבה זמן עד שהכסף נכנס לבנק? אני לא מכירה את המצב הזה של לחתום אבטלה. אם את כאן ואין לך מה להגיד את יכולה לכתוב שאין לך מה להגיד
קשה לך עם האפילפסיה או שקשה לחבר שהיה לך? אז מה אם את עדיין לא נוהגת? אפשר לחשוב... אז תהיי מאוזנת מספיק זמן ותנהגי כמו כולם , זה לא כזה ביג דיל. לי יש רשיון ואין רכב, אז אל תגידי שזה לא באסה. איפה מצאת את התכשיט הזה תגידי? אחרי שהיה עם אחרות את עוד הסכמת לחזור אליו? ככה את ממעיטה מערכך? ועוד אמר לך שאת לא מתאימה לו? שוש את לא חולה , ביום שתביני את זה את תרגישי טוב, יש לך לפעמים הפסקת חשמל ובעזרת תרופות כבר לא יהיו לך.
אני חושבת שקשה מאוד אחרי שנה ו 4 חודשים להיפרד ומאמינה שלא קל לך , גם אם אני אכתוב שהוא אדיוט , עדיין , זו לא מערכת יחסים של יום אחד או חודש , זו תקופה ואת נפגעת מהיחס שלו , אני מבינה אותך מאוד. את יודעת שהוא לא ראוי לך ויש המון בחורים שמבינים שאפילפסיה זה ממש לא ביג דיל, אני מכירה בחור רגיש אינטליגנט וחתיך שלא מבין על מה כל המהומה כשמדברים על אפילפסיה. להכיר לך אותו אחותי?(אני אתן לך ICQ אם בא לך , תשלחי מסר
) תחזיקי מעמד , הכל יסתדר -ותכתבי כאן אם את יכולה, אני מאוד אשמח , הכתיבה שלך מאוד עוזרת לכולם בפורום , חבל שאת לא משתתפת. אוהבת אותך

qt1

New member
בדרך אליך אחות שלי../images/Emo8.gif תמסרי לו ד"ש

למעלה