שוב זה קרה

אוי כן זה עצוב כ"כ...

ויותר מעצוב זה מכעיס !
שיתחילו לחשוב שם ברצינות ולשנות דברים העיקר שאומרים בתקשורת שעושים להם בדיקת כלליות ורק אחרי הגיבוש בדיקות יותר מחמירות ושצריך לבדוק את זה...אז שיעשו משהו! לא עדיף לשנות כדי למנוע ולא לשנות רק אחרי שדברים כאלה קורים??

LuLiLoPiLaTo1

New member
זה עצוב ומכעיס כל כך...איך זה קורה?

תעשו טובה תשמרו על עצמכם,ואל תחכו שאיזה מפקד שגדול מכם בשנה ישמור עליכם.. יהי זכרו ברוך

Infin1ty

New member
זה פשוט לא ייאמן

כל כתבה כזאת על צה"ל פשוט גורמת לאנשים במדינה לא להתגייס. תסבירו לי איך בן אדם שעומד להתגייס וקורא כזה דבר יכול להאמין בגוף כמו צה"ל? זה פשוט לא ייאמן איזה חוסר אחריות. לא פלא שכולם יוצאים על 21.

mAAyAn 1

New member
פשוט חוסר אחריות

המוטיבציה להתגייס הולכת ופוחתת.
יהי זכרו ברוך

../images/Emo45.gif ממש חוסר אחריות../images/Emo180.gif

עצוב!!! תחשבו שאת השנה הבאה הוא כבר לא ייזכה לראות;'(

shiran™

New member
מה??? זה לא הגיוני ...

איך זה קרה.. ועוד פחות מחודש אחרי המקרה הקודם? ממש מפחיד כל החוסר אחריות הזה. אני תמיד ראיתי בצבא ארגון די אחראי שיודע מה הוא עושה.. אבל עכשיו זה מתחיל להפחיד אותי.. מי ידאג לי?!

Infin1ty

New member
צבא? ארגון אחראי ../images/Emo6.gif?

יודע מה הוא עושה
? את בטוחה שאת במדינת ישראל?

DreamS_HunteR

New member
זה מתחיל להיות מגוחך כבר..../images/Emo121.gif

לא מספיק שגם ככה צה"ל לא הוכיח את עצמו כל כך במלחמה האחרונה [לא באשמתו ממש, אבל עדיין], הם גם עושים שטויות כאלה. איך קורה לעזעזל שנער טובע במהלך גיבוש?!! איפה המפקדים? איפה המדריכים? איפה החבר'ה שם? זה פשוט מגוחך שצה"ל לא עושה בדק בית בכל הנושא הזה שקשור לגיבושים. זה לא רק החום שדופק לכולם את המוח. פשוט עצוב. יהי זכרו ברוך. אפילו לא התגייס

Feehilys Girl

New member
מה נסגר עם הצבא?!

עוד לא היה 30 יום לאיתי וכבר עוד אחד הולך בגיבוש. כבר איבדנו בן אדם מדהים שיכל לתרום המון למדינה, אז למה לא להפיק לקחים ולשמור יותר על הנערים?! אין לי מושג איך להביע במילים כמה שזה מרגיז, מעציב ומחזיר את התחושות של לפני חודש. יהיה זכרו ברוך

למעלה