שוב זה קרה לי

סטפניה1

New member
שוב זה קרה לי

שוב מצאתי חתול פז (פח זבל) גור קטן וחמוד שמשום מה היה רחוק מאימו אני עכשיו מחפשת משפחה אומנת שתטפל בו רק לשבוע שבועיים עד שיגדל ויתחזק.. החתול שלי לא אוהב שמכניסים עוד חתול הביתה והחתולת חצר שלי ניסתה להרוג אותו כי הוא פלש לה לטריטוריה. אז אני ממש אשמח לעזרה אפילו היום בערב ניתן להתקשר 0546324170 סטפניה הוא יותר חמוד במציאות מאשר בתמונה , הפלאש הזה לא עשה לו טוב. נ.ב כבר פירסמתי בפורום חתולים אני פשוט ממש צריכה פיתרון דחוף אז אני מנסה גם בפורום שלנו בין חברים

לומר לך את האמת...

את עשית בעיקר מעשה מאוד יפה והרצון שלך הוא לעזור. טוב שיש אנשים רגישים כמוך שרוצים לעזור ואפילו ליצור הכי קטנטן.... אבל את לא היית צריכה לקחת אותו ממקומו ... האמא הייתה באה בסופו של דבר. אני לפני חודש מצאתי גור פיצי במקלט ביתי והוצאתי אותו ושמתי אותו עם משפחה חדשה אחרת שצצה לה בשכונתי. החתול ש"אימצה" את הגור כנראה לא ממש טיפלה בו והגור מת. אחרי שהוצאתי את הגור מהמקלט(אחרי כשלושה ימים) , הייתה חתולה שלא עזבה את פתח המקלט במשך יומיים וחיפשה אחר הגור שלה. כלומר גם אם חשבתי שהגור במצוקה .... כנראה שהוא לא היה כי אמא שלו חזרה לחפש אותו.. יש להיזהר ממקרים כאילו ולנסות להבדיל בין מצוקה אמיתית לבין הרצון העצום שלנו לעזור.

למעלה