שוב זה קורה

שוב זה קורה

שוב אני מוצאת את עצמי נוברת בגלריית הפורום ומקנאת במה שרק אפשר.... במיוחד בגלל שהרעיון לקעקוע הראשון והמיוחד עומד לי על קצה האונה הימנית של המוח! ואין לי כשרון ציור בגרוש! אז לצייר את זה אני לא יכולה! ואוףףףףףף יש לי חשק עכשיו עם הפיג'מה[כן חסרת חיים בשישי אני בבית] ללכת לא חשוב לאיזה סטודיו ולעשות את הקעקוע! מה עושים?

N o k i

New member
החתימה שלך..ממ..

מה עושים? מה מונע ממך בעצם? אם זה רק הבעיה של הציור עצמו, אז את יכולה להגיע אל מקעקע שאת אוהבת את סגנון הציור שלו ולהסביר לו בדיוק מה לצייר, או אפילו ע"י סקיצה שתציירי (זה לא חייב לצאת יפה, רק שיבין את הרעיון). זהו.

אבל הבעיה

היא שאני לא יכולה לעשות קעקוע עדיין אין לי 16 ואין אישור הורים.... וסתם ככ ללכת אליו שיצייר לי.... לא רעיון טוב.... תודה בכל זאת והחתימה זה שיר[של MC MANTZUR]

shpluck

New member
זה לא מנצור

זה שני קומיקאים שלא זוכר את שמם ואחד מהם עושה את השירים הקורעם האלו...

WuTang21

New member
זה..

Mc מנצור = שחר חסון הגב = אדם טרבלוס (אם אינני טועה, או שזה זה שאיתו בתוכנית רדיו) השם במה שלו זה Mc מנצור והוא עושה את השירים האלו רק בתור סטאנד אפ קומדי..אתם יודעים.. ראפרים בישראל = ערסים טיפשים..

matke

New member
../images/Emo13.gifטוב אני ינסה להסביר....

MCמנצור והגב הם ראפרים שכותבים שירים מצחיקים בלי מסר וכל זה..... מנצור סטנדפיסט והוא משתמש בשירים האלו גם למופעים שלו... אבל בעיקרון הם לא כותבים תשירים למופעים שלו. מנצור והגב חברים של כל מיני ראפרים סאב והצל ועוד.... מקווה שעזרתי

חחחח

איזה חמודים איך אתה מסתבכים יוסי טרבלוס=אמ סי מנצור הגב=שחר חסון [תאמינו לי אני יודעת,אני שומעת את התוכנית שלהם כל שבוע]

WuTang21

New member
חחחחחחח..

אמרת את השמות שלהם הפוך.. יוסי טרבלוס הוא "הגב" ושחר חסון הוא "אמ סי מנצור" ולא להפף..

WuTang21

New member
לא לא לא..

שחר חסון הוא אמ סי מנצור ויוסי טרבלוס הוא הגב..

אוקיי

ניוז פלאש! שחר חסון הוא מנצור אדם שרון הוא הגב ויוסי בכלל לא קשור הוא השדרן של התוכנית אוי עזוב בלבלת אותי לגמרי חחחחחח תשכח ממה שרשמתי לפני... חחחח יוסי בכלל לא קשור!

WuTang21

New member
ידעתייייייייי !!!

ידעתי שיוסי זה לא הגב.. יוסי בכלל סטאנדפיסט ??

קעקוע...

תחשבי טוב בקשר לקעקוע בגיל כל כך מוקדם, יכול להיות שתצטערי אחר כך. המלצה שלי היא לחכות כמה שנים. אני עשיתי את הראשון שלי בגיל 25.

כל כך הרבה פעמים אמרו לי את זה

אבל אמנם אני בת 15 וחצי, אבל על הקעקוע המסויים אני חולמת כל כך הרבה שנים! זה משהו מטורף! בתור ילדה קטנה הייתי כל הזמן שואלת את הבנדוד שלי על הקעקוע שלו ומתעניינת, ושואלת כל מיני אנשים, תמיד מצאתי את זזה מקסים אז ברגע הראשון שאני אוכל לעשות אני אעשה..... ותודה על העצה

bluebat

New member
../images/Emo6.gifאהבתי

אהבתי תחתימה זה שיר סוףףף. דרך אגב איפה את גרה אם את גרה קרוב אליי אני יכולה לצייר לך ציירתי כבר ל5 חברות שלי ויצא יפה לאאלה... ואל תשכחי שהשיר של אם סי מנצור ושחר חסון הענק.

חחחח אני זוכרת את השיר הזה

ואת כל שאר השירים היפים....[יש לך איי סי שנמשיך ת'שיחה שם?] אני גרה בחולון.... איפה את גרה?

bluebat

New member
תגובה מאוחרת...

אני יודעת שזאת תגובה קצת הרבה מאוחרת... אני בנתניה ושמעת את השיר שלו "קוראים לי סאשה"? לא אין לי ICQ

bluebat

New member
לו הייתי בוריס...

לו הייתי בוריס תה... תה...תה...שותה וודקה כמו טרופית מדליק נודים עם מצית...תגידי מה עם הקעקוע?מה נסגר?

למעלה