שוב זה קורה לי...

jiggy

New member
שוב זה קורה לי...../images/Emo122.gif

שלום לכולם אני חדש כאן, ולא יודע אם מישהו יגיב על זה בכלל אבל אני בכל זאת חש בצורך לשתף. אני בחור צעיר מופנם וביישן מטבעי, או לפחות בכל הנוגע למין השני - אני לא טיפוס שמתחיל עם בנות, אף פעם לא הייתי וסביר להניח שאף פעם גם לא אהיה. לא מסוגל לעשות את זה, זה פשוט לא אני. אני לא חושב שזו בעיה של בטחון עצמי, כי אני כן שלם עם עצמי באופן כללי, יש לי חברים וידידות וחוג אנשים מסביבי. אבל לבוא לבחורה זרה ולהתחיל לדבר איתה, פשוט מביכה אותי רק המחשבה. אז כן, זה קצת מקשה עליי למצוא מישהי. קצת הרבה, מאחר ואני מחפש מישהי שהיא באופן כללי כמוני, מופנמת ועדינה. לאחרונה קרה לי מקרה בלתי צפוי (מבחינתי לפחות), בחורה התחילה איתי במועדון. פשוט ניגשה אליי מצוידת במחמאה נחמדה. דיברנו, יצאנו, אבל לאחר זמן קצר הסכמנו יחד שזה לא זה. וטוב שכך, כשיש הדדיות לטוב ולרע. אנחנו אפילו מדברים פה ושם מאז. המקרה הזה הוכיח לי שאני צריך להשאר מי שאני ולא צריך להשתנות בשביל למצוא מישהי. אני בעד דרך טבעית להכיר, לא לנקוט בשום דרך שלא מתאימה לי. זמן קצר לאחר מכן פנתה אליי מישהי בצ´אט באינטרנט, דרך היכרות שיש לי ניסיון מועט בה וזה מכבר החלטתי לא להשקיע בה יותר מדי מאמץ - אבל מעולם לא שללתי מקרה בו באמת ארגיש שיש חיבור. והיה. לא עברו יומיים ודיברנו בטלפון במשך לא פחות מ-3 וחצי שעות. היא פשוט כבשה אותי. מצחיקה, רגישה, חכמה, ופשוט היה לי כיף לדבר איתה. יום למחרת דיברנו שוב ולהפתעתי היא הציעה שנפגש למחרת בבוקר. גם בנסיון המועט הנ"ל שהיה לי בהכרויות מסוג זה אף פעם זה לא קרה כל כך מהר, אבל החלטתי ללכת על זה. נפגשנו כמתוכנן, העברנו בוקר מאוד נחמד ביחד, והיא הייתה חכמה רגישה וחמודה לא פחות ממה שהיא נשמעת. חלקנו הרבה תחומי עניין משותפים, ורוב הזמן פשוט ישבנו ודיברנו, ממש כמו בטלפון. היא הזמינה אותי להצטרף אליה ולחברותיה לאירוע שנמשך מספר ימים, והתלבטתי אם להיענות להצעה או פשוט לחכות אחרי שיגמר אותו אירוע ולפגוש אותה שוב אחד על אחד. אמרנו שעוד נדוש בסוגיה. אלא שלא היה הרבה זמן לעשות זאת - יומיים. נפרדנו בחיבוק גדול, הבענו את שביעות רצוננו ההדדית מהפגישה ואמרנו שעוד נדבר. יום למחרת הפגישה תיכננתי להתקשר אך בשל סיבות אלה ואחרות לא יצא לי לעשות זאת, אך ידעתי שלפחות נשאר לי יום אחד להסדיר את העניין. אלא שאחר כך לא הצלחתי לתפוס אותה, ואז כבר הגיע היום הראשון של האירוע אליו החלטתי בסופו של דבר לבוא, אך עקב הנ"ל לא עשיתי זאת. התחלתי לחשוש שהיא נעלבה שלא התקשרתי, אבל הנחתי שדבר כל כך טוב לא יכול להיהרס ע"י שטות כזו. עברו כבר יומיים של תסכולים עקב נסיונות חוזרים ונשנים ולהפתעתי היא התקשרה והרגיעה אותי שהיא לא כועסת עליי, אם כי אין טעם שאני אבוא לאירוע. היה נשמע לי קצת מוזר אבל התעודדתי במחשבה שהיא בכל זאת התקשרה ואחרי ההיכרות והכל אין סיבה שהיא סתם תתחמק ותמציא תירוצים. אז הסכמנו שנדבר ונפגש כשהיא תחזור. יום לאחר שובה התקשרתי, היא לטענתה לא יכלה לדבר באותו רגע ואמרתי שאתקשר יותר מאוחר. בערב אכן התקשרתי שוב, וענתה לי מישהי בקול מוזר שהיה ברור שהיה או של חברה שלה או היא עצמה בעיוות קול, שאלה מי זה למרות שיש לה שיחה מזוהה וכו. הכל היה נשמע מאוד מצוץ ומזויף והבנתי סופית שהחששות שלי היו נכונים, שהיא פשוט מתחמקת. החלטתי שנמאס לי כבר לנסות. אם היא הייתה רוצה היא הייתה יכולה להשיג אותי. אין לי כוח למשחקים. אבל מאוד לא מסתדר לי עם העבר הקצר אך הנהדר שלנו - היא לא הביעה סימנים כלשהם של רתיעה, תיקשרנו בפגישה וזרמנו ונהנינו, ופשוט נשארתי לאחר מכן עם חיוך רחב על הפנים כשחשבתי עליה ללא הפסקה. ואני טיפוס שמבין רמזים. אם הייתי מרגיש שמשהו לא כשורה לא הייתי אומר את כל זה. ופתאום ככה כאילו כלום היא מחליטה לא להמשיך בקשר, ולא מוצאת לנכון לפחות להודיע לי את זה - מה שמבחינתי הרבה יותר פוגע מהעובדה עצמה. קורה לי יותר מדי בתחום הזה הציפיות הגבוהות שיורדות לטימיון ומביאות דיכאון עמוק ואכזבה גדולה שמחליפים תוך שניות תחושת שמחה ואופטימיות. ואז אני נזכר שחזרתי לנקודת ההתחלה בתור אחד שמתקשה להכיר בחורות, ופשוט צריך אהבה. ולמרות כל ההחלטות וחכמת החיים המסויימת זה רק מקשה עליי עוד יותר.
מקווה שלא שיעממתי אתכם יותר מדי...

שוב זה קרה לי

קראתי מה שכתבת בעיון רב אתה פעמים מספר הבטחת להתקשר ולא התקשרת הבטחת לבוא ולא באת מחכה שהיא תעשה את כול הצעדים ההתלהבות שלה ירדה ברגע שאין זרימה משני הצדדים ההתלהבות דועכת נסה ליזום יותר להפתיע לא רע להיות ספנטני אך המשך ללכת בקצב הנכון בהצלחה

GALI02

New member
לא שיעממת בכלל

קודם כל אני מצטערת שלקח לי כל כך הרבה זמן לשים לב להודעה שלך. ותרשה לי לציין קודם כל את יכולת הביטוי המדהימה שלך. לא כל אחד מסוגל להעביר בצורה כל כך אמיתי את הרגשות שלו. מה שמוכיח שאתה פשוט עדיין לא היכרת את הבחורה שתדע להעריך את זה... ועכשיו לענייננו... מה שתיארת מצלצל מאוד מוכר. ולי אישית קרה יותר מפעם אחת שהיה נדמה לי שנוצרה כימייה ומסיבה לא ברורה הכל נקטע... ואתה יודע מה?! הפסקתי לנסות ולהבין את הסיבות... לא רוצה?! לא צריך! ושסיבותיו יישארו עימו. ואם זה לט קרה סימן שזה לא היה צריך לקרות. ויותר מיזה- אם זה לא קרה סימן שזה בגלל שמשהו הרבה יותר טוב מחכה לי אי שם בעתיד... ועוד משהו- יש הרבה בנים שלא מתחילים עם בחורות ובכל זאת הם מכירים לבסוף בנות איכותיות לא פחות מאלו שכן מתחילים. אני אומרת שככל שמחפשים יותר כך מוצאים פחות ברגע שהכי פחות תצפה לו זה ייקרה לך... ושוב מצטערת על האיחור בתגובה. ואני מאוד מקווה שקראת בכל זאת גילי

jiggy

New member
אה טוב לדעת

תודה על המחמאות כמובן... והעיקר שבסוף שמת לב. מסכים איתך לגבי לא לנסות להבין את הסיבות. אבל זה בכל זאת מבאס אחרי שלא היה כל סימן שזה יקרה, ובמיוחד למישהו כמוני. כנראה שאת צודקת גם לגבי "ברגע שהכי פחות תצפה", כי זה מתאים למה שאמרתי לגבי זו שהתחילה איתי. לא ידעתי מאיפה זה בא לי. בכל מקרה מאז הייתה התפתחות קטנה בכל הסיפור הזה, שאני לא יודע מה להסיק ממנה, וממשיכה להעיד על חוסר יציבות. קשה. תודה על היחס.

למעלה