שוב ושוב ושוב

יפעת 77

New member
שוב ושוב ושוב

מה יהיה?! מה יהיה עם טדי הפקות?! לפי מה ששמעתי, אנחנו מצביעים למישהו ולא משנה כמה נצביע, אם טדי החליטה שמישהו מסויים ייקח את הגמר אז הוא ייקח ולא יעזור דבר! העיקר הם רוצים לחייב אותנו ב-SMSים והם מצליחים, לפי איך שזה נראה אין בזה שום תועלת. שמעתי שאנחנו משלמים סתם, ולא משפיעים בכלל. ברגע זה אני אומרת לכולם: אני מפסיקה להצביע, כי אם מי שאני רוצה שיזכה לא יזכה כי טדי לא רוצה אז מה הטעם?! חבל על הזמן שלי וחבל על הכסף שלי! יש לי דברים מעניינים יותר לעשות עם הכסף והזמן שלי. אני בעד חן, ואני מתנצלת בפניו שאני לא אצביע לו כי אין טעם, לפי מה ששמעתי מארינה תיקח, אז אין טעם בהצבעות, לא בשביל חן, לא בשביל מארינה ולא בשביל אף אחד!!! הרי איך היה בנולד לרקוד, מישהו כתב כמה שבועות לפני הגלגל הצלה שהולך להיות גלגל הצלה ושיחזירו את עדי, זו שעפה ראשונה, שזה הכי לא הגיוני, לי היה קשה להאמין ולהפתעתי היא אכן חזרה, ושוב אני מזכירה, הודיעו שהיא תחזור כמה שבועות לפני שהודיעו שהולך להיות גלגל הצלה. ופרשת סקעת אין מה לדבר בכלל!!! כולם מכירים את הסיפור! ועכשיו פרשת דניאל, לא הייתי בעד דניאל, אך אני בעד הצדק, כי צדק הוא דבר חשוב!!! לכן להצביע אני לא אצביע יותר!!! זו דעתי, לפי מה ששמעתי!!!

Coral T

New member
זה ממש לא נכון מה שאת כותבת.

ממי שמעת שמארינה תיקח? ההיפך, הם רוצים מישהו שיעשה להם את הפסטיגלים בכל שנה וכאלה. מאירנה ממש לא תרצה לעשות פסטיגלים, זה לא לרמה שלה בכלל. אבל מצד שני, הוכח כבר כמה פעמים שהכל מכור שם. בכל אופן, אני נורא מקווה שזה לא נכון, ושחן יעלה לגמר
(יחד עם מארינה ושלומי)

גליזה

New member
אני חושבת שכמעט כל אחד שיוצא מכוכב נולד

עשוי למצוא את עצמו בשלב מסוים עושה חלטורות בשביל כסף

Coral T

New member
אם היא תזכה

אני מאמינה שהיא תעשה דברים הרבה יותר מכובדים מפסטיגל (לא שיש לי משהו נגד זה, חלילה). הרי קהל היעד שלה הוא לא ילדים, אלא אנשים מבוגרים. אני די בטוחה שהכיוון שלה הוא הופעות סגורות לאנשים מבוגרים עד זקנים.

NP16

New member
נו, לא הייתי ציני, את יכולה להמשיך בדרכך ../images/Emo13.gif

שנה שעברה כל הפורום היה על הרגליים

וגם מעריב לנוער\ ראש 1 אמרו שההפקה רוצה את זהבית פסי בגמר... ולא משנה כמה נצביע למאיה זהבית תיהיה בגמר כי היא פייבוריטית של השופטים... ומה היה בסוף? זהבית לא הייתה בגמר...

זה היה מצחיק

"צדי, איך אתה מחלק את הקולות בין מאיה לזהבית?" "500 קולות למאיה" "יפה.. צביקה.. צדי נתן את כל הקולות שלו למאיה, איך אתה תחלק את זה?" "אני אעשה דבר שונה לגמרי. 500 קולות למאיה" או ריקי גל ("זהבית היא סיפור")

ואני זוכר שהיא עזבה

"שופטים, כמה מילים לזהבית..." "צביקה רק אל תשכח שהיא היתה הפייבוריטית שלך, אתה הבאת אותה לפה"

NP16

New member
אז אולי העונה גם יעשו ככה?? ^^

אם מארינה או אליסה יגיעו לקרב על המקום השלישי בטוח יתנו להן את כל הקולות השופטים נכון?

talytal

New member
אלא אם כן העניין הזה קרה פעמיים

זה היה בין צביקה וריקי, ולגביי ג'קו, לא מאיה. היא אמרה "עכשיו אני אעשה משהו הרבה יותר פשוט ממה שצביקה עשה. אני אתן את כל הנקודות לג'קו." ושנייה אחרי זה צביקה מתעורר ואומר "אבל זה בדיוק מה שאני עשיתי!". מה שרק מראה שאם מעשנים לא שופטים בכוכב נולד. לא שהשופטים שיש העונה טובים יותר מריקי גל... אני בכלל בעד שיביאו את יוני בלוך לשפוט לבד בגמר. חוץ מזה שהוא מת מפחד להגיד את דעתו הכנה, השיפוט שלו בשבוע שעבר היה הכי לעניין מכולם.

תצביעי באינטרנט. קחי את הטלפונים שלך

קבלי סיסמא ותצביעי את כל 5 ההצבעות של כל טלפון באינטרנט. ככה תשלמי רק פעם אחת על כל טלפון ולא ירויחו עליך הרבה כסף. את צריכה לעשות הכל מהר כי אומרים שבזמן ההצבעה אי אפשר להרשם. תשאירי לך טלפון אחד לא רשום כדי שתוכלי להצביע אם באינטרנט תהיה תקלה. אנחנו לא בטוחים על המקום השלישי בגמר. נסי להכניס את חן למקום השלישי בגמר דרך האינטרנט ולא יעלה לך הרבה כסף.

למעלה