שוב השקר הזה

r e d head

New member
זה מעניין....בעיניין ציפיות שונות

אולי אני מכירה בערך אותו מספר של גברים גרושים כמו נשים גרושות. רוב הנשים הגרושות שאני מכירה מתקיימות באופן עצמאי ביותר מבחינה כלכלית, ואם לא מרצון אז מחוסר ברירה. ואני לא מכירה אף גרושה אחת (אולי יש כאלה שאני לא מכירה) שמחפשת מישהו בשביל לקחת ממנו כסף. א ב ל אני מכירה כמה ושמעתי וגם קראתי שגברים גרושים חושבים שנשים מחפשות את הכסף שלהם!! אז אולי בעצם זאת בעיה שלכם או שלך והיא נמצאת רק בראש שלך. אולי תרוץ לפחדים וחששות אחרים. אני למשל אישה לא יוצאת דופן באופן מיוחד מחפשת גבר בשביל זיון אבל קבוע בנוסף אהבה שיתוף וחברות. ועוד מילה אחת הנורמות החברתיות שלנו שעליהם גדלנו והתחנכנו אומרות שזה מתאים שאישה תהיה פחות מהגבר כלכלית בעיסוק שלה וכד' אני רוצה שהגבר שאני אכיר יהיה לפחות כמוני בסטטוס הכלכלי מקצועי וחברתי שלו....ולא פחות. ומילה אחרונה אליך...לזרוק מילים באויר זו לא חוכמה גדולה. זהו סיימתי!

כמה שאלות

1. זה לא מה שכולם עושים פה ? זורקים מילים באוויר ? 2. מה שקורה בפורום הזה..זה בעיקר אנשים שמפלרטטים...ורוצים בתאוריה פרק ב... אבל במציאות הם כל כך לא בשלים לקשר רציני כי עדיין חיים בססמאות, וכללים 2א. "הוא צריך להיות לפחות בססטוס הכלכלי שלי !! חחחחחח" 2ב. הגבר לא צריך להיות רגיש...ולחכות לטלפון..ולהעלב אם אני אומרת שאחזור לו בטלפון..ואני לא חוזרת..(צודקת...אישה רגישה כמוך..אין ספק שרוצה קשר עמוק עאלק..) יש עוד הרבה דוגמאות..שעיתונים כמו "את" ו"לאישה" הביאו לדרגת מומחיות... או כמו שאושרת קוטלר אמרה פעם בראיון.. בגלל עיתונים כאלה וצורת מחשבה כזו.. הסטריאוטיפ של האישה נמצא איפוא שהוא נמצא... 3. אי יכולת להתמודד עם הראי שנמצא מול פניכם...הפך למומחיות... לכל הגרושים והגרושות..שלא מוצאים פרק ב... תפנימו !! אם יצאתם מפרק א והצד השני כבר נמצא עמוק בפרק ב אבל אתם עדיין "משום מה" לא מצאתם את החצי השני שלכם.. הבעייה היא בכם..ולא בזה שהחצי השני דפוק !!

*יערית

New member
ז"א....

שהאקס שלי דפוק
מתקשה להאמין....
אבל שיהייה.... {יערית רצה לראי...וואלה תקופת החצ'קונים}

לא יודע איך זה אצליך...

אבל אני שלם לגמרי בעצמי...ובכלל, מעדיף דרך כלל אנשים שלמים. לא נראה לי משהו,שני חצאים מסתובבים לי בבית...וזה גם מבלי להכנס,לאיזה חצי עדיף...{מחשבה מצמררת} מעניין איזה חצי,עשה אותך כזה נחמד?

aya331

New member
סתם סתם אבל צודק

זה שפרק א' ניגמר לא אומר שפרק ב' צריך להיות מושלם ומהאגדות.. תהיו מציאותיים מעט.. חיזורים למשל.. אם לא תעשו בעצמכם לא יקרה כלום... לשבת להתלונן ולחכות לאביר זה נחמד... אבל זה ייקח מן הסתם נצח.

מסכים איתך...

גרושה,אם לילדים,,,{כמו גם גרוש בעל משמורת}תחפש בין היתר גם בטחון כלכלי...זה נחמד להתאהב בבטלן,ללגום סנגריה לאור השקיעה.וללהג פילסופיה עד אור ראשון...זה לא עומד לחסות את האובר דראפ.הינו שם כבר,{למעשה כך נוצר החור}.מספיק קשה להאכיל את כולם,לדאוג לכולם. עוד פה אחד,והכל קורס...מה רע בבטחון? מה רע בשלווה? מה רע בלחיות קצת בלי לפחד ממחר? מה רע בלרצות קצת יותר טוב? לעצמי,ולבנות...אף אחת לא תתחמק מליבה, במידה וקופידון את חציו ינעל, לא הכסף או המעמד יפיל הדבר, אבל בשלב החיפוש,להתעניין יותר במסודר כלכלית,כמו בזה אם עינים כחולות,או לחילופין שאוהב להצחיק {כל אחד על פי טעמו}נראה לי לגמרי טיבעי.

בטחון כלכלי

השקרים..שאני מאמצים לעצמנו בשביל לחיות טוב עם ההחלטות שלנו... שקר אחד... אני עושה את מה שאני עושה "בשביל הילדים"...שקר שחוק...ודי דוחה..שבד"כ מכסה על החוסר יכולת של האדם להגיד...אני רוצה משהו בגלל הצרכים האגואיסטיים שלי.. זה ילדותי..כי לחשוב על עצמך כעל מרכז העולם זה ילדותי וזה מבחיל..כי משתמשים בילדים בתור תרוץ. כשאפילו אין אומץ..להגיד בקול רם שזה בשביל האדם הבוגר עצמו... ~~~ וכן..אין ספק שלהגיד שאם אני לא בוחרת מישהו מבוסס אז זה אומר "בטלן"... זה הרי תרוץ כל כך עלוב..שמי שאומרת את זה..הרי בעצמה לא מאמינה בזה... אף אחד לא דיבר על בטלן !! ואין הרבה כאלה..!! אבל יש הרבה אנשים מעמד בינוני שעובדים קשה מאוד !! אבל לא "אטרקטיביים" מבחינה כלכלית.. הם יכולים להיות אנשים נפלאים שיכולים להעניק המון..אבל מי שתסתכל על הבן זוג בתור "עניין כלכלי"...תפסול.. וזה הפסד נטו שלה.. כי גם איש העסקים היום מצליח..מחר יכול להיות מפסיד.. והוא כבר יודע שהאישה שאתו היא "על תנאי" כל עוד הוא מצליח ..אם העסק יפשוט רגל ואז מן הסתם הוא יהיה הכי צריך כתף...זה בדיוק הזמן שהיא תברח.. כי לא מתאים לה להיות ליד "לוזר"... וזה רק דוגמא אחת מהחיים..שמן הסתם יש עוד מליון דוגמאות... אז מספיק עם הבולשיט הזה...וחוסר הכנות.. אם אתן מחפשות גבר שגם "יעזור לכן כלכלית" (וביננו רוב הגרושות כמו רוב הגרושים במצב די רע כלכלית..) תגידו את זה..בלי לטייח..ובלי סיפורים של ..מה פתאום וכו...

נכון

קיצוניות איננה הכרחית...גם לא פרשנות מטופשת לדברי {מומלץ באמת לנסות להבין גם אם עלמנת לא להסכים} גם לא דברתי על לפסול איש. {נהפוך הוא, וזה מודגש} עולם מפחיד בתוכו אתה חי...אין לי בו שום עניין...

כמה טונות של מרמור

אתה שופך... למה שלא תשב רגע, תרגע ותפתח את הראש להבין יש גברים שמחפשים נשים מבוססות (ואני מכירה אישית לפחות אחד כזה) ויש נשים שמחפשות גברים מבוססים אבל מכאן ועד עשיית הכללות כפי שאתה עושה הדרך ארוכה. מצחיקה אותי אפילו ההכללה הזאת . למה? זה כבר סיפור אישי.

s h o o s h a

New member
ושוב אני כאן, מר איש

כתבתי פעם, בהקשר אחר, שכל אחד מאיתנו, המגיבים, מגיב מהמקום שהכי קרוב אליו והכי מוכר לו. אתה יודע, היתה בי התחושה הזו לגביך גם, כבר כשקראתי את תגובתך הראשונה אבל עכשיו, מוכרחה להגיד, התחושה רק הולכת ומתחזקת וצוברת "עור וגידים". מר איש, יש יבלת שכואבת נורא לכל אחד מאיתנו יש כזו אז, לנסות ולמצוא מיליון סיבות למה היבלת קיימת לא תפתור את הכאב אבל ניסיון למצוא מזור לכאב ומי יטפל בה יביא להעלמותה ואיך היה אומר על זה ז'וז'ו ידידנו? ותחשבו על זה

אם אי אפשר להלחם בהם...תצטרף אליהם

אפשר לפלרטט איתך ?
חחחחחח
שכחתי משהו ? בחייכם ...צאו מהעולם הוירטואלי..תתחילו לחיות.. אנשים..

r e d head

New member
מר סתם אדם...אך../images/Emo35.gif

אך אתה יודע מה אני מחפשת
ואפשר לשאול אותך שאלה אישית? אולי אתה רוצה לספר על הניסיון האישי שלך, הרי נראה כאילו נפגעת. הרבה מרירות בדבריך סתם בן אדם לא צריך להסתובב עם כזאת מרירות, אפשר לנסות לראות צדדים אחרים של החיים. כתבת בכרטיס שלך שאתה פרוד, זה אומר שאתה טרי, אנחנו מסתובבים בחיים האלה דיי הרבה זמן. יש שם הכל מכל בא. אבל סטיגמות אין בהן תוכן. באמת אם אישה אחת שתיים או שלוש אמרו לך משהו, זה לא כולם. תראה אני פגשתי 20 גברים גרושים מניאקים, וניצת שכנע אותי שזה לא כולם. שווה לנסות לשמוע קצת אחרת.

למעלה