גמני רוצה משהו להגיד
בעצם שני משוהים מודה הספיק לי רק לקרוא אתכם אפילו לא התעמקתי בכתבה זמן, חשק ובכלל בשביל מה אתם פה
אז מצד אחד (וזו לא פם ראשונה) שהחוויה שיש לאחת שכמותי רק מקריאה אתכם לגבי הבלנדייטים רק גורמת לי "לרגלים קרות" כל פם מחדש! רגע
, לא להתנפל עלי ! זה רק צד אחד של המטבע.... רגלים קרות כיוון שהמשאבים שהדרך הזו להכרות דורשת , הכוחות ועבודת המחקר שזה דורש ממך מוציאה לך ת'אוויר ות'חשק בכלל להתחיל ולחשוב על הכיוון הזה בכלל.......... מה שנקרא לקפוץ ראש לבריכה חצי מלאה ככה זה מרגיש לי....
מצד שני ....כן יש גם חצי כוס מלאה אצל מצוטטת לפעמים , אל תראו אותי ככה
אחרי שהעזתי בכל זאת לקפוץ ראש.... ונחשפתי קצת החוצה (מהווירטואליה) והרי יש כאן מקום להשוואה קטנה גם זה סוג של בליינד דייט ... נכון זה לא אחד על אחד פרופר אבל גם זה לא היה לי קל....תאמינו לי יש כאן איזה שניים שלושה - שיעידו
אז רוצה להגיד לכם שזמן+אינטואיציה אישית זה סוד כל ה-
מי שלא התחברתי אליו בקריאה... או בפשטות מי שהרגשתי שמוכר "לוקשים" חסר אוטנטיות....לא הפתיע אותי בהמשך ואחרי אי אלו מפגשים, שבכל אחד מהם הוספתי לעצמי עוד שיחונ'ת, מבט הקשבה גם אם לא באופן אינטימי של אחד על אחד יכולה לומר לכם את מסקנתי.... אם אי פם אחליט לפתח קשר יותר אישי זה יקרה למצוטטת רק דרך מפגשים לא נראה לי היום במקום בו אני נמצאת שבלנייד דייט מתאים לי.... ות'אמת....היו כאלו שהפתיעו אותי מי הם אתם שואלים..... היו גם כאלו שמלכתחילה הציגו עצמם "כלא אטרקטיביים" , אולי מטעמי צניעות או כי כך הם תופסים עצמם....
והם אלו שבסופו של דבר קנו את
י אז אולי לא ממש התייחסתי ישירות אבל הנה גם לשתף זה ניקרא נכון
מצוטטת מודה למי שעמד במסימה לקרוא אותה שופכת מילים עד כאן.