שוב השקר הזה

שוב השקר הזה ../images/Emo4.gif

עוד לא קראתי, אעשה זאת בודאי איתכם אבל שווה להציץ היכרויות ,אינטרנט ושקרים בכתבה ב"את" עוד לפני שקוראת -הכתבה מדברת על גברים ברשת אך אני כידוע לכם מייחסת את הדברים לגברים וגם נשים. יאללה הולכת לקרוא

maof

New member
מצטער לא ניפתח../images/Emo7.gif

רק תגידי לי מי העלה לך את החלסטרה??
מעוף

נפתח

באבו אבוהה נפתח ניסיתי שוב... ות'אמת? אפחד לא העלה לי ת'חלסטרה ,סתם מצאתי בגליון האחרון של את וחשבתי ששוה להביא לכאן (לא שיש שם משהו חדש אבל תזכורת)

maof

New member
לא יודע מה עם אבו ....אבו../images/Emo6.gif

אבל השני ניפתח......... הראשון מסרב בכל תוקף
בגלל שאני מוכן תמיד להיתפשר
תראי 50% הצלחה זה סביר
מעוף

ophra

New member
רגע רגע רגע.....

אני יודעת שזו רק כתבה ניצתי אבל זה מתחבר לי גם לדברים שחופשיה כתבה אתמול ולדברים אחרים שנכתבים פה מדי פעם.... ואני לתומי חשבתי שעברנו איזו כברת דרך.... שעזבנו את המקום הזה של: - פחדים מפגיעה רגשית - כאבי לב איומים רק בגלל שלא מצאנו חן בעיני מישהו - פקפוק בשווי עצמי רק בגלל דחיה מהסביבה... יעלי - פגיעה רגשית יכולה להיות רק אחרי שנקשרת למישהו לצאת לדייט או לשלושה עדיין לא גורם לנו להקשר סמכי על יעל שתדע בפעמים הבאות לבחור להיקשר לאדם שראוי לה ואז, גם אם ייגמר ויכאב, זה לא יהיה לשווא.... גם לכותבת הכתבה האלמונית יש לי כמה מילים אבל זה כבר מרגיש ממש דבילי....
אז גם את הכתבה הזו לא ממש אהבתי....
עפ
(לא יקום הגבר שאחרי דייט אחד והיעלמות יגרום לי להתרסק)

למה רגע עפ?

בסך הכל כללי זהירות אין קשר בין חשש מפגיעה ובין לדעת לקרוא בין המילים והשורות! ואם יש כל כך הרבה כתבות בנושא כנראה שיש שם משהו לא? זה שאת,אני ואחרות עברנו את המבחן בהצלחה לא אומר שזה אינו קיים! יש?

Lonely In Blue

New member
שקרים...

קיימים לא רק ברשת... גם אנשים בשר ודם יכולים להתחזות למה שאינם, אז מה התחדש ? בכל מקרה, שאיש לא יעיז להתיל ספק בטוהר השני שלי בספרות, וזה שאני משלם בכרטיס אשראי רגיל, זה רק בגלל שכרטיס הפלטינה נכנס בטעות למכונת הכביסה. סיפורי מתח ופנטסיה זה נחמד, אבל לפסול מישהו ששר על טבעות בגלל שלוקח לו כמה שניות להיזכר מיהו טולקין... בקיצור, הכתבה מלאה באמירות פשטניות, מכלילות, שמה המון דגש על תארים ושאלות של סטטוס, מציעה לשמור על ערפל אך במקביל לדלות פרטים... מענין איזו תקשורת תהיה בין שניים שקראו וקיבלו... ותמונה... "אל תתפני לפגישה ראשונה לפני שאת מחליפה תמונות עם הדייט הפוטנציאלי"... זו כבר ממש פנינה שראויה להיכנס כדיברה האחת-עשרה
צר לי, נראה לי יותר כפירסומת ל"קופידון" מאשר ככתבה שיש מה להתיחס אליה.

ophra

New member
../images/Emo45.gif אני איתך

לא רציתי להיות הראשונה להביע את ההתנגדות שהכתבה עוררה אצלי אז אני "תופסת טרמפ" על האומץ שלך...
זה לא שאין רמאים ושרלטנים תמיד היו ותמיד יהיו ונכון שהרשת היא קרקע פוריה לרמאות אבל למה אני צריכה לחשוב על זה כל הזמן
לא מספיק גם ככה כל הנושא של דייטינג הוא מסובך ומורכב אז אני עוד אמורה להסתובב עם גלאי-רמאים צמוד כל הזמן
לא יודעת... לי זה מוציא לגמרי את החשק....
מנסה לסמוך על האינטואיציות שלי ואם מישהו הצליח לעבוד עלי - שיבושם לו
עפ
(שהפעם היחידה שהתחזתה ברשת למישהי אחרת היתה בפורים האחרון
)

גם בפורום השכן כתבתי...

לא חידשו לנו כלום.... מי שפנויה נזהרת גם בעולם הלא וירטואלי.... שקרנים יש בכל מקום...

מסכימה איתך וגם עם עפרה

ברמה מסויימת כן זה קיים בכל מקום מי שמשקר בחיים ישקר גם ברשת ובכל זאת כשאין בידנו את האמצעים לבחון אינטואטיבית (שפת גוף, אינטונציה), צריך לפתח גם את הכושר לקרוא בין השורות זה שאת עפרה,אתה לונלי ,אני ואחרים למדנו לפתח את האינטואיציה לא שולל את התופעה! וחייבת לומר שלפני 8 שנים כשהתגרשתי ,כשעוד הייתי תמימה והאמנתי שכולם ישרים בדיוק כמוני נפלתי לא פעם בפח! מקווה שעצם הבאת הכתבה לכאן לא הזיקה לכם המתנגדים באופן אישי כיוון שאם יש אחד או אחת שיקראו אותה וילמדו משהו שלא ידעו דייני (כן, על כל כותב כאן בפורום יש לפחות 3 דנידינים
) עוד תהייה שעולה לי היא למה כשאני מביאה לכאן כתבה מהרשת כולכם קופצים ומתייחסים כאילו ואלו דעותי

Lonely In Blue

New member
כולכםםםםםםםםם ?

אופו ? כל מילה שלי היתה התייחסות לכתבה מי מתייחס בכלל לדעותיך
( וחסר למי שלא יקלוט את האינטונאציה
) ולעצם הענין... הרשת משמשת רק ליצירת ההיכרות הראשונית. באותה המידה, אפשר לפרסם מודעה בעיתון. את הפניות המתקבלות (לאחר ניפוי ראשוני) ניתן לבדוק רק בהמשך, בפגישות פנים אל פנים, וגם אז, תמיד קיימת האפשרות של שקרים. נכון, במשך הזמן לומדים לפתח אינטואיציה... אבל גם זו יכולה לטעות. בכל מקרה, לשקר אין רגליים, ובמשך הזמן הוא מתגלה. החוכמה היא לא להיסחף בטרם עת.

Lonely In Blue

New member
ובעצם...

מי זה שהתייחס לכתבה כאילו אלו דעותייך ? אף לא אחד זה רק נדמה לך
ועכשיו תגידי שזה בגלל שאת יושבת בלי מזגן

r e d head

New member
ומה אני אגיד? + סיפור

אני נהניית לפעמים מהמשחק הבלשי שברשת. המון אנשים מתחזים, לא רק רמאים מקצועים, הקלות של ההתחזות מפתה, גברים מתחזים לנשים, לטייסים לחתיכים, לצעירים קצרה היריעה מלהכיל. לפעמים משחק לשם המשחק ולפעמים למטרות רמאות קטנה. כבר כמה ימים אני סוחבת איתי סיפור מעיק, ואולי זה המקום המתאים לספר אותו. לפני כמה חודשים עברה לגור בבית לידינו משפחה חדשה. הבת שלי ראתה בחצר שכנה ילדה כבת גילה, הן דיברו וקבעו להפגש למחרת. הילדה נהייתה בת בית אצלינו, כל יום היתה מתייצבת כאן אחה"צ. במשך הזמן סיפרה גם את סיפור חייה. אמא שלה גרושה, חייה עם חבר, לילדה אח גדול יותר. היתה לה אחות שנפטרה בגיל צעיר מסרטן, טרגדיה. הילדה השכנה עדינה ומנומסת, כל יום היתה כאן יותר ויותר. אכלה אצלי באופן קבוע. בהתחלה אמא שלה היתה קוראת לה ב 19.00, אח"כ הייתי שולחת אותה הביתה כשהיה נהייה מאוחר מידי. אפילו יום שישי אחד היא ביקשה לישון כאן ואמא שלה נזכרה בה רק למחרת בצהריים. לא אהבתי את האמא מהפעם הראשונה שראיתי אותה, נראית קצת פרחית... והסיפורים של הילדה היו ממשיכים החבר של האמא הרביץ לה וקילל האמא לא עובדת החבר עזב אין כסף אמא מצאה איזה עבודה והילדה נשארה ימים שלמים לבד. לאחרונה היא היתה באה לכאן הרבה פחות. יום אחד הפתיע אותנו עם ידיעה חדשה הן עוברות לירושלים, אמא שלה מצאה שם עבודה חדשה. ב 1/7 בסיום שנת הלימודים הן נעלמו מכאן בלי לומר אפילו שלום. שכחתי לציין שהילדה שסיימה כיתה ד' לא יודעת לקרא. לפני כמה ימים פגשתי במרכז המסחרי אחת מהישוב כאן שראיתי כמה פעמים שהיא מסתובבת עם האמא של הילדה, ניגשתי אליה ולפני שהספקתי לשאול, היא התחילה לספר (ניחשה מיד ...) והרי לכם ציידת גברים באינטרנט. אישה עם אופי של צועניה מוצאת לה גבר רחמן באינטרנט, מתלבשת עליו, גרה איתו וחייה על חשבונו תקופה, עד שהוא בורח ואז היא ממשיכה לנדוד עם הילדה, כל שנה בבית ספר אחר. מנצלת אנשים ועוברת הלאה. כך היא מצאה באינטרנט מישהו חדש מאיזור ירושלים וכבר היא שם אצלו בבית עם הילדה. בכל זאת אני חושבת שגם בשביל זה צריך כישרון מיוחד חבל שהוא מנותב בצורה כזאת. אני לא חושבת שאני הייתי מצליחה בקצב כזה למצוא ברשת גברים שיקחו אותי לחיות על חשבונם.

s h o o s h a

New member
צידו השני של המטבע

רבות כבר סופר ודובר בו, בשקר הזה. באותם גברים ו-נשים אשר מתחזים למה שאינם, עוטים על עצמם זהויות שהיו רוצים שיהיו וכיו"ב. ולא מעטים נפלו בפח של הנוכלים הללו בזמן זה או אחר בחייהם. (והדוגמאות בכתבה הן די ממצות). אולם, אל לנו לשכוח את צִדה השני הרשת, הצד היפה שלה. כמה חברויות נוצרו בה. חברויות אמת. חברויות של "באש ובמים". וכן, גם אהבות צמחו ממנה אז, לדעתי, בדיוק כמו בחיים האמיתיים, יש לדעת לברור את המוץ מן התבן, לנקוט במחשבה תחילה ולא לזנק אל הבלתי נודע באופן בלתי מודע ומבוקר. רק לקחת כל דבר בחשבון ובפרופורציה הנכונה. לטעמי, זהו ה"מתכון".

../images/Emo45.gif

כמעט כמו תמיד מסכימה איתך יכולה לומר שהמדיה הזו הביאה לחיי לא מעט חברים/ות שללא היא לא היתה לי ההזדמנות לפגוש

מצוטטת

New member
גמני רוצה משהו להגיד

בעצם שני משוהים מודה הספיק לי רק לקרוא אתכם אפילו לא התעמקתי בכתבה זמן, חשק ובכלל בשביל מה אתם פה
אז מצד אחד (וזו לא פם ראשונה) שהחוויה שיש לאחת שכמותי רק מקריאה אתכם לגבי הבלנדייטים רק גורמת לי "לרגלים קרות" כל פם מחדש! רגע
, לא להתנפל עלי ! זה רק צד אחד של המטבע.... רגלים קרות כיוון שהמשאבים שהדרך הזו להכרות דורשת , הכוחות ועבודת המחקר שזה דורש ממך מוציאה לך ת'אוויר ות'חשק בכלל להתחיל ולחשוב על הכיוון הזה בכלל.......... מה שנקרא לקפוץ ראש לבריכה חצי מלאה ככה זה מרגיש לי....
מצד שני ....כן יש גם חצי כוס מלאה אצל מצוטטת לפעמים , אל תראו אותי ככה
אחרי שהעזתי בכל זאת לקפוץ ראש.... ונחשפתי קצת החוצה (מהווירטואליה) והרי יש כאן מקום להשוואה קטנה גם זה סוג של בליינד דייט ... נכון זה לא אחד על אחד פרופר אבל גם זה לא היה לי קל....תאמינו לי יש כאן איזה שניים שלושה - שיעידו
אז רוצה להגיד לכם שזמן+אינטואיציה אישית זה סוד כל ה-
מי שלא התחברתי אליו בקריאה... או בפשטות מי שהרגשתי שמוכר "לוקשים" חסר אוטנטיות....לא הפתיע אותי בהמשך ואחרי אי אלו מפגשים, שבכל אחד מהם הוספתי לעצמי עוד שיחונ'ת, מבט הקשבה גם אם לא באופן אינטימי של אחד על אחד יכולה לומר לכם את מסקנתי.... אם אי פם אחליט לפתח קשר יותר אישי זה יקרה למצוטטת רק דרך מפגשים לא נראה לי היום במקום בו אני נמצאת שבלנייד דייט מתאים לי.... ות'אמת....היו כאלו שהפתיעו אותי מי הם אתם שואלים..... היו גם כאלו שמלכתחילה הציגו עצמם "כלא אטרקטיביים" , אולי מטעמי צניעות או כי כך הם תופסים עצמם.... והם אלו שבסופו של דבר קנו את
י
אז אולי לא ממש התייחסתי ישירות אבל הנה גם לשתף זה ניקרא נכון
מצוטטת מודה למי שעמד במסימה לקרוא אותה שופכת מילים עד כאן.

מצוטטת

New member
../images/Emo62.gif הארה ../images/Emo62.gif

אחרי שקראתי ת'עצמי.... חשוב לי להדגיש שהנאמר נכון לגבי שני המינים
ו
כאחד

למעלה