ביבי טעה, היה צריך למנות את משה גפני לשר החינוך, הכיתות היו פחות צפופות?
עכשיו ברצינות. אני כאשכנזי חילוני, מבין מאיזה מקום זה בא ועדיין...
אני מכיר כמה מוסדות, בעיקר קדם צבאיים כמו בית ספר לקציני ים בעכו ובית ספר הטכני של חיל האוויר במפרץ חיפה,
המיונים שם מאוד מחמירים. הילדים עוברים מבחני התאמה. אם התלמיד הוא "חלש" בלימודים והציונים הם לא משהו, הסיכוי שיתקבל לא גבוהים.
תארו לכם שהתלמיד נכשל המבחני התאמה לרמה וחלילה, שם המשפחה שלו הוא בוחבוט או ביטון.
אני מניח שדרעי כבר היה מתראיין בכל ערוץ אפשרי והגוואלט היה עד השמיים.
"זה בגלל שהילד מרוקאי"?
אם אתם כל כך מתפארים בחינוך שלכם, למה את הבנות שלו, דרעי שלח אל האשכנזים? כי רצה לתת להן את הכי טוב? כי בחינוך של ש"ס קיבלו את כולם? לא חשבו להרים את הרף?
כי... ש"ס הקימה את החינוך שלה מתוך אג'נדה אחרת לגמרי. לא רמת הלימודים עניינה את מקימי הרשת
הם הטיפו במשך שנים ל "פרו ורבו".
הציבור המזרחי הלך אחריהם כמו עדר.
התברר שפרו ורבו לא תאם למצב הכלכלי של המשפחה.
התפתח עוני. המוסדות של ש"ס נועדו רק למנוע התדרדרות לפשע. מצב הדמוגרפי של אוכלוסיית האסירים בבתי הכלא, לא החמיא להם.
רוב האסירים מזרחיים.
בש"ס מעולם לא חשבו במונחים של רמת החינוך.
האם אפילו בעולם התורני הילדים יקבלו כלים להתפתחת. אז דרעי מדבר על "שקופים"?
השתיקה של דרעי רועמת. אין לו בעיה להיות "שקוף"
כל עוד זה לא אצל החילוניים.
עכשיו ברצינות. אני כאשכנזי חילוני, מבין מאיזה מקום זה בא ועדיין...
אני מכיר כמה מוסדות, בעיקר קדם צבאיים כמו בית ספר לקציני ים בעכו ובית ספר הטכני של חיל האוויר במפרץ חיפה,
המיונים שם מאוד מחמירים. הילדים עוברים מבחני התאמה. אם התלמיד הוא "חלש" בלימודים והציונים הם לא משהו, הסיכוי שיתקבל לא גבוהים.
תארו לכם שהתלמיד נכשל המבחני התאמה לרמה וחלילה, שם המשפחה שלו הוא בוחבוט או ביטון.
אני מניח שדרעי כבר היה מתראיין בכל ערוץ אפשרי והגוואלט היה עד השמיים.
"זה בגלל שהילד מרוקאי"?
אם אתם כל כך מתפארים בחינוך שלכם, למה את הבנות שלו, דרעי שלח אל האשכנזים? כי רצה לתת להן את הכי טוב? כי בחינוך של ש"ס קיבלו את כולם? לא חשבו להרים את הרף?
כי... ש"ס הקימה את החינוך שלה מתוך אג'נדה אחרת לגמרי. לא רמת הלימודים עניינה את מקימי הרשת
הם הטיפו במשך שנים ל "פרו ורבו".
הציבור המזרחי הלך אחריהם כמו עדר.
התברר שפרו ורבו לא תאם למצב הכלכלי של המשפחה.
התפתח עוני. המוסדות של ש"ס נועדו רק למנוע התדרדרות לפשע. מצב הדמוגרפי של אוכלוסיית האסירים בבתי הכלא, לא החמיא להם.
רוב האסירים מזרחיים.
בש"ס מעולם לא חשבו במונחים של רמת החינוך.
האם אפילו בעולם התורני הילדים יקבלו כלים להתפתחת. אז דרעי מדבר על "שקופים"?
השתיקה של דרעי רועמת. אין לו בעיה להיות "שקוף"
כל עוד זה לא אצל החילוניים.