שוב הפינגווין בנהריה

שוב הפינגווין בנהריה

בתחילת חודש יוני כתבתי כאן ביקורת על הגלידריה והייתי בטוחה שלא אחזור לשם לעולם.. אבל היום התקשרו זוג חברים שרוצים ללכת לאכול בפינגווין כי בא להם ופל בלגי וגלידה , אני הצעתי להם לחפש בית קפה אחר ושנלך לבורדו בנהריה הגענו לנהריה והכל סגור מלבד הפינגווין בכל זאת נכנסנו לשם למרות שהזהרתי אותם הזמנו כמה גלידות וקפה קר והמסקנה אין ופשוט אין אף גלידריה אחרת פתוחה ולכן הסתפקנו בפינגווין והציון הוא 5 ! המראה היה כמו גלידריות בשנות השמונים * האם אף אחד לא יכול לפתוח גלידריה נוספת בצפון לדעתנו אין בראש פינה, אין בצפת, אין בקריית שמונה ואין בכל האזור הזה עד נהריה

Lear22

New member
צריכים לייבא את אייסברג

בכלל במרכז יש עכשיו פריחה אדירה של גלידריות אין מה לעשות, האוכל בצפון זה לא העניין

עמית@

New member
שתי גלידריותחדשות רק במסלול הטיול

היומי עם הגורה (שמפתחת טעם מעודן מאוד גלידות וסורבה) ברחוב בן יהודה- פינת ירמיהו- גלידה חדשה- לא רעה- מתיקות מעט מוגזמת בנמל- סניף של גלידת "ויקטורי" מיפו, לא רע- לא כ"כ נקי וזה חשוב לי בגלידות- בעיקר בקיץ (ובכלל באוכל- בעיקר עם שמנת וביצים בקיץ.) עוד בנמל- סניף של רשת "פרוטי" (נדמה לי שככה קוראים להם
) שיש להם גם סניף לד הסנטר. גלידריה חדשה (מוניקה) בבזל- כבר כתבתי עליה. מה כולם יעשו בחורף???

דווקא האוכל בצפון מעולה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

דווקא יש פריחה של מסעדות מעולות בצפון הבעיה היא עם גלידריות

למעלה