שוב הערב מגיע...

שוב הערב מגיע...

הקסם באוויר זורח בתוך תוכי שומע מנגינה מנסה לזהות מאין היא באה מבעד לחלון החושך נכנס ואני כאן לבד בודד וזר חושב מחשבות מתרוצצות במהירות רוצה שיהיה פה שקט נפשי בלילות מתהפך במיטתי מנסה לחבק מנסה ללחוש מנסה לנשק את אותו חלום בעצב מתעורר מגלה סך הכל זאת הייתה כרית ביטני יודעת פרפר מוזר פרפר של עצב ודמעות ליבי לוחש... אני רעב אלייך פיתאום מגלה סודות איך הוא... צמא אלייך פיתאום וכאן .. כמו כוכב נופל ממתין למילים עיניי רעבות ואת היכן את ? מה נפשך חושקת מה עיניך רוטטות לראות מה שפתייך חושקות לבכות מה גופך עושה באותן השעות איך את יושבת בוהה באותן התשובות

ושוב הערב מגיע ...

ואיתו מגיעים גם התחושות הנפלאות רוח קרירה מהמדבר מגיעה מלטפת את גופי שמתחמם מתשוקה בלילה חלמתי על מלאך מתוק שסחב אותי לטיול מהנה על כוכבים עד בלי סוף כשהשחר נצנץ ועלה נשק הוא לי בעדינות יתרה נשיקה שהשאירה בי חותם של שאיפה כשפקחתי את עיניי היתה לי הרגשה שאולי .. ממש אולי לא היה זה חלום ... הלב שמח .. לראות את המילים נוגע לא נוגע משחק במילים .. ערב מצוין לך

כשרואה את המילים...

תחושה קלילה אך מתוקה שימחה של פרח מדבר פורח נחל דקיק שמפליו נוחתים על גופי פוקח את עיני משפשף אותם קלות מביט אל מילותיך המלטפות בחום אולי חלום אולי שוב סרט אולי קיץ אינדיאני סוחף במילים מה שבטוח רק דרך אחת תוביל ישר אל האושר לפינה שקטה חמימה אוהבת פינה של ריגושים ולא משחקי מילים אלא שירי אוהבים שממש נכתבים אילתורים מתוקים אלה לא המילים פשוט אהבה מחבקת אהבה גורמת למילים להיראות טוב יותר
לילה מקסים

../images/Emo24.gif

פורטת על ליבך כמו הייתי נגנית מופלאה אני הכינור ואתה הפנסתר מנגינה קסומה לשעת ערב שבא השמש במרומים עומדת לשקוע לשנת לילה ערבה והשמים צבועים בצבעי אדום זהב בשלווה בחוץ שקט .... רק המנגינה שלי ושלך עוצמת עינים רואה אותך מולי יושב ומביט בי .. לעינים שלי ביחד שותקים אבל בעצם אומרים הכל שתיקה שווה זהב ... מי שאמר זאת לא חשב שיצדק כלכך שתיקה רועמת ... שתיקה מיוחדת והשיחה בינינו קולחת למרות השתיקה יודעים בדיוק מה אומרים אחד לשני .

החיבוק...

הלילה הגיע השקט כבר כאן הרוח הקרירה נהפכת לחמה את שהבטת בשמיים הביטי היטב איך כולו מתכסה האדום זהב נהפך לכחול מוכר מבט חטוף אלייך ללא סימן שאלה מבט שחטפת עוד בבואו של הסתיו השתיקה קולחת המילים רצות בראש היכן היונה הלבנה שתשלח את השיר ובך תשכח עלה של זית הלילה ההתרגשות גואה יש שם בחורה עם מנגינה כזאת מתוקה ממש מהממת בואי נלחש את מילות הקסם והחיבוק שהגיע אליי ממרום מחבק חזק נותן לי ביטחון לא שוכח שאיתו מגיע החום פשוט מחכה שנתכסה יחדיו בזה החום

הלילה

הלילה בחשיכה מחבקת אני אותך בתשוקה עוטפת אותך בזרועותי מנחמת אותך בידיי גורמת לך להרגיש מיוחד נותנת לך את כל האושר שבחיי הלילה בחשיכה כשכל אורות העיר כבו נשארו רק אורות הכוכבים אני ואתה במיטתנו שוכבים החלון פתוח רואים את השמים הנוצצים ואז זרועותיך כאילו אחרי פקודה מחבקות אותי מאמצות אותי לליבך ..

אור הירח...

מזכיר לי שאת קיימת רוצה לחלום שאת ואני אני ואת על גג העולם על חוף הים מביטים לירח בוהים בכוכבים את ואני ממציאים שמות לכל כוכב וכוכב ואני לוחש לך תסתכלי תביטי בשמיים תיראי איך כוכב נופל תבקשי משאלה יקרה ממש יקרה מפז אני בטוח שהיא תתגשם אני ואת על חולות לבנים שומעים את השקט מרגישים איך הרוח נחבטת בנו קלות לרגע אוחז בידך מרגיש צמרמורת יורדת עולה עולה למחשבות מטיילת ארוכות בדימיוני שואל מה היא רוצה מה הייתה אותה משאלה ואת מתקרבת מחבקת בעדינות מרגיש בעורפי עיקצוץ נעים ואני מתקרב אלייך מביט על שפתייך רוצה לנשקך לנשקך ברוך רוצה שהלהבות יגברו ואני מתקרב לאוזנך ופשוט לוחש אני רואה אותך כאש בעיניים ואת.. את לוקחת את ידי שנינו קמים מובילה אותי אל המים אשר חיממת במגע ידייך נכנסים קצת לעומק שוקעים אך לא פוחד את מחזיקה אותי את המצוף שלי מפני הסכנה מחבק אותך חיבוק חזק אל תלכי אל תעלמי תשארי בשבילי כאן מביט לירח מצביע עבורך מראה לך.. היכן ליבי מסתתר

למעלה