שוב היא מתחתנת?!

• פותח הנושא jlo9
  • פורסם בתאריך

jlo9

New member
שוב היא מתחתנת?!

וואו! ג´ניפר עושה את זה שוב! כמה שאני מעריצה ומעריכה ואוהבת את ג´ני אני חושבת שהיא הגזימה כי רק לא מזמן היא התגרשה מכריס וכבר היא נמצאת עם בן אפלק ועוד מתחתנת איתו! אני לא ממש מאמינה שהם יחזיקו מעמד הרבה זמן. אבל בשביל ג´ני אני מקווה רק לטוב.

שימו ../images/Emo23.gif הנה פרטי החתונה:

זה רשמי: ג´ניפר לופז ובן אפלק מתחתנים! הנה כל הפרטים: כאשר התמונות הראשונות של ג´ניפר לופז ובן אפלק יצאו, כאשר נראו השניים צוחקים והולכים כשידי זה בזרועות זה בסט הסרט "ג´יגלי" בינואר האחרון, אף אחד לא האמין שזה היה רומן אמיתי. אחרי הכל, ג´יי לו הייתה נשואה לכריס ג´אד. אבל הרומן הסתבר כאמיתי, לופז התגרשה מג´אד, ועכשיו מגיעה ידיעה על תכנון החתונה של ג´ניפר לופז ובן אפלק. "ידעתי שיהיו צרות ברגע ש´הנחתי´ את עיניי על בן", לופז סיפרה לחבר. השניים התאהבו עמוקות בסרט - ובחיים האמיתיים. עכשיו מקורות מספרים ל"סטאר" שהם מתכננים לעשות את זה רשמי עם חתונה חלומית ומרהיבה ב1.5 מיליון דולר! ועכשיו, נוכל לספר לכם על התאריך שהם בחרו לחתונתם - ביום הולנטיין הבא, רק אחרי שלושה שבועות לאחר שגירושיה מכריס ג´אד הם סופיים. המוזמנים הצפויים להגיע לחתונה מתחום הוליווד כוללים את חברו הטוב ביותר של בן, מאט דיימון, ג´ק ניקולסון, אל פצ´ינו, כריסטופר וולקן, ג´ון וויט ועוד. כוכבי המוזיקה אלטון ג´ון, סטיבי וונדר, גלוריה אסטפן וריקי מרטין גם הם יהיו כנראה ברשימת המוזמנים. "זו תהיה אחת מהחתונות המרהיבות ביותר בהסטוריית הוליווד", אמר מקור פנימי. "ג´ניפר אומרת לחברים שהיא רוצה להוציא הכל החוצה בחתונה הזו... וכסף הוא לא נושא". לופז כבר ביזבזה 150 אלף דולר כדי לקנות לבן אסטון מרטין. ואז הוא קנה לה פרארי ספיידר והרי ווינסון ב225 אלף דולר. "היא אמרה לחבר שאם זה היה תלוי בבן, הם היו כבר נשואים", אומר מקורב. "היא משתוקקת להיות אישתו וללדת את ילדיו. אבל היא שמחה שהם חייבים לחכות חמישה חודשים עד שהגירושים של ג´יי לו נכנסים לתוקף. זה מאפשר להם זמן לנשום". "הפעם היא הולכת לעשות את זה נכון", אמר מקורב. "היא הראשונה של בן... והוא יהיה השלישי שלה - והאחרון". ללופז, שהרוויחה 37 מיליון דולר בשנה שעברה, לא קשה לתכנן חתונה נדיבה - זה התפקיד בו שיחקה בשנה שעברה ב"מארגנת חתונות". משפחות הזוג יטוסו מניו יורק ובוסטון בשני מטוסים פרטיים - ב60 אלף דולר לאחד - בזמן שג´יי לו ובן יטיילו במטוס שלהם. הסלבריטאים מלוס אנג´לס יגיעו במטוס פרטי אחר, שעולה 80 אלף דולר, כאשר מוזמנים אחרים יטוסו בערך באלפיים דולר לאחד. בן וג´יי לו מתעקשים גם על אבטחה בתשלום של 100 אלף דולר. בין כל שאר החישובים של המלון, מארגני החתונות והשאר, יעלה 10 אלף דולר להטיס את מעצב השיער האישי של ג´יי לו, מאפר, מניקוריסט ומסג´יסט מאל-איי. את שאר הישובים וסדר הדברים לא נפרט, כי זה עלול להשתנות בנתיים. ירח הדבש עדיין לא ידוע, עפ"י המקורב, אבל הזוג מדבר על האיים הקריביים. אחרי זה? "ג´ניפר אומרת לכולם שהיא מעולם לא הייתה שמחה יותר", אמר חבר. "היא אומרת: ´בן הוא כל מה שאי פעם רציתי. אני מוכנה לחלוק איתו את המשך חיי". ג´ניפר לופז נישאה כבר ב1997 במיאמי עם אוג´ני נוה בבית חברים. לאחר מכן, התחתנה עם כריס ג´אד בקלבסה בקליפורניה, כשזה קרה בספטמבר האחרון והפרידה היתה במאי.

BiLlAbOnG2

New member
יופי להם

אבל שלא תתגרש שוב כמו כל פעם שלה שהיא התחתנה

למעלה