"שוב היא כאן..."

maaiaa

New member
"שוב היא כאן..."

היי! הייתי בפורום פעם.. היום סתאם פתחתי לראות מה חדש, מסתבר שעדיין חיים כאן.. מצבי הדתי רע פלוס. מסתבר שברגע שמתחילים לכתוב מבינים עד כמה זקוקים לתמיכה. יש פה מישהו שיצא, וידע שהוא רוצה להיות חילוני, וכבר חילוני, אבל הכיר בחור דתי מקסים? בקיצור. יצאתי בשאלה בגיל 13 וחצי בערך ואני לא מתחרטת על הצעד, לפני חצי שנה התחלתי לצאת עם בחור, דתי פחות או יותר, מתכוון לשמור, וחשבתי שזה יהיה סתאם לכיף. עכשיו זה התפתח וזה נעשה רציני נורא, (הוא גדול ממני) השאלה, איך מחברים חיים של דתל"ש ודתי? (בעיקר שההורים לא יודעים...) זה גורם לנו להמון מריבות, בעיקר מצידי, הוא תומך אבל אני מסתייגת... מה לעשות?

Pure M

New member
קשה מאוד עד בלתי אפשרי..

לדעתי הניגודים יגרמו לפיצוץ בסופו של דבר..
מלבד זה? צריך פשוט לדבר ולהיות פתוחים, להבהיר לו שאת לא תחזרי להיות דתיה לעולם, ושהוא צריך לכבד את זה, ומצד שני - למרות סוג של אנטי שנוצר עם יציאה בשאלה, לכבד את הדת ולכבד את אמונותיו של החבר. מאחל לכם בהצלחה.

אם הוא מאמין בדת

אז זה ממש בעיה כי השלב הבא הוא לגרום לך להאמין... אך אם הוא דתי מסיבות של נוחות וכדו' ואין לו בעיה מבחינת המשפחה להתחתן עם בחורה חילונית אז זה יכול לעבוד

היתה פה פעם יוצאת שנישאה לדתי

אם תחפשי בארכיון של השנה הראשונה של הפורום(2002) תמצאי שהיתה כאן בחורה מקסימה שכתבה תחת הניק "טוב". היא היתה נשואה לבחור דתי ליברלי שאפילו הגיע פעם לאחד ממפגשי הפורום. הם מצאו דרך לחיים בהבנה הדדית. עם זאת, היתה להם אז תינוקת ואני זוכר שהיה ברור שכשהיא תגדל, לא יהיה פשוט להגיע להסכמה לגבי המסגרת החינוכית בה היא תשתלב.

uri80

New member
מכיר כמה זוגות כאלו שהצליחו

אבל דורש המון השקעה וויתורים- בעיקר מהצד הלא דתי במשוואה. הייתה כאן אפילו מישהי מקסימה שכבר כמעט לא כותבת כאן מאז שעברה לצערי. מעניין אם מישהו עוד שומר איתה על קשר.

maaiaa

New member
הבעיה היא שאנחנו צעירים אבל אני

נקשרת אליו יותר ויותר מרגע לרגע... אני לא בטוחה שאני אוכל לוותר עליו כ"כ בקלות.

אבזץ

New member
כפרה, את בת שש עשרה וחצי

והקשר רציני נורא... אימאל'ה. הצילו! יהיה טוב. השקיעי בלימודים והזדייני רק עם קונדום (=כיפה לטיפה סרוחה). תודה. (עו"ד-ים, מקווה שאין בכאן שידול לזנות).

yaniv1216

New member
מים רבים לא יוכלו לכבות את האהבה

מה אגיד לך? הבנתי שאת ממש מאוהבת בו.. ומים רבים..כו` אבל את עדיין ילדה. תחשבי על החיים שלך.. את ממש צעירה..

למעלה