שוב היא כאן...

רעותי 17

New member
שוב היא כאן...

אז מכירים את התחושה הזו? תחילה של שנה חדשה. וכמו תמיד, אני שונאת להפרד ולסגור מעגלים. ובעצם אני מעולם לא נפרדת. לא מסוגלת לסיים. לא מתנתקת. מאנשים, ממקומות, מריחות ומצבעים, מחוויות, מקשיים, משמחות ומריגושים. אז נכון, יש את עוד שלושה שבועות. אבל אני? אני נמצאת בעיצומה של התחלה חדשה. בהתחלה, עם כל הכאב של הסיום, יש התרגשות מתוקה. לא נודע עמום שמוביל אותך לדמיונות ומחשבות, על מה יהיה ואיך. ואני לוקחת את שלושת השבועות הקרובים למחשבה. יש לי מטרות רבות ודרכים אין ספור. ואני רוצה כל כך להספיק ולהיות. לחוש ולגעת. לנצל את הזמן, לנצל את הכוחות. ללמוד לקחים, להסיק מסקנות ולפעול. להגיד שהפעם קמים ועושים. לא לתת לעצמי לשקוע, ולא לוותר. להתגבר ולאזור אומץ. ללמוד עוד, לתת יותר. להתרגש מכל דבר קטן שנקרה בדרך. להסתכל על הקושי כאתגר. לדעת ביום הכי קשה בשנה, לראות גם פרח מבצבץ מהמדרכה. לחייך, גם כשפחות, לאהוב בלי גבול. שיהיה כולנו חודש אלול שמח. [ראבק, נתנו לנו חודש להיות ככה קרובים אליו, במרחק של נגיעה וכולם עם פרצופי דכאון.] נ.ב. בעזרתו האדירה של בורא עולם שבתי לארץ בשלום
אין כמו להיות בבית. הדברים היו אמורים להיות מתועדים בבלוג, אבל יש לי בעיה קלילה עם הפורומים של תפוז. [וכן, אם תהיתם למה אני לא פה. (מישהו בכלל תהה??
] אז זה כי האתר לא עובד לי כמו שצריך. חוצמזה התחלתי שנה שניה של שירות,רחוק מהבית, מה שאומר שאני לא אהיה בבית לתקופות זמן ארוכות. גם כשנראה שלא, אני מתגעגעת וחושבת עליכם. נ.ב. אחרון. בשהייה בחו"ל יצא לי לראות חנות עם דגל גאווה מתנוסס. הוא קיבל כמה תצלומים [גרועים ותוך כדי נסיעה ובכל זאת..], ביום שהתמונות יועלו למחשב בלנ"ד אני אעלה את התמונה.

סבבב

New member
ברוך שובך!!!!

התגעגענו לאללה... מקווים שנהנת, אבל יותר נהנת לחזור... יאללה, תמונות...

ברוך שובך ציפורה נחמדת...

מה יש? אין אינטרנט בחו"ל?! חסרונך ניכר ומקווים, שמעתה נוכחותך תנעם לנו. אגב איחפה "יום"? הבטיחה לנו איזה "שבת שלום" ולבסוף כאילו אמרה "שלום שבת"... יום! הראינו את מראייך, השמיעינו את קולך, כי קולך ערב ומראך נאווה...

likud1

New member
ברוכה השבה לארץ הקודש ../images/Emo13.gif

התגעגענו מאוד... מקווה שנהנת. נחיתה רכה ובלי ג'ט לאג

למעלה