שוב החגים מתקרבים.

ישי 321

New member
שוב החגים מתקרבים.

החגים מתקרבים ושוב ההרגשה הקודרת מחלחלת... הרגשת המשפחתיות שאיננה, מכבידה כל שנה מחדש.רגשות הלבד והבדידות מתגברות. אוקיי , השלמתי על היותי הומו... אבל מה עושים עם זה לעזאזל? זו התוצאה ? לבד ובודד? ככה אשאר עד הסוף? ...

ישי נשמה יקרה, אם השלמת עם עובדת

היותך הומו, אולי כדאי שתתחיל לחשוב ברצינות על בניית קן עם בן זוג ואט אט לצאת מהארון, כי בלאו הכי אין לך הרבה מה להפסיד. אולי רק תרוויח מזה שלא תהיה בודד ולבד. זו דעץי לאור מצבך היום וההשלמתך איתו. גם אני מחפש אהבה אמיתית של גבר, אלא שאצלי המצב די מורכב ואני דווקא לא לבד (רק בלילןת במיטה הגדטלה והריקה למחצה). ישי אחי היקר, הייתי שמח יותר מלסייע לך. תחשוב טוב ונקווה שבעז"ה יהיה טוב.

ישי 321

New member
שלום מצפה...

מה שלומך? זו בדיוק הנקודה. אני לא רואה את עצמי חי בזוגיות עם גבר. לא יודע ... זה לא מסתדר לי בראש. מצד שני אני גם לא יכול להתחתן עם אשה כמו כולם ולחיות בשקר. אתה מבין? בין הפטיש לסדן... מה נשאר? להשאר לבד... וגם לצאת מהארון נראה לי מפחיד מדי. יהיה לי הרבה יותר מה להפסיד מאשר להרוויח... סבתוחה שלמה... אבל מי יודע... אוליי יקרה לי איזשהו נס ואלוקים יקל עליי וימצא לי פתרון.

ישי 321

New member
מצפה. אגב...

שני פסיכולוגים שהלכתי אליהם ליעוץ אמרו לי שאני דו מיני. מה זה דו מיני בעצם? נכון קיימתי יחסי מין עם נשים ומאוד נהנתי פיזית. אבל המחשבות , הפנטזיות, ההתאהבויות החום והמגע הם לגברים. אז מה קובע את הזהות המינית שלי? הצד הפיזי או הצד הריגשי? מה זה הומו בעצם? זה רק מי שסולד וניגעל ממגע עם אשה?

טלל10

New member
על פי המדע הרוב קובע, אפילו 51% משיכה

כנראה שדו זה 50-50.. רוב האנשים במצב שלך בשלב כלשהו בוחרים להתחתן ולהמשיך להתמודד עם המשיכה לגברים, בתקווה לנפילות "בקטנה" ולא במגע או בשכיבה, אף על פי שיש לקחת בחשבון את האופציה הזאת. מה גם שהפסיכולוג שלי טוען שלכל אחד יש משיכה לבני מינו, מי פחות מי יותר.. ראיתי (ולעיתים גם חשתי) את זה בlive בתקופת התיכון, בצבא ובישיבה. לדעתי רוב המתקראים הומואים, בדגש על הדתיים מביניהם, לא מגיעים למצב של גועל מאישה אלא רק חוסר משיכה. מה אומר לך, קשה להתגבר על הפן הרגשי. אם כי אפשר לנסות לעבוד על זה ולהימשך לנשים בעלות תכונות אופי שאתה מחפש. אני בין היתר מנסה יחד עם הפסיכולוג שלי לעבוד על הקטע הזה. כנראה שנידרש לחוות את היסורים (או האתגרים..) האלה כל החיים.. טלטל

ישי 321

New member
אני חושב

שדו מיני הוא מי שמפנטז.מתאהב. נימשך לאשה ברחוב... ולא רק נהנה ממגע פיזי איתה. אני מבין שאתה נפגש עם פסיכולוג. אשמח אם תשתף אותי\נו בעיצותיו. אמרת שהוא אומר שאפשר לפתח משיכה לאשה עם תכונות שאני מחפש? איך ומה למשל? ובכלל מה הוא אומר ומייעץ לאנשים במצבנו. למשל מה הוא אומר שאם אני בוחר בצד מסויים (באשה) אני יכול ואפשר לוותר על הצד השני? אשמח לשמוע. תודה.

אצלי זה ממש הפוך...

אני אמנם נהנה ממגע פיזי עם גברים וגם מפנטז על מגע מיני אתם, אך בכל הנוגע להתאהבויות, רגשות, חום ומגע של רגש - אני הרבה יותר נמשך לנשים.

ישי 321

New member
היי מה נישמע?

תראה פיזית אוליי אני לא לבד.אהיה עם ההורים. ואוליי חלק מאחיי. אבל רגשית אני די בודד. בודד עם סודי הגדול. בודד עם עצמי. חי בהרגשה של " אם הם ידעו מי אני באמת הם לא יאהבו אותי כמו מי שהם חושבים שאני" ובנוסף הקנאה שלכולם יש משפחה . ילדים אהבה.. אז אני לא יודע איזה בדידות קשה יותר... לגבי בן זוג. האמת שקשה לי לראות את עצמי עם בן זוג. לפחות לא בשלב הזה. אוליי כי אני לא משלים עם מי שאני?

אתה עדיין בשלב הדיכאון

כשאדם עובר אסון או אפילו סתם אכזבה, הוא עובר כמה שלבים. כשנוכחת שאתה הומו, התחלת בתהליך הזה: הכחשה: אני לא הומו, זה יעבור כעס: למה אני? למה עשו לי את זה (ההורים, הסביבה וכו') התמקחות: אני אסתדר עם אשה, אשקר, אתחתן ואתאפק בעניין הגברים. דיכאון: רע לי, אני נחות מכולם, אני בודד, אני קורבן מסכן השלמה והתארגנות מחדש: זה מה שקבלתי בחיים, אני מתחיל לבנות על זה ולא לעקוף את זה. אני מקווה שתעבור לשלב הבא והאחרון בקרוב, ושתתחיל לבנות בִּמקום להתאבל.

טלל10

New member
פורטי יקירי, האם כולם עוברים את כל השלבים?

כנראה שלא. עיין ערך חברים רבים בפורום שבחרו בדרך הנישואין והצליחו. אז לא כולם אותו הדבר. כבר אמרו חכמים "כשם שפרצופיהם שונים כך דעותיהם שונות".. טלטל

"הצליחו" במה?

הצליחו לעבר את האישה ולהוליד ילד. מזה אלפי שנים שהומוסקסואלים מתחתנים עם נשים ומולידים ילדים. זאת לא אומרת שהם מפסיקים להיות הומוסקסואלים. והם כן עוברים את השלבים הנ"ל.

ישי 321

New member
פורטי..

מקווה שיהיה לי האומץ והכח להגיע לשלב הזה... אבל מה עושים אז עם זה? בשלב זה זה ניראה לי כמו משהו ללא תכלית. מה עם המשכיות? ילדים? קן משפחתי? מקווה שאני טועה.. בכל מקרה אני מאוד זקוק לך ולעצותיך. התגובה שלך מאוד עודדה אותי. תודה לך איש יקר!

ישי חביבי

לאחר הקבלה העצמית מגלים שלחיים יש מטרות רבות אפשריות, לא תמיד ילדים הם המטרה העיקרית. מצד שני, אם דווקא רוצים ילדים, ניתן לאמץ ילדים או להוליד ילדים דרך אם פונדקאית, כפי ששומעים בחדשות בארץ. ניתן גם להתחתן עם אשה ולהוליד ילדים בסידור מיוחד בינך ובינה. לעצמי אני מצאתי בן זוג לפני 32 שנים ואנחנו גרים ביחד כל השנים האלה. אין לנו ילדים, וזה בסדר. אבל יש לנו קן, בן זוגי מתקבל בכבוד ובשמחה אצל כל בני המשפחה - דתיים וחילוניים, אח, אחיינים, בני דודים ודודים. אין בעיות. זה לא קרה מהיום למחר, אבל אחרי התמדה במשך שנים זה הצליח לנו. קראתי פעם משל כזה: לכל אדם ניתן פרי בזמן לידתו. אחד קבל תפוז מתוק, השני קבל אגס יפה וטעים, ואני קבלתי לימון חמוץ. מה עושים עם הלימון?.....בתוספת סוכר, לימונדה !

אתה ממש לא לבד ../images/Emo140.gif

וחוצמזה, אני לא חושב שזה כזה נורא להיות הומו בלי בן זוג. לא יודע כמה האחוז הצלחה בזוגות כאילו.

ישי 321

New member
תודה

האמת שכרגע זה מנחם אותי הבעייה שבשעת האמת ובחג עצמו לא ממש. אני מרגיש שאני לבד בסרט הזה. אבל אנסה אז לזכור זאת....
.

שוב עברה תקופה ולא עשית דבר

הומואים אינם אנשים בודדים או לבד. אתה כלוא בין עולמות ולא עושה דבר בעניין ואחר כך מקטר. צא מהארון. אתה בקטע מטורף של עינוי עצמי.

למעלה