שוב. הזמנה.

Icy2000

New member
לא, תודה! עדיף לצפות במכבי ת"א נגד

בני סכנין ועוד 1000 דברים אחרים.

mic1511

New member
נו כבר ראית שלא היו פה תגובות

אוהדות אז למה שוב להעלות את הנושא. אני בטוחה שמי שרוצה לבוא כבר יודע ויגיע...

אוף דווקא הייתי באה

מעניין אותי לשאול אותו למה בעלי שובת כלכך הרבה, וההסתדרות שאחראית על שביתותיו לא מחזירה לו את הכסף. אבל יש לי פגישות הורים, איאפשר לבקש ממנו לדחות? אני חייבת לשאול עוד אבא אם קוראים לו אילן, במלעיל, או אילן, במלרע, ולגלות ששמו יואב [טוב, לא עולה לי אייקון של מבוכה].

אמץ

New member
ולמה בשביתות הוא לא דואג לכולם?

השבית את המשק ל-3 חודשים ומנע פיטורים בכל משרדי הממשלה - פרט למשרד הבטחון/צה"ל. הוא כנראה לא דואג לכל העובדים במשק, רק למי שמקורב אליו. או שאולי היה לו נוח שהצבא יפטר וכך הלחץ ירד קצת מהוועדים שלו... נו.. פוליטיקאי.

אוי יוי יוי... בסדר, בסדר

מי שבא יכול היה לשאול אותו כל שאלה העולה על רוחו. אפילו איך הוא עושה שהשפם שלו יהיה כזה מסודר.

אמץ

New member
השפם לא כזה מעניין.

לא כל כך הסתדר לי להגיע. אבל בכל זאת היה מעניין אותי למה הוא לא ממש דואג לכל העובדים, אלא רק לוועדים החזקים שלו. לא כל כך כאב לו שאלפי אנשים שהשקיעו בשביל המדינה נזרקו לכלבים. וברור לי שאם הוא היה מנהל את המדינה, בנושא הזה, לא היה שום שיפור.

mic1511

New member
עזוב הכל פוליטיקה ../images/Emo69.gif

הוא מתיימר להיות זה שדואג לעובדים (כמו שאומר יאצפן) ובפועל הכל קשקוש, דואג כמו כל הפוליטיקאים לקידום ולתחת של עצמו ובדרך עושה כל מיני פוילישטיקים. השחיתות נמצאת בכל מקום, אבל איזה מזל עכשיו תקום ועדה בכנסת לבדיקת השחיתויות... חחחחחחחחח צחוק גדול נותנים לחתולים לשמור על החלב. וכך נראית המדינה "רפובליקת בננות". סליחה על הפסימיות וההשתפכות רק בגלל איש קטן שהגיע לתת בעיר העתיד הרצאה, פשוט כבר נמאס נמאס מכל מה שהולך פה. והבעיה העיקרית שלא רואים אור בקצה המנהרה.

ע זי

New member
תתעודד...

הרי רק כפסע (יותר נכון פֶּרֵס) בינו לבין להיות מועמד לראשות הממשלה

די להגזים

אפשר לא לסבול את פרץ ואת פרס, אני באופן אישי לא סובלת את שרון ואת נתניהו. יש בי איזה כבוד אלמנטרי אליהם והרבה יותר אל האנשים שבחרו בהם. למרות שאני מסכימה עם מעט מאוד מילים שיוצאות מפיהם של השניים. עמיר פרץ כן דואג לעובדים. אתם יכולים לא להסכים עם דעתו, אבל הוא הרבה יותר דואג להם מאשר ביבי. ויש איזה גבול לרשעות אפשר לנהל ויכוח פוליטי, לא חייבים, כל אלה שטרחו להגיב אל יואב רצו בזה , אם לא לא היו מגיבים. אז חלאס לסתום לו את הפה ככה כל הזמן. אפשר לומר שלא מסכימים, אפשר לנהל ויכוח, ואפשר להתעלם, כמו שיודעים לעשות מצויין בפורום הזה כשלא רוצים להגיב. אבל אני כל הזמן קוראת [ובכוונה לא הגבתי, כי לא רציתי להכנס לוויכוח פוליטי] שאומרים לו משהו בסגנון: חלאס חלאס. אין מה לומר? אז באמת חלאס. לא רוצים לשמוע? אל תבואו. אני מעריכה גם את פרס וגם את פרץ הרבה יותר מאשר את ה"פרנסים" שלנו, מצטערת ומבכה את העובדה שהם בשלטון, ולא מחבבת במיוחד את אנשי שינוי על תפיסתם הכלכלית המעוותת. אז נכון, נוח לתקוף כל פוליטיקאי. אבל תסתכלו קצת סביבכם , כל שונאי הצמד, ותגידו לי, מה שבחרתם יותר טוב?

mic1511

New member
המפוזרת שלא יהיו לך אי הבנות

אני ממש אבל ממש לא בחרתי באלו שבשלטון, חלילה וחס. הם המושחתים מספר 1. ואני לא אכנס כמוך לויכוח הפוליטי, רק התלוננתי וקבלתי על המצב במדינה שמפריע לי מאד מאד.

אמץ

New member
עכשיו את הגזמת קצת

אני לא סתמתי לאף אחד את הפה. אני פשוט חושב שפרץ לא באמת דואג לעובדים כמו שהוא מנסה להציג. וביבי?? טוב... נו, הוא כבר לא שר אוצר. ולא שאולמרט יותר טוב...

הוועדים החזקים לא זקוקים לעמיר פרץ

שידאג להם.הם יודעים יפה מאד לדאוג לעצמם. מי שצריך את וועדי העובדים הגדולים והחזקים הם אלו שאין להם וועדי עובדים גדולים וחזקים. ככה זה, כשלא משלמים לעובדי הראשויות במשך חודשים אז סוגרים את נתב"ג. לא בשביל לשפר את תנאי העבודה של עובדי נמלהתעופה, אלא כדי שביב(י) נתניהו ופורז יזיזו את התחת מרופד עלי הטבק שלהם וישחררו לאנשים חלק מהכסף שמגיע להם על עבודה. לא קיצבה, עבודה.

למעלה