שוב הופעת אורח

שוב הופעת אורח

שאלה מעמיקה את האמת כמה מה יש לגברי מתאומים? האם תשמחו אם בייתר תתפרק? והאם יש סיכוי לקבוצת הכדורסל לעלות ליגה ? ומי פה אוהד את הפועל תל אביב בכדורסל רק אני?

תשובות

א-תאומים ברוב חוצפתו העז להעביר ביקורת על גברי לא מעט פעמים,גברי נבהל כנראה אז הוא התחיל לאיים ולצעוק.זה,על רגל אחת,מה שיש לגברי הספסר נגד תאומים ב-אם בית"ר תתפרק אני אפעל להפיכת היום בו היא התפרקה ליום חג רשמי של מדינת ישראל בו יזכו כולם ליום חופש כדי שיוכלו לעלות לרגל לחיפה לביתם של גוטמן וזאבי ולהודות להם על שמחקו מעל פני האדמה את האגודה המזדיינת הזאת(דדש פושע ולא מגיעה לו תודה ולכן ביתו לא מופיע ברשימת היעדים לעליה לרגל) ג-לא,יש שם את שאול ד-גם אני אוהד של הפועל אפסון שכונת שאול בית אליעזר תל אביב כדורסל

על ה@ש

New member
תשובות שלי.... ../images/Emo13.gif

א.לגברי יש מחלה הנקראת מושיק תאומים.... זהירות המחלה מדבקת...והתאומים תמיד מנצח...ואולי סוף סוף ישמיד את גברי לוי האפס לצימיתות..! ב.אהמ...מצד אחד אני ישמח מכיוון שיש לי שנאה עמוקה למועדון זה ולאוהדיו..מצד שני אני לא יודע אם זה טוב לליגה שמועדון בגודל של ביתר יתפרק...מכיוון שעד שיש קבוצה עם קהל אוהדים(חיות) גדול בארץ... זה יהיה נזק אדיר מהבחינה הזאת עם הקבוצה תפורק.. ג.לקבוצת הכדורסל...המחודשת הסיכוי בגדול ביותר לעלות ליגה כרגע הקבוצה עם הסגל הגדול והטוב ביותר בלאומית ב חוזר עלייה משמעותו כשלון! ד.אוהד הפועל בכדורסל כבר 9 שנים מלבד שנה אחת שנה שעברה שבה לא הלכתי למשחקים...השתדלתי לא להפסיד שום משחק באוסישקין..ולא בחוץ... והשנה אני חוזר לאוסישקין בגדול! הקבוצה תעלה ! אין ספק בכלל!

מיריי

New member
אתם מפחדים

בטח שתהפכו את פרוק ביתר ליום חג מסיבה אחת אתם מפחדיםםםםםםםםםםםםם איך שאמר ביבי אתם מפחדים ושנית אנחנו חיות????? אם כן אתם בהמות מצחינות !!!!!!!! רק תדעו דבר אחד אין ליגה בלי ביתר יא שותיי דם שכמותכם

על ה@ש

New member
מפחדים ../images/Emo35.gif

כן מאווד! אנחנו מפחדים שהקבוצה שלכם תפסיד לכול הקבוצות בליגה וכנראה גם לקריית גת.. מזה אנחנו מפחידים! מפחדים שביתר לא תתן פייט לאף קבוצה בליגה...והיווצר מצב של חוסר שיויון בליגה מזה אנחנו מפחדים! ואם תביטי טוב תראי שאמרתי שבלי ביתר הליגה לא תראה אותו דבר... בכול אופן זהו מועדון גדול עם כמות ענקית של קהל.. אבל במקרה ו... הקבוצה תפורק בטוח במאה אחוז שאין לי שום כוונה להתאבל על העניין...

אני באמת פוחד שלא יפרקו אותכם

כי אני לא יודע כמה פעמים הלב שלי יוכל לעמוד בלנצח אותכם בפנדלים בגמר גביע
אין ליגה ג´ מחוז מרכז בלי בית"ר

למעלה