שוב הודעה ל9ball master

3 cushion

New member
שוב הודעה ל9ball master

כיוון שבניסוח הקודם שלי מנהל הפורום החליט למחוק את ההודעות שלי אני אנסח הפעם הזאת שונה ובתקווה שהם לא ימחקו שוב. ובכן "איש יקר" אני מכיר אותך אישית, ואני לא ארשום כאן את שמך אבל כל מה שאתה עושה אתה מזיק רק לעצמך. אני אמצא כל דרך לחסום אותך בפני כל מה שקשור לענף הביליארד בישראל

9ball master

New member
אני לא יודע אם...

אתה מכיר אותי אישית, אבל דבר אחד בטוח, אני לא מכיר אותך או לפחות אני לא טוען שאני מכיר אותך (יכול להיות שאם תזדהה בשמך האמיתי אז כן). אני לא מבין איך אני מזיק לעצמי? אולי יתפסו לי שרירי האצבעות מרוב הקלדה אבל מעבר לזה אני באמת לא רואה איך. אתה לא תוכל לחסום את הדרך שלי, כי לא ניתן לעצור את האמת. מדהימה אותי העובדה שבתוך שבועיים בפורום הזה שבדרך כלל לא זוכה ליותר מידי תצומת לב 0גם לא מהמשתתפים הקבועים) הצלחתי להפוך לנושא הכי חם בעולם הביליארד בארץ, מעניין מה היה קורה אילו הפורום הזה היה זוכה לחשיפה רחבה יותר, אני יודע בוודאות שרוב שחקני הביליארד הפעילים לא נכנסים לפה וכנראה לא יודעים על קיום הפורום הזה, ובכל זאת הצלחתי לגרום לאיגוד הביליארד להשתגע, הצלחתי לגרום להם לפחד !!!! ממה ???? רק דבר אחד יכול לגרום להם להתנהג בצורה שכזו ולך להגיב בצורה שכו - האמת !!!!!

TIPX

New member
לא מכיר אף אחד מכם

ועל בטוח אתם לא מכירים אותי אבל מה שנאמר כאן זו איזה דבר שהוא לא חברותי ולא ילא ספורטיבי *חוצמזה אם הוא עושה רק לעמצו רע למה אתה צריך למצא כל דרך לחסום אותו מכל מה שקשור לענף הבילארד בישראל גם ככה לפי מה שאתה אומר הוא לא יתקדם הרבה אם הוא מזיק לעצמו כי מתקדמים מי שמשתפרים.

למעלה