שוב דפקו אותי!

Yonic106

New member
שוב דפקו אותי!

שלום מעצבן, אבל דפקו אותי שוב, ממש נמאס לי, אולי משהו יוכל להציע לי משהו לעשות?? לפני כשנה וחצי קניתי צמיגים לרכב, מכיוון שאני יודע שצמיגים זה חשוב, לא חסכתי וקניתי צמיגים יקרים יחסית (michelin mxv3a, 165\65-14 ב450 ש"ח לאחד). לפני כחודש שמתי לב שהדפנות של הצמיגים שלי ממש ממש סדוקים!, סדקים עמוקים, ואפילו במקום מסויים יש בליטה ממש מפחידה, מכוסה כולה בסדקים עוד יותר מפחידים. בקיצור - פחד מוות כל הסיפור. אצתי רצתי לי למוכר שממנו קניתי את הצמיגים והראתי לו את המצב, הוא הודה שהמצב נראה לא טוב, אבל הוא הסביר לי שהוא מוכר רק Pirelli, ואת הצמיג הזה הוא קנה מחנות אחרת, אז הוא שלח אותי לספק michelin שלו. הלכתי אליו, והבחור בקושי טרח להתכופף לראות את הצמיג, וטען בתוקף שזה נורמאלי והכל בסדר. שאלתי אותו אם יכול להיות שהצמיג ישן, אז הוא אמר שלא לכל הצמיגים יש תאריך שמוטבע עליהם, ולזה אין!, למרות שהצבעתי לו על כמה מספרים שחשדתי בהם שהם מציינים את תאריך היצור, אבל הוא טען שהמספרים האלה לא אומרים כלום!!! הלכתי ובדקתי ומסתבר שהמספרים האלה כן מציינים את התאריך יצור של הצמיג, והתאריך יצור של הצמיג שלי הוא השבוע הראשון של שנת 96!!! מה אני יעשה עכשיו?? שילמתי המון על הצמיגים האלה, והמוכר לא נראה כאילו הוא הולך לעזור לי. בנוסף נראה לי ממש מסוכן להמשיך לנסוע על הצמיגים האלה. מה אני יכול לעשות? תודה.

Yonic106

New member
תיקון טעות

לאחר בדיקה חוזרת גיליתי שהתאריך ייצור הנכון הוא השבוע ה13 ב97! עדיין לא נראה לי סביר.

© DrorZi

New member
נראה לי שאתה בבעיה...

כשאני קניתי צמיגים בדקתי שמתאריך היצור עד להרכבה לא עברה יותר מחצי שנה. הצמיג שלך שכב מתיבש באיזה מחסן נראה לי עד שאתה הרכבת אותו וכנראה עכשיו הוא כבר יבש לגמרי... רק מי שמכר לך אולי אולי אולי (ואני די בטוח שלא) ינסה לעזור לך.
דרור זי.

red cars

New member
שלום לך יוני106 אני מצטער בקשר לז

ה. אני לא יודע אם לא אגיע הזמן לוועדת חקירה הנושא הצמיגים שייתכן שהם נמכרים כחדשים אל אף שהם יד שניה נמכרים כאילו הם הכי טובים ויש עלהם לוגו של MICHLIEN וכו´ והלכה למעשה מיוצרים בעזה מרוקו וכו´ אם פחות שכות פלדה וחומרים נחותים יותר? מעבר לכל איך אתה ? מה אתה עושה? אשתחררת כבר?

שי ז.

New member
אים יש לך את חשבונית הקנייה

תפנה למי שמכר לך את הצמיגים ואים הוא יסרב לטפל בבעיה תפנה לאיגוד המוסכים. שי

למעלה