שוב גם אני תקועה...

KarinDi

New member
שוב גם אני תקועה...

וזקוקה לעזרה ברעיונות מקוריים :)... לבעלי תיכף יש יומולדת. רעיון למתנה כבר יש (סיר פויקה, שהיה ונגנב, והוא רמז בעדינות), אבל המסביב עוד חסר. אני מחפשת גם רעיון לבילוי וגם רעיונות למתנות קטנות מסביב (חשבתי למלא את הפויקה, אבל עם מצב הרעיונות שלי אני בספק). ביום עצמו אנחנו בחתונה ולכן נחגוג באיחור מסויים. כמה פרטים: הוא יהיה בן 28, סטודנט לרפואה, אוהב מאוד לשחק במחשב, אוהב לטייל ושטח, אוהב לקרוא (בעיקר מד"ב אבל לא רק)... בשנים קודמות הכנתי הפקות (כמו יום הא-ב שסיפרתי עליו פה לא מזמן) ואני צריכה איכשהו להתעלות... אני לא רוצה משהו עם תמונות...יש לנו המון דברים כאלו... התקציב בשלב זה בלתי מוגבל (אח"כ נהפוך לפרקטיים) חשבתי לשלב בין היתר בבילוי את הסרט "אליס"...אם זה יעזור באיזשהו כיוון למישהו...

דוריק30

New member
אמממממ.....

יום פינוק/טיול באזור בארץ (אני יודעת שאת הצעת את זה מתישהו) שיכלול את הסרט ואח"כ בצהרים או בערב מפגש הפתעה עם החברים ו/או המשפחה לארוחת ערב וחניכת הפוייקה החדש לפני ואחרי את יכולה להוסיף סיור בעיר/אזור ושאר הדברים שאת תמיד מציעה יש לי מחשבה ראשונית, נראה את איך זה ישמע לך- הסיפור של אליס, הוא שהיא בעצם פוגשת כל מיני דמויות, שכל אחת "נותנת" לה משהו לחיים (לאו דווקא מוחשי)- אם אני זוכרת נכון אולי, תעשי את היום על אותו עיקרון. תעברו בין חברים וכל אחד יתן לו משהו. זה יכול להיות מוחשי וממשי. את יכולה לשים מתנות בכל מיני תחנות בדרך או אצל החברים/משפחה. ובסוף תלכו לסרט. מקווה שהבנת את הרעיון אולי תצליחי לפתח אותו יותר ואם לא- נשוב לשולחן הדיונים להתייעצות נוספת

KarinDi

New member
פשוט אין עליך!

מאוד אהבתי את הרעיון של יום שלם סביב הסיפור של אליס...חשבתי אבל דווקא להתחיל את היום עם הסרט ולעשות מעין חפש את המטמון... וואו זה רעיון אדיר ויכול להתקשר לכל שאר הדברים שהוא אוהב (זה גם מדע בדיוני, גם דומה למשחק מחשב-רק בלי המפלצות וגם כולל טיול..) עכשיו אני צריכה לנסות לתכנן את זה מבחינת לו"ז, תחנות ואנשים... פשוט רעיון גאוני.... אני אשמח אם יעלו לך עוד רעיונות בנושא! אני בכל מקרה אעדכן במה שאני מצליחה למצוא...

דוריק30

New member
חשבתי גם שאולי

תעשי את היום הזה בעיר אחרת, ואז אם תעשי סיור מוקדם לבד, תוכלי להחביא דברים אצל בעלי חנויות (אולי יסכימו?) או פתקים קטנים בנקודות מסתור, אז גם תהיה לך חוויה של להגיע למקום לא מוכר. או- שתמשכו את זה על שבוע, ובכל יום תפתיעי אותו ע"י מתנה או ביקור אצל חבר. אם תראו את הסרט בסוף, יהיה את מומנטום אי ההבנה וההפתעה, כי אז הוא לא יבין מה קורה ולמה לצפות. מקווה שיהיה בהצלחה, והפעם אני יודעת שנעקוב בכיף אחר התהליך והאירועים
אני אוטוטו נוסעת לחופשה עד הסופ"ש, לבלות עד אובדן חושים, רגע לפני שמתחילה העבודה הבאמת קשה שלי
שבוע טוב ויום טוב דוריק

KarinDi

New member
איזה כיף!

תהני בחופשה, תנוחי ותעשי חיים! הרעיונות מעולים, אני מעבדת אטאט....מבטיחה לעדכן. תהני!!!

KarinDi

New member
נשמע אדיר...

אבל לצערי לא מתאים לנו מכמה סיבות. קודם כל, לי יש פחד גבהים, אז כדור פורח לא בא בחשבון... לו יש בעיות גב קשות ובעיקר...זה מאוד מאוד יקר.....אפילו שלא הגבלתי את התקציב בתיאוריה, בפועל לצערי לא ייצא. אבל זה מאוד מתאים גם לרעיון המרכזי...הלוואי...אולי בעתיד תודה!

בהמשך לרעיון של"אליס"

- קני לו את הספר - יש פורמטים מאד יפים. - בגוגל :"אליס בארץ הפלאות ציטוטים " -יש המון ציטוטים מתוך הספר המתארים חוכמת חיים נפלאה. בחרי את המתאימים והכיני אלבום החוכמה של אליס חוכמת חיים והתאימי אותם לזוגיות שלכם לסיטואציות מתאימות לתמונות של בעלי חיים או.... לדוגמא: הארנבון: "אוי לי! אוי לי! אני נורא מאחר!" -במקרה ומישהו מכם נוהג לאחר.... - אל תוותרו על הסרט בהצלחה ומזל טוב

KarinDi

New member
אחלה רעיונות!

אני בהחלט אאמץ את חלקם (או את כולם...), עידכונים בהמשך...

למעלה