שוב גלולות

tanka

New member
שוב גלולות

שבוע טוב ונפלא (ללא מלחמות) לכולם שאלתי ולא קבלתי מספיק תשובות לגבי כיצד הרפואה המשלימה רואה לקיחת גלולות למניעת הריון, ומה ההשפעה שלהן לטווח ארוך על הבריאות. אולי זה יעזור אם אגיד שזה חשוב לי מאוד! אני כרגע נוטלת גלולות והצטבר באזני מידע מפי מורים שמלמדים אותי ומפי כל מני שמועות שלגלולות יש השפעה הרסנית על הגוף בטווח הארוך. רציתי לקרוא מאמרים או לקבל עוד מידע בנושא לפני שאחליט באופן סופי אם להפסיק את נטילתן. אז בבקשה אולי תעזרו לי ותשלחו לי כל מידע שיש לכם בנושא,ואני מבטיחה שלמרות שאני עסוקה בבחינות אני אקרא את כל מה שתשלחו לי! תודה לכל המשיבים במהרה.

freearth10

New member
אני אולי לא in

אבל עם כל הנזק המצטבר יש כרגע אלטרנטיבה יעילה יותר? למרות שאף אחד לא יכול לחשוד בי שאני מכורה לתרופות (אני כבר 20 שנה כמעט "נקיה"), זו תרופה אחת שעליה לא הייתי מוותרת. מה לעשות בחיים אנחנו צריכים לא פעם לקחת סיכונים מחושבים. מאיה

תראי,

אני לא ממספקי המאמרים , הגלולות מחכות הריון , מונעות מהרחם להתנקות בופן טיבעי וגורמים לסטגנצתיה של דם , חום עם אופציה לציסטות וכד'.. יש היום סדנאות מודעות שמלמדים להכיר את יום הביוץ ובכך בעצם משחקים עם "הימים הבטוחים" . בנימה אישית, והכל החלטה שלך כמובן , אני מזכירה לך שהכל צריך לקחת בפופורציות גלולות זה לא דבר בריא אבל לפעמים הוא הכרחי..

למעלה