שוב גברת

mered123

New member
שוב גברת

שוב גברת
שוב שי-דייט
שריפה של זמן
בזבוז של בטרייה
לא רוצה לשלם כדי לפגוש אישה
לא רוצה למכור את עצמי ב 10 תווים
גם לא בשלושים
לא רוצה לכתוב כמה אני מרוויחה
לא רוצה לדעת את זה עליך
לא רוצה למצוא תמונה מחמיאה
ולא לבדוק שוב אם קיבלתי הודעה
לא רוצה לבלות עוד לילה לבד

ועוד משהו מהירהורי הימים האחרונים

נושא האהבה וההתאהבות מעניינים אותי, מעדיפה להתעסק בתיאוריה כי יש לי לב חלש והלוואי והייתי מסוג הנשים שאיך שהן יוצאות מקשר יכולות לזרום לקשר הבא שלהן.

בעולם הסטרייטי אולי יותר קל ויותר ''נורמלי'' ויש המון אפשרויות ''שפויות'' להכיר ולאוו דווקא בפגישות עיוורות שכל כך לא אהובות עליי...
המון הכרויות קורות בעבודה, בלימודים, חוגים, אין את שאלת המשיכה המינית כמו שאישה לסבית שואלת את עצמה כשפוגשת משהי שמושכת אותה,
העולם הלסבי לא פשוט בלשון המעטה אבל ממש לא פשוט.

mered123

New member
מחזקים את עצמנו? אולי?

אני בטוחה שאפשר להכיר באינטרנט וגם להתאהב
אני מאמינה ש"אני חזקה ושלמה", יכולה להכיר גם בסופר
אז אני מנסה להיות חזקה ושלמה
שי-דייט וגברת לא באמת עוזרים לי, להפך, מגבירים אצלי את התסכול, ומשאירים אותי עם פחות זמן ותחושת ריקנות
(מלבד הכעס שלי על ההטעיה שלהם- "חינם" זה לא בשום צורה)

ואולי פורומים הם גם ערוץ להכיר? אני כותבת וקוראת מתוך עניין, אולי זה יעניין מישהי..

מסכימה איתך לגמרי....

בעניין אתרי ההכרויות,
זה עולם מורכב עם חוקים משלו ולרוב באמת מתברר כמאכזב...
אני מניחה שבאמת רק נשאר להיות עם קצת אופטמיות ואולי האהבה תפתיע ממקום לא צפוי..

בהחלט!!!!

בהחלט בזבוז זמן!!! זה נראה שם "אמיתי" אבל הכל שם זיוף אחד גדול!! (זו רק דעתי)או שבעתיד אולי ואולי ישתנה???באמת קשה להכיר מישהי קצת נורמתיות!! שיודעת להעריך אהבה אמיתית !!בלי דרמות!! ולמשפט האחרון..כן כן הלילות לבד יכולים להיות לפעמים בלתי ניסבלים!!נקווה שיהיה חורף אופטימי וחם

בהחלט בעיה...

חשבתי ללכת לפאב, אבל מבאס ללכת לבד...
אם מישהי רוצה אולי שם אפשר להכיר,ללכת יחד או להכיר אותי, אשמח...

כלעוד

New member
חחחח פרחונית מתוקה לא רוצה

לנפץ לך את האשלייה, אך אם קשה לכן באתרים, בשידור חי בשטח בברים ובמועדונים בכלל יש סכנת התרסקות... שם החוקים קשים יותר, המתח אכזרי, והסיכוי להכיר לא יותר גדול, אלא אפילו להיפך. פעמים רבות מצאתי עצמי בעבר חוזרת מעוד ערב של אלכוהול סיגריות ודחייה, ורק רוצה למות. רק פעמים בודדות חזרתי בהיי כי הכרתי, או כי חיזרו אחריי הרבה, או כי היה ממש כיף עם ידידות נפש.

אלא מה? את יכולה להנות מהמוסיקה, מהאנשים, ומחבר'ה לסבית מלאה נשים כמוךשאין לך ביום יום הסטרייטי.
אז זה מפצה על זה. בכל אופן אם את באה רק להכיר - ואינך כוסית על ורצוי צעירה - רוב הסיכויים שתתאכזבי מרה, ואפילו תקבלי טראומה לכל החיים... חס ושלום.

האתרים לא כל כך גרועים. רק שהם עולים כסף. וזה מרגיז לשלם ולא לראות תוצאות.
הבנות אולי גם לא כל כך גרועות - רק שהן עולות. זמן, טירחה , כאבי לב ...
גם אנחנו לא כל כך גרועות. אנחנו יפות, חכמות וחזקות , וראויות לאהבה.

ב
גישה הנכונה, ביגיעה הנכונה, וב"ה עם עזרת שמיים תמצא כל אחת את שאהבה נפשה. אמן

תודה על העידוד...

לכן פניתי כאן בהצעה לדייט לא מחייב בפאב...
במסיבות אני לא יכולה לשמוע את עצמי....
בכל אופן אודה לך על המלצה לפאב נחמד.

כלעוד

New member
חחח ח פרח יקר לא

התכוונתי לדכא חלילה, רק למצאת. בכל אופן בחודש שעבר רץ ליין בשם ZIPPER בימי חמישי בתלאביב, שזה דאנס בר חינמי והיה מאד יפה ואיכותי לדעתי. לא יודעת אם זה ממשיך תוכלי לבדוק בעמוד שלהן בשם הזה בפייס.

חוץ מזה יש לך מדי פעם ליין במילק ברוטשילד של מיכל שר שזה מוסיקלי וחינמי. גם עליה ממליצה . בא אליה קהל איכותי. כנ"ל פרטים בפייס שלה באנגלית.
רק בר נטו,יש את הברווז. והשפאגאט -ימי רביעי שם זה לנשים.
ורוב הפרסומים מתעדכנים באתר LEZGO .

למעלה