שוב בקשר לעוגן שלי

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
שוב בקשר לעוגן שלי

fresh thread אז בבקשה , אני אשמח אם תענו לי ולא תגידו לי שמישהו פעם אמר על זה משהו מתישהו
היה לי היום חלום שהתחיל בבית ספר (יסודי אגב) ושוב לא חשבתי על זה שאם אני בבית ספר (למרות שלא ידוע לי מה עשיתי בו אלא רק הלכתי ויצאתי ממנו) אז סביר שאני בחלום צלול כי זה אלמנט מנחה אז מה אני עושה בקשר לאלמנט/עוגן אחרי שכבר גיליתי אותו ?! כלום ? לעצום עיניים ולחשוב במשך היום על עצמי בביצפר ולשאול אם אני בחלום צלול ? מה?? ----- עוד משהו , אבל בבקשה אל תגיבו רק עליו - בסוף החלום עבר לידי דיויד ספייד ואז הסתכלתי אחורה לוודא שזה הוא והוא פתאום היה אישה . אז איך שבאתי לחשוב שאני בחלום צלול, התעוררתי - אני שונא שזה קורה לי וזה קורה לי כל המעט מעט מאד פעמים שהיה לי סיכוי לחצלול!

דנה^^

New member
תגובה

טוב בקשר לשאלה הראשונה: בעיקרון אחרי שגילית מה העוגן שלך, אתה אמור כל פעם שאתה רואה אותו במציאות לעשות בדיקת מציאות (ואז כל פעם שזה יופיע לך בחלום אתה גם תעשה..) בקיצור, אתה כבר לא לומד בבית ספר אז זה קצת פחות יעיל אבל אולי תנסה כל פעם שאתה שומע את המילה בית ספר, או רואה דברים שמזכירים לך את בית ספר, או מבנים וכאלה לעשות בדיקת מציאות --> בדיקת מציאות ע-כ-ש-י-ו! בקשר לחלום השני- לדעתי שווה לך לנסות לחזור לחלום :) זאת אומרת בדיוק כשאתה מתעורר אתה עדיין עייף אז פשוט תחזור לישון ותוכל להמשיך את החלום. אני עשיתי את זה כבר כמה פעמים, גם היום יכלתי אבל הייתי צריכה לקום לביצפר :\

דנה^^

New member
כי..........

אם הוא היה לומד בבית ספר אז הייתי אומרת לו שכל בוקר שהוא הולך לבית ספר שיעשה בדיקת מציאות, כשהוא יוצא מבית ספר שיעשה בדיקת מציאות, שהוא בסביבה של הבית ספר שיעשה וכו´ וכו´.. בעיקרון אם במציאות אין לו את העוגן אז הוא לא יכול לעשות בדיקת מציאות.. זו הבעייה, אבל גם לזה נתתי פיתרון אז לא משנה.

IC4

New member
זה היה אותו חלום, רק התחלה וסוף

ואני בספק אם אני חושב על ביצפר או יכול לעשות בדיקת מציאות בהקשר שלו וחזרתי לישון והיה לי חלום אחר שהיה אמנם קשור לחלום הקודם אבל החלום (השני, שבאר אחרי הפסקת הראשון) היה סאותפארק ונדמה לי גם שהתעוררתי ממנו כי לא רציתי לחלום אותו אלא הייתי מצוברח ממה שקרה לי שאיבדתי את האופציה לצלילות. אז גם הוא הופסק ואז התעוררתי ורשמתי את שניהם (השני היה קצר) עכשיו צריך למצוא עוגן חדש ! :((( לקח לי חצי שנה למצוא את זה, עכשיו אני מגלה שזה לא יעיל.

דנה^^

New member
היי

זה כן יעיל, פשוט תנסה למצוא דרך ולדעתי הכי טוב פשוט תעשה הרבה בדיקות מציאות במהלך היום ותרשום בפירוט את החלומות שלך, זה הכי טוב. לצערי, מאז שנגמר החופש אני לא ישנה מספיק ואז גם כשאני זוכרת את החלומות (וגם זה בקושי בגלל ביצפר..) אין לי זמן לרשום אותם אז שוב זה די ננטש :( טוב אולי עכשיו כשפעמיים בשבוע אני מסיימת ב12 (ביקשתי מערכת הפוכה!!!!!!) ואני מסיימת רק פעם אחת ב 2:25 אני אנסה להרגיל את עצמי ללכת לישון בצהרים ואז אני גם אשלים ש"ש וגם אנסה לחזור לצלולים. היה לי עוד רעיון שאני חושבת לנסות והוא ככה- ממילא אני תמיד עירנית בלילה, אין מה לעשות.. ניסיתי ה-כ-ל! ויוצא שחסרות לי המון ש"ש אז חשבתי פשוט להפוך את היום שלי. למשל אני חוזרת מבית ספר->הולכת לישון->קמה בלילה עושה שיעורים, טלויזיה וסתם עד הבוקר ואז הולכת לביצפר וחוזר חלילה, ככה אני גם אהיה עירנית בבית ספר (?)-> את זה אני צריכה לבדוק.. הבעייה היחידה עם השיטה הזו היא שלא יהיה לי מתי לראות חברים :((((((((((((((((( ואני לא מוכנה לכזה דבר.. וכל הדברים שיש בצהרים- אני אצטרך להפסיד אותם וזה באסה... אז אני עדיין חושבת אם זה שווה לי או לא.. מקסימום אני אנסה ואחזור לרגיל או משו. --> שמתי לב שתמיד אני מתחילה לדבר על עצמי....

IC4

New member
זהו חשבתי שמתמקדים בבעיה שלי ../images/Emo4.gif

מוקוש

New member
לא פתרנו את הבעיה שלך?!

תקנו אותי אם אני טועה- אבל המסקנה היא שכשאתה בבי"ס תעשה בדיקת מציאות, נכון או לא?! אם לא- זה הכי יעיל...

מוקוש

New member
זה הקטע!!!!!!!

אוף... אם אתה אף פעם לא בבי"ס, ואז פתאום אתה בבי"ס, סימן שיכול להיות שזה חלום!!!!!!! וז תעשה בדיקת מציאות (בחלום) ותראה שזה חלום, גאוני, הא?!

דנה^^

New member
כן אבל

אם במציאות הוא אף פעם לא יעשה בדיקת מציאות כשהוא בבית ספר (כי הוא לא) אז גם בחלום הוא לא יעשה, פשוט כי הוא לא יזכור.

מוקוש

New member
שישנן כל יום "כשאני אהיה בבי"ס אני

אעשה בדיקת מציאות" זה שילוב של תכנות התת-מודע ובדיקת מציאות, זה יכול לעבוד.

IC4

New member
אנסה אבל

יש פה מעין איזה לופ שכזה אתה צריך להיות צלול בשביל לעשות בדיקת מציאות ואתה צריך בדיקת מציאות בשביל להיות צלול אני אנסה את תכנות התת מודע כל כמה פעמים ביום להגיד את זה אבל את מבין את האירוניה שלי הרי אם אני חולם חלומות רגילים אני אף פעם לא חושב בהם לעשות בדיקת מציאות למרות שכל אתמול הקפאתי ושאלתי את עצמי האם אני עכשיו בחלום (התשובה כמובן היתה לא)

מוקוש

New member
פשוט תחשוב הרבה פעמים

"איפה אני נמצא? איך הגעתי לכאן?" בסוף אחרי כמה שבועות, זה יהפוך להרגל, ותעשה את זה גם בחלומות. פשוט.

למעלה