שוב בעיית השלוש דקות !!!!!!!!!!

בוסון

New member
שוב בעיית השלוש דקות !!!!!!!!!!

אנשים - השיר של שרית חדד חורג מ - 3 דקות המותרות לשיר אירוויזיוני !!! השיר הוא שלוש דקות ו- 17 שניות ( דה ז´ה וו ?? )וכידוע 17 שניות זה הרבה ולכן או שהשיר יקוצר או שיפסלו אותו או...שאולי אף אחד לא ישים לב? אבל חבל !!! 3 דקות זה 3 דקות לא שניה יותר. דעתכם ?

enicegirl

New member
איזה באסה!!

אולי שיקצצו משהו מהשורות בעברית?? אבל אני לא מבינה, איך יואב גינאי והמעורבים בשיר לא שמו לב שזה חורג מעט? מוזר !

איליה.

New member
מה אתם עושים עניין?

ברור שיקצרו אותו. הרבה שירים של הרבה המדינות, לא רק שלנו, יוצאים בהתחלה בפורמט מלא ואחר כך מקצרים אותם. אותו דבר קרה לגרמניה בשנה שעברה, ובקדם הבריטי אין שיר שגירסת הסטודיו שלו קצרה מ-3:30. כי בגרמניה ובבריטניה כבר הבינו שהיום כבר לא שנות הששים, ורוב השירים ששמועים היום הם 4 דקות לפחות, ולפעמים גם 6 ו-7, מה שלא היה קיים כשקבעו את הכללים בסוף שנות החמישים. אין שום בעיה עם זה, זאת גירסה ראשונית והאורך שלה 3:20 (לפי החישוב שלי). וחבל שיצטרכו לקצץ, כי גם ככה השיר נשמע נורא קצר כי הוא slow.

Yaniv-DC

New member
והפעם, צודק ../images/Emo8.gif

3:20 שניות לשרית חדד לעומת 4 דקות של השיר הצרפתי... ביג דיל, זו הרי גירסת הסינגל. בארוע עצמו זה יהייה 3 דקות. מה ההבדל בין זה לבין קרב עצמון-דקל? הפעם הוחלט על מי ישלח לאירוויזיון, בניגוד לתחרות לכאורה לא הוגנת כפי שהיה אז.

בוסון

New member
רק ששוב לא יקרה...

מה שקרה למוטי גלעדי ושרי צוריאל שלא ברור אם זה היה בגלל שהשיר קוצר או מה בדיוק קרה להם שם אבל אני זוכר שהם שרו את השיר במהירות אדירה וזה היה זוועה.

Yaniv-DC

New member
גם לי לא ברור מה הייתה הסיבה

אבל מצד שני גם לא ברור לי למה זה היה השיר הזוכה... ואיך בכלל הכניסו אותו לקדם. מוטי גלעדי וקיפי.

ביג דיל

New member
תסלח לי שאני מציין את זה, אבל

מבט חטוף בכרטיס האישי שלך מראה דברים לא כל כך נחמדים. אני מתכוון, כמובן, לתמונה של הצמד גלעדי את קיפי. למה? למה? למה? למה? ואם לא הבנת, למה?

למעלה