p r u d e n s
New member
גררררררררררר
אני שונאת את שמיל שונאת אותו שונאת אותו שונאת אותו ואם בא לך לראות למה אני כל כך כועסת-הנה! ובכלל לא אכפת לי שאני מפרה זכויות יוצרים...כי היא בכלל לא יוצרת!!! זה סתם ערימת זבל באינטרנט
שם הסידרה: הדרך למעלה הקדמה: הסידרה היא על סימית בשם מלינדה ועל איך היא הופכת להיות מפורסמת. פרק א' יומני היקר, אני לא יכולה יותר!! אני רוצה כל כך להיות מפורסמת! כבר אין לי מושג מה לעשות! היום פגשתי מישהו נורא נורא נחמדה, קוראים לה מרי. יש לה חבר כל כך חמוד... אני חושבת שאני דלוקה עליו, אבל מה אני יעשה? אני לא רוצה לפגוע במרי... היום החלטתי שאני יהייה מפורסמת ולא משנה מה יקרה! הלכתי בכל העיר, מבית לבית, עד שהגעתי לשכונה של העשירים, היה שם איש נורא נורא יפה, ואני חושבת שהוא היה עשיר, כי הוא נכנס לבית אחד, לא היה לי מושג מי זה היה! תמיד חשבתי שכאן גרים כל המפורסמים, אבל לא הכרתי אותו... אז הוא בטוח לא היה מפורסם! המשכתי ללכת ברחוב ופתאום ראיתי את לורליי! אני מעריצה מושבעת שלה!! היו מסביבה עוד 6 אנשים שביקשו חתימות מהשחקנית המפרוסמת! נתתי בוקס לאחד מהם ורצתי אליה, היא חתמה לי על היד עם אודם, איזה אושר זה היה!!! ואז ראיתי אחרי שהיא הלכה כבר שנפל לה עיתון ציבעוני מהתיק, לקחתי את העיתון וקראתי אותו. הייתה שם מודעה של אמרגן שאוסף כישרונות חדשים! מייד צילצלתי אליו והוא אמר לי שמחר, אני צריכה ללכת לרחוב שטורדל בולברד מספר 6 ולחכות ליד הכניסה לבית. רצתי לקניון וקניתי שימלה עם מחשוף עד הבטן. אולי אני יהייה מפורסמת??!!!! אני כבר לא יכולה לחכות עד מחר! לילה טוב (אם אני יצליח לישון) מלינדה פרק ב' כתב היד שלי רועד מרוב התרגשות של מה עבר עליי היום!!! בבוקר התעוררתי בשש בבוקר והשמש עדיין אפילו לא זרחה! עשיתי אמבטיה של 3 שעות! אכלתי וציחצתי שיניים, ואז שמתי את השימלה המדהימה שקניתי בכמעט כל הכסף שהיה לי ושיחקתי קצת שש בש. ואז לקחתי את התיק גוצ'י שלי והלכתי לרחוב שטרודל בולברד מספר 6 וחיכיתי. תוך דקה הגיעה לימוזינה ענקית והנהג אמר לי להכנס. ניכנסתי ונסענו לבית ע-צ-ו-ם!!! בבית הזה חיכה לי לא אחר מ- מן אג'ר!!! מן הוא האמרגן מספר 1 בעולם! הוא אמר לי ללכת להופיע על הבמה הכחולה שהייתה שם. בחרתי שיר רוק מדהים והתחלתי לשיר ולשיר ולשיר שוב ושוב ושוב והגיעו כבר המון המון אנשים! והם מחאו לי כפיים ורקדו והייה כל כך כיף! אחר כך מן אג'ר אמר לי ששרתי מצוין והוא רוצה להתחיל לעבוד איתי על הקלטת שירים! אז ביום ראשון אני צריכה לבוא לכאן שוב, ולהתחיל לקליט שירים! הוא אמר שלאט לאט ניתדם ואני יתחיל להקליט קליפים, ואני הולכת להיות מפורסמת לאללה!!! אני רוצה ללכת לישון עכשיו, כדי שאני יחלום את החלום המתוק שלי על איך שאני מפורסמת והחבר המתוקי של מרי- בובי בא אליי ומבקש חתימה! לילה טוב יומני היקר, מלינדה פרק ג' היום קרו לי המון דברים! שאני בקושי זוכרת מה קרה: אבל דבר אחד בחייים אני לא ישכח! בובי, בא אליי וסיפר לי שהוא ומרי נפרדו. קפצתי מרוב שמחה ומייד נכנסנו לג'קוזי. הוא אמר לי שמרי בגדה בו, והוא בא אליי כי הוא חושב שאני ממש ממש מדהימה. אחרי שישבנו 6 שעות בג'קוזי ושיחקנו כל מיני ***אהם*** משיחקים, הסתכלתי בשעון ולא האמנתי!!! עוד שעה בדיוק אני אמורה להיות בשטרודל בולברד 6, כדי לקבל הסעה לאולפן ההקלטות!!! בנימוס עילאי, אמרתי לו שהוא כבר מממש צריך ללכת, ורצתי למקלחת! הלקחתי ממש ממש מעט זמן, בסך הכל 7 דקות, ורצתי ללבוש את השימלה המדהימה שלי, הסתרקתי, התאפרתי, ונישארו לי עוד 15 דקות להגיע לשטרודל בולברד, והדרך לשם הרי ממש קצרה! אז התיישבתי על הכורסא הורדרדה של, ואיך שהיישבתי, צילצל הטלפון. עניתי, וזאת הייתה מרי, פתאום הרגשתי כל כך אשמה... מרי שאלה אותי עם אני יודעת איפה בובי, ועניתי לה שאין לי מושג, ואז לא יוכלתי יותר! סיפרתי לה את כל האמת! על שבובי בא אליי וישבנו בג'קוזי וכל מה שקרה היום. היא שתקה לרגע. ואז היא אמרה: "איך יכולת? את לא מכירה אותי? באמת ניראה לך שאני יבגוד בבובי? הוא זה שבוגד בי, ואתמול רבנו נורא והוא לקח את התיק שלו ויצא. ואני נורא דואגת! אז התקשרתי אלייך! וזה מה שאני שומעת ממך!!! ועכשיו, את זאת שבעצם בוגדת בי!!!!! כולם בוגדים בי!!!..." ואז היא ניתקה... הרגשתי כל כך רע, אבל כבר ממש הייתי חייבת לרוץ לשטרודל בולברד! לקחתי את התיק שלי ורצתי החוצה. כשהגעתי לשם הלימוזינה של מן אג'ר כבר הייתה שם. נכנסתי והתיישבתי. בנסיעה לא הייה לי זמן אפילו לחשוב על מרי, כי הנהג כל הזמן שאל אותי שאלות מעצבנות, על סוגי הקפה שאני אוהבת. אחרי כמה זמן הגענו לבית הענק. ניכנסתי ושרתי, ושרתי, ושרתי, 6 שעות רצוף שרתי, הקלטתי שירים, שרתי קצת אפילו על במה קטנה!!! היו שם 20 אנשים והם הריעו לי כפיים! מרוב אושר ושימחה המשכתי לשיר. ב2 בלילה, כשכולם כבר הלכו, בא אליי מן אג'ר ואמר לי שמחר, אני צריכה לחכות בשטרודל בולברד מספר 6, ב8 בבוקר אפס אפס! הלכתי הבייתה, לבשתי פיג'מה, ניכנסתי למיטה, וניזכרתי במרי. רגשות האשמה אכלו אותי! החלטתי שמחר כבר ב7 אני חייבת לטלפן אליה. פרק ד' חלמתי אתמול כזה סיוט!!! בחלום מרי עמדה על עדן החלון, ואני ישבתי על הספה ונישקתי את בובי, ואז שנינו שמנו לב שמרי עומדת שם ומאיימת לקפוץ! אני מייד קמתי ורצתי אליה, אבל בובי עצר אותי, הוא לא נתן לי ללכת לעזור למרי. ומרי קפצה מהחלון. ואז התעוררתי. השעה הייתה רבע לשבע ואני קפצתי מהמיטה כולי מזיעה, והכלתי להתקלח. אכלתי בקושי, ואיך שבשעו צילצל שבע- רצתי לטלפון- וחייגתי למרי. המזכירה ענתה לי, וחשבתי- היא בטח ממש עצובה וניתקה את הטלפון. אז החלטתי לקפוץ אליה. מרי גרה שני בתים לידי. הלכתי אליה, ועוד לפני שנכנסתי לשביל הגישה לביתה- ידעתי מה קרה. היו שם 5 שוטרים, צלם, עיתונאים- כמות אדירה של עיתונאים!!! ושני אמבולנסים. ידעתי- מרי קפצה מחלון באמת, רצתי הבייתה, שתיתי כוס קרה קרה של מים, והלכתי לשטורדל בולברד. הלכתי מאוד לאט. בדרך החלטתי- אני נפרדת מבובי! הוא שיקר לי, ולא רק זה- השקרים שלו גרמו למרי להתאבד!!! החלטתי להתעלם מבובי, לא לדבר איתו, לא לענות לו, אפילו לא לנתק לו- להתייחס כאילו אני לא שומעת מי מדבר מעבר לקו. הגעתי לשטרודל בולברד ובדרך לבית, לאולפן ההקלטות, החלטתי להשקיע את כל כולי במוזיקה שלי. ניכנסתי לשם, עם השמלה הורודה שלי, זאת שהייתי בה שושבינה בחתונה של אחותי, שימלה קצרה ונוצצת. מן אג'ר חיכה לי שם. הוא אמר שהיום אנחנו נקליט קליפ. הוא הוביל אותי לחדר עם מסך ירוק גדול, והמון מצלמות מכל הכיוונים. הוא אמר לי לשיר- ושרתי- שרתי כמו שבחיים שלי לא שרתי!!! זה היה כל כך משחרר, כל המתח הזה, בובי, ומרי, ובכלל כל מה שעבר אלי, הכל יצא לי החוצה יחד עם המילים של השיר. כשסיימתי הרגשתי הרבה יותר טוב. מן אג'ר הראה לי את הקליפ ואמר שאני הייתי מ-צו-יי-נת-!!! הוא שלח אותי הבייתה ואמר לי לראות טלוויזיה בערוץ אסטיוי (סימס טי וי) בשעה 10 בלילה. כשהדעתי היה 9 וחצי אז הכנתי לי פופקורן והתיישבתי לראות טלויזיה , בחמישה לעשה העברתי לערוץ אס טי וי וראיתי אותי- שרה את השיר בקליפ שהיום צילמנו!!!!!!! מייד אחרי שנגמר הקליפ נכנסתי למיטה- ונירדמתי.......
אני שונאת את שמיל שונאת אותו שונאת אותו שונאת אותו ואם בא לך לראות למה אני כל כך כועסת-הנה! ובכלל לא אכפת לי שאני מפרה זכויות יוצרים...כי היא בכלל לא יוצרת!!! זה סתם ערימת זבל באינטרנט