שוב בלגן בפורום... אז ...

Roniii

New member
שוב בלגן בפורום... אז ...

אני פותחת דיון חדש. והנושא הוא - הורים מעצבנים
: מה הדבר הכי מעצבן או מפדח שההורים עשו לכם? ואני מתחילה: בטיול השנתי בשנה שעברה, אבא שלי רץ לאוטובוס, שכבר ישבנו בו וכמעט נסענו, והביא לי (שימו לב): משחה נגד עקיצות של יתושים
, גרביים חמות
ומחברת לכתוב בה חוויות (כולל עט)
. לא פדיחה?

Roniii

New member
מקפיצה - על הורים מעצבנים!!!../images/Emo78.gif

מקפיצה, מקפיצה, מקפיצה

p r u d e n s

New member
רק הורים?!

קטן עליי.|אדיש| יש לי גדוד של דודים שרק צועק 'שיר, אנחנו מעצבנים בפוטנציאל גדול יותר מערוץ הילדים'. במה נתחיל? הממממ... טוב-שבוע שעבר, הם התעקשו לדבר על הבת מצווה שלי כאילו היא הבת מצווה של אימא שלי. ככה זה הלך: הם: את חוגגת באולם? אימא: לא, היא לא רוצה הם: אז אולי תעשי במלון? אימא: עוד לא החלטתי והם לא אמרו "אולה תעשי לה במלון, אלא פשוט "תעשי במלון", כאילו אין לי שום קשר לענין. הלאה. היום חגגנו את שמחת תורה. ייפי דו. חגגנו את זה בארוחה חגיגית בנווה-ערסים. אז, בארוחה עצמה- איך שקמתי מייד התחילו הבקשות! "שיר, תביאי לי את הקולה" "תביאי לי את הפלאפון, הוא שם על המקרר" "את יכולה להעביר לי תירס?" "תגידי לרחל שאני רוצה אפונה" ג'יז! וכוווווווווולם אמרו לי מזל טוב, אבל אני לא רוצה שיגידו לי מזל טוב! אני רוצה כסף! מזומנים! מרשרשים! ירוקים! שקלקלים! כל פעם שמישהו אמר לי 'מזל טוב', אני אמרתי לו בלב: 'איפה הכסף שלי, קמצן מסריח?' כן, אני לא ממש אוהבת את המשפוחה
אני יותר מידי חננה בשבילם... אני ואבא שלי אאוטסיידרים כאלה, אנחנו לא יכולים לצחוק בקולניות כזאת (משהו כמו 'ווווווווהאאאאאאאאאאאאאאאא הא הא הא הא') או לדבר ערבית בכזה מבטא והכי חשוב: אנחנו לא קמצנים קולניים ורכלניים!!! זה הכל לבינתיים. [URL='http://']לבינתיים.[/URL]

Roniii

New member
פרו... את באמת בצרות../images/Emo7.gif

המשפחה נשמעת מעצבנת (אפילו יותר משלי!)
. וכל השקטע הזה של לדבר עלייך כאילו את לא שם - כאילו, הלו???? מזל שיש לך אותנו
- משפחה אלטרנטיבית (ומה קורה עם פורום משחק החיים?)

p r u d e n s

New member
מזל באמת

ואני לא יכולה לשלוח את הטופס כי חסרה לי המלצה של מנהל\ת 1! אוווווווף

missy j

New member
פרו, חתימה חדשה דורשת הסבר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

p r u d e n s

New member
וואי!

אני צריכה לשפצר אותה...הורדתי בטעות את כל הקטע על פרו ושאקס... הקיצר- שאקס מת גם ככה אז אני אחזיר רק את פרו...נמאס לי מהחתימות הארוכות

סתיו מם

New member
../images/Emo23.gifפרו, ננסה לארגן לך משהו

חמודה. אני אעדכן אותך בקרוב... ומה זה החתימה הזאת? אימצת פודל סגול? הם הכי חמודים!

p r u d e n s

New member
לאלאלאלאלאלא../images/Emo128.gif

זה מועדון כזה כותבים את השם משתמש---אייקון של חיה---תיאור של חיה כלשהי---פעולה כשכל הווים מנוקדות

missy j

New member
פרו יא קרציה../images/Emo70.gif

איך עושים? ושלא תנסי לעבוד עליי עם "אני לכתוב עם ניקוד" או משהו...

p r u d e n s

New member
חח...

לא.. את לוחצת על קאפס לוק, ואז על שיפט ותוך כדי השיפט את לוחצת על כל מיני ספרות וקווים...ואז יוצאים לך סימני ניקוד שונים. תראי, מילון סימני-ניקוד: שְ=אחת לֱ=שתיים עֲ=שלוש הֳ=ארבע נִ=חמש תֵ=שש קֶ=שבע רַ=שמונה חָ=תשע טׁ=אפס ז=מקש ליד אפס וֹ=מקש פלוס ושווה ויש עוד שניים...הסתבכתי עם כל הקטע של המילון|מבואס| הקיצר שחקי עם כל השורה הזו למעלה.

missy j

New member
תודה../images/Emo77.gif

missy j
חיפוּשיוֹת אדוּמוֹת סוֹבלוֹת בשקט

missy j

New member
אני מתנסה

אני עדיין לא מרגישה מספיק בשלה להתחייב לחתימה...

למעלה