שוב בכי על שלג

sirpad

New member
שוב בכי על שלג

לא שזו הפעם הראשונה שזה קורה לי אבל בפעם הקודמת היו איזה שלוש הודעות שונות משורשרותלהפליא על שלג אז החלטתי שלא לשלוח עוד אחת. ועכשיו להודעה. זו הפעם השנייה שאני קם בוקר ויש שכבה דקה דקה של ספק שלג ספק קרח ברחובות.בפעם הראשונה שזה קרה זה נערם על פי הגדרה בכל מקום אפשרי שאין לי גישה אליו,הלילה משום מה זה נערם גם על המדרכות,אז בשקט בשקט בלי להעיר את האישה(השכמתי קום להכין סופגניות) התלבשתי וירדתי עם חמש שקיות כדיי להביא שלג ולבנות לה איש שלג במרפסת.ואז כשירדתי התחוור לי שזה רק שכבה דקה וכדיי למלא חמש שקיות אצטרך לגרד חצי קופנהאגן והיאה עשה דיי המון רעש לשעה מוקדמת זו ובוא נאמר שנראיתי דיי מטופש איתו.אז החלטתי לוותר ולחזור הבייתה וכאות ניחום אני מתבכיין פה. אז אם מישו מכם יודע מה האימייל או תכתובת של האתר של אל השלג מוזמן לפנות אליי במסרים.

Gefen

New member
סרפדון... ../images/Emo113.gif

אני מוצאת שזה רומנטי להפליא לצאת החוצה לאסוף שלג כדי לבנות לה איש שלג במרפסת.. איזה כיף לה שיש לה בבית כזה משקיען!

סנדייז

New member
לא,ממש לא מטופש../images/Emo31.gif

תחי הרומנטיקה וההשקעה דרורה

סירפד!!

אם תקח את האוטו ותרחיק עד הולטה, האגמים של קפאו לגמרי ויש ה-מ-ו-ן שלג בצידי הדרכים, תוכל להכין איש שלג משהו משהו. חוץ מזה מה נשמע? ואיך ההתקדמות עם הסופגניות? מיכל

sirpad

New member
בדיוק היום הכנתי עוד

והפעם נערכתי עם השמרים מבעוד מועד (או במילים אחרות לא הרגתי אותם) ויצאו יופי של סופגניות.

ליילה

New member
אנחנו חשבנו לבנות איש שלג ../images/Emo113.gif

כי כל הקישוטים של הכריסטמס שאנשים משקיעים פה כוללים מלא בובות בצורת אנשי שלג בגובה בית של חמש קומות, מוארים מבפנים, אז אמרנו , לפחות שיהיה לנו איש שלג אמיתי בחצר (אם לא בובת סנטה קלאוס ענקית ואורות על כל הבית), אבל נשברנו, זה קר מדי. ואם כבר מדברים על קישוטי הכריסטמס, אז איך זה אצלכם? בואו נגיד שבאזור שלנו, אנשים ממש לא יודעים להגזים, כבר כמה חודשים כל הבתים מנצנצים וזוהרים באורות מכל הכיוונים, סנטה קלאוסים ובובות שלג ענקיות מוארות מבפנים, וכמובן עשרות בובות של במבים מורכבים מאורות קטנים על כל החצרות. לי יש תאוריה שזה בגלל שאנשים פה כל כך משועממים, שמרוב שאין להם מה לעשות הם שלושה חודשים עסוקים רק בלצפות את הבית באורות קטנים ומנצנצים, אבל אולי גם במקומות אחרים זה ככה? אז איך זה אצלכם?

גם פה כולם מקשטים

אורות, נצנוצים, בובות סנטה, אנשי שלג. שלא לדבר על עצי הקריסמס שהם מקשטים. יפה בעיני שאנשים כל כך טורחים לקשט, ראיתי כמה עבודה זה לוקח וזו באמת השקעה עצומה.

נקודה מעניינת בהשוואה לארץ הקודש

המודעות לאסתטיקה, יופי, קישוט ושאר הדברים שנותנים "טעם לחיים" חזקה יותר במערב ובחלק מארצות המזרח מאשר בישראל. נדמה לי שבארץ אף אחד לא היה טורח לקשט ממש ובכוונה מלאה (והקישוטים שנתלים מעשה שגרה שנה אחרי שנה על ידי העיריות ביום העצמאות לא נחשבים). גם אתם מרגישים ככה?

ברור

וזה משתלב עם שאר המאפיינים הישראלים, לדוגמה הדוגריות, להגיד ולעשות את הכל בצורה ישירה, בלי הרבה התיפיפויות וקישוטים מסביב... לישראלים זה נראה התעסקות בשטויות, אבל דווקא כאן כשרואים כמה זה מוסיף לאיכות החיים (לא רק הקישוטים והאסתטיקה, אלא גם צורת הדיבור וההתנהגות) אפשר רק לקנא.

Guy K

New member
ואיזה כיף זה.........

לנסוע בווסט גריי או בכל אחד מהרחובות המקושטים האחרים... כשמשני הצדדים שלך כל העצים מאירים וכל החנויות חגיגיות! אני דווקא אהבתי את זה לאללה.

בווסט גריי עוד לא נסעתי..

אבל בפוסט אוק ובווסטהיימר יש גם שדרות מוארות, מקסים!!! עוד מעט אצא לדרך לעשות קצת צילומים. אז נוסיף למסלול גם את ווסט גריי... (היכן אגב? ווסט גריי ו...?)

בעצם אני כנראה יודעת..

בטח במרכז הקניות של ריבר אוקס. אעבור גם שם עם מצלמתי הנאמנה!

Guy K

New member
בדיוק !

קולנוע ריבר אוקס - איפה המרכזי קניות הקטנים עם המגרשי חניה בצורת עיגול - והמארבל סלאב´ס גלידה הכי טעימה בעיר - שמה ....... ואפילו יש מצב שאת עוברת לידי כי אני נוסע ממש ממש דרך שם לעבודה היום
(אגב אם הפרטים לא הספיקו אז זה במונטרוז פינת ווסט גריי - את פונה מערבה שזה אומר לכיוון שפרד)

KOBIK

New member
היי זה אני

.....ואצלינו זה מה זה יפה יש באזור שלנו בית מלא אורות יפה כאלה כמעט כמו בחלומות ..... וזהו עכשין קצת נעים ומחר אולי יהיה שלג וגם צפויה שביתה במשק וזה ביגלל העעעעעובדים ..... עד להישתמיייע יום טוייב לכולם והרבה הצלחה איש איש באשר הוא בייביי KOBIK

alexUK

New member
הלוואי שזה היה ככה בישראל

זה נובע סך הכל מהעובדה הפשוטה והבנאלית - מדהים או לא, אבל לאנשים במערב אירופה יש מספיק זמן כדי להקדיש אותו לתלות קישוטים בנחת, להנות מהעניין ולשתות בירה באמצע. מה שקורה בישראל הוא שעובדים מהר-מהר בלחץ אינסופי אבל אז הפרדוקס הוא שכשממהרים עושים מיליון טעויות וחלטורות ואז צריך בתשעים ותשע אחוז מהמקרים לעשות את העבודה שוב ושוב ושוב! סך הכל בארץ רצים ורצים, ואז בסוף מקבלים התקף לב. למה זה צריך להיות ככה??????

לא מסכימה

מדובר במנטליות, לא בחוסר זמן. גם כאן אנשים עובדים קשה מאוד (הם אוהבים לקרוא לעצמם the hardest working city in the world), ועדיין מתנהגים בסבלנות ובסובלנות ומקדישים זמן לדברים הקטנים.

DaphneZ

New member
גם פה

הכל מקושט... זה ממש מדהים, איזו השקעה, קשה להאמין לפעמים שלאנשים יש סבלנות וזמן להשקיע ככה בקישוט הבית. כיף לראות את זה

כשמדובר על השקעת זמן......

יש בית שמוצג מידי שנה בשנה ברשתות הטלויזיה המקומיות (דרום פלורידה) כאחד הבתים היפים ביותר בקישוטים שהוא מציב. הוא משקיע מעל ל-400 שעות עבודה ויותר מ-7 מייל של חוטי חשמל ונורות מסביב לבית...מדהים ביופיו.

תודה על ההתיחסות, ליילה

היד מתרפאת לאט לאט אבל מתקדם בקצב נורמלי (זה לפחות מה שהמנתח אומר) היה הרבה יותר טוב אם זה היה קורה ביד השמאלית אבל מתגברים.

למעלה