שוב אתכם...

שוב אתכם...

ידידיי המכורים... יום שישי בערב, מוצאת את עצמי משוטטת רוב היום בטירוף... מעת היקיצה (דבר ראשון אחרי שטיפת הפנים = חזרה למיטה עם המחשב הנייד והתחברות לרשת ) ועד לשינה (שוב, נכנסת למיטה עם המחשב...התחברות לרשת, שמא "אפסיד" דבר) ורק כשמתחילה לנקר מניחה אחר כבוד את המחשב על שולחן/הרצפה). ובינינו, לא אפסיד דבר כי הרי הדברים נכנסים לאיזושהיא שגרה והרשת כבר מתחילה לשעמם אותי אך יחד עם זאת, כוחה של ההתחברות לחיים הוירטואליים ןיצירת העולם ה"חברתי" המזוייף והלא אמיתי שלי חזקים ממני... אני יודעת שכעת אני מקוממת רבים החושבים ואף מנוסים בבניית רשת חברתית אמיתית דווקא באמצעות האינטרנט... בכול אופן, במקרה שלי ובשל אישיותי, אינני נמנית על אילו המסוגלים להפוך ידידויות וירטואליות (באמצעות הרשת) לאמיתיות ובכך למעשה גוזרת על עצמי "בדידות נצחית".... טוב, אני יודעת שזה תוקף אותי (כל התהיות) בעקר בסופי השבוע...
אך מה דעתכם? האם ישנם "מכורים" נוספים שאינם מצליחים להתעלות על מחסומים פנימיים (פסיכולוגיים/רגשיים/ או what ever....) וליצור חברויות אמיתיות באמצעות הרשת ובכך להיחלץ למעשה ממעגל הבדידות?? אנה

e-magine

New member
רק שתי שאלות לי אליך, אנה

כמה קשרים לא מזוייפים יש לך מחוץ לרשת וכמה חברים אמיתיים?

כפי שכבר אמרתי בעבר

ההתמכרות שלי לאינטרנט נבעה בדיוק מאותן התשובות לשאלות אלו... קרי, בדידות. אין לי כלל קשרים מחוץ לרשת (מזויפים או אמיתיים) וכן חברים (אמיתיים או מזוייפים). מקווה שהשאלות הללו לא נשאלו בציניות... אנה

avner59

New member
חברים

אנה בוקר טוב כפי שנתת אז כן עכשיו כל עוד לא תחליטי שאת רוצה חברים אז לא יהיו לך ההחלטה היא שלך, הערת אגב לאי חברים מזויפים אוליי תסביר לי מה זה אבנר

e-magine

New member
אבנרכשאני אומר חברים מזוייפים

אני מתכוון לגולשים שימתירו עליך חיבוקים וירטואליים, הצהרות אהבה, חיוכים וכיוצא באלה אך לא יותר מזה. אני מניח שנתקלת בזה באינטרנט. תבין אבנר, אני לא אומר שכולם ככה באינטרנט, ההיפך, לי אישית יצא להכיר באינטרנט אנשים נפלאים, ויש כאלה שאני רואה בהם גם חסרונות ותכונות שליליות, כמו בכל אדם, אך עדיין אני חושב שהם נפלאים.

e-magine

New member
אנה זה לא היה בציניות

מה שרציתי לדעת הוא, אם אין לך בכלל חברים. עכשיו אני יודע ממך ואני מצטער על זה. מה שאני רוצה להגיד עכשיו זה שני דברים: דבר ראשון, שאם את מתכוונת לזה שאנשים מתנהגים באינטרנט בצביעות יותר מאשר במציאות, אז מה שאני אומר שאכן יש לא מעט כאלה, אך גם במציאות יש המון המון אנשים שמתנהגים בצביעות. נכון שבמציאות אדם בן 50 לא יכול להתחזות לנער בן 16, אישה לא יכולה להתחזות לגבר וכד´, אבל צביעות ביחסי אנוש יש הרבה מאד. באשר לחברים באינטרנט, כבר נאמר כאן שיש ציפיות שונות מאנשים שונים, יש המון אנשים שרוצים להיות חברים מציאותיים ויש כאלה שרוצים להיות רק וירטואליים. ברור שיש גם אוחזי עיניים, אבל זאת לא סיבה לפסול את כולם.

למעלה