שוב אשמח אם תעזרו :

שוב אשמח אם תעזרו :

הקורס של דיילי קרקע של QAS מתחיל בעוד שבועיים, אבל אני מחוייבת למקום העבודה הנוכחי שלי חודש לפני ההתפטרות, האם ישנה אפשרות לבקש שיישבצו אותי לקורס הבא, ובנתיים אשאר בסטנד ביי? האם הם מתחשבים בכלל באלה שלא יכולים להתחיל עבודה מיידית? וגם: כל כמה זמן נפתחים שם הקורסים? תודה

לינור11

New member
היית במיונים? מתי היית? אני הייתי ביום שלישי

וקיבלתי תשובה שלילית היום בבוקר. תחשבי עוד פעם אם כדאי לך לעבוד בתור דיילת קרקע. אני מתחילה קורס סוכני נסיעות וזה נראה לי עבודה הרבה יותר שווה מאשר דיילת קרקע. פעם חשבתי שזה יכול להיות נחמד היום במחשבה שנייה - עבודה בתור סוכנת נסיעות נראה לי משהו הרבה יותר נחמד. בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה. לינור

dgalit

New member
לינור, את לא בסדר

בכל מיני מובנים, אני מניחה שבגלל שלא קיבלו אותך, בפעם המאה לאחת מחברות נותני השירותים בשדה, החלטת סופסוף לא ללכת על זה, אבל אני לא אכנס לזה עכשיו, כי כבר דיברנו יותר מידי עליך, כולל ניסיונות עזרה.. למציירת עננים, אם את רוצה להתחיל את הקורס.. אני לא יודעת כמה קורסים ייפתחו עכשיו, לדעתי לדיילות קרקע בד"כ נפתח קורס פעם ב3-4 חודשים, תלוי באיזו תקופה ומה הצפי של כל חברה וחברה - זה כבר מישהו יותר מומחה בדיילי קרקע אולי יוכל לענות לך.. תנסי לבדוק אם את יכולה לעזוב את העבודה הנוכחית או לתת יותר משמרות ע"ח החודש, וגם תנסי לברר את זה בעדינות עם QAS, בקשר לתחילת עבודה לא מייד אחרי הקורס, או סטנד ביי.. אני לא יודעת עד כמה עזרתי, כי אני לא ממש מומחית בQAS או דיילי קרקע, אבל אי אפשר לדעת אם לא תנסי.. בהצלחה.

uselessid

New member
כן בטח ... את מנחמת את עצמך...

אחרי שאת מצטיירת פה בפני כולם כדוברת 9 שפות , כשרונית ... משהו פגז שכל חברת תעופה תרצה להעסיק אותך , אז מסתבר שלא ... עבודה בתור סוכנת נסיעות , זה מסריח פצצות ! כי היום כולם מגרדים דילים דרך האינטרנט ,והשוק מוצף בסוכנויות נסיעות ... עד עכשיו היית חרמנית אש לעבוד בנתב"ג בכל עבודה שהיא ,הלכת לכל חברה אפשרית ... אז לעבוד באיזה משרד אנונימי או בתור פרילנסרית ... , זה אפילו לא משתווה לנתב"ג . בהצלחה ! ופעם הבאה תפסיקי לחפור על כל התפקידים , אנשים יודעים למצוא תפקידים ותאריכי מיונים , בטח בגלל שהיית כל כך להוטה על התפקיד לא קיבלו אותך , בנוסף לעובדה שלא חסר לך כסף ואת מקבלת מה שאת רוצה (חוץ מאשר את המשרות שאלייהן את ניגשת ) אז כנראה שזה לא מה שהחברות מחפשות ...

tomfresh

New member
שאלה

זימנו אותי לראיון....תוכלי בבקשה לספר קצת?מה קורה בראיון? מה התהליכים עד הקורס? תודה רבה!

מראיינות אותך מנהלת מחלקה (משהו כזה)

ואחראית משמרת (משהו כזה :) אתה מתבקש לספר על עצמך בעברית ובאנגלית, סתם שיחת חולין כזאת, לקרוא קטע מהחוברת שלהם באנגלית ולתרגם, שואלים גם מה עשית בצבא, למה החלטת לעבוד בעבודה כזו וכו', לאחר מכן אתה ממלא טפסים וזהו. לצערי הרב אני לא יכולה להתחיל את הקורס הקרוב, כי הוא מתחיל עוד מעט, ואני צריכה לעבוד כחודש בעבודה הישנה שלי לפני שאני מתפטרת
אמרו לי שיישאירו אותי במאגר, אני מאוד רוצה להשתלב בקורס הבא. אבל איך אדע שהוא הולך להיפתח כחודש לפני?
זה ממש בעיה לנסות להשתלב בעבודות כאלה למי שלא יכול מיידית.... מישהו יודע מתי יש מיונים בלאופר או באיזו חברה אחרת? אם יש מיונים עכשיו, והקורס נפתח כחודש אחרי המיונים, היה מתאים לי בול...

tomfresh

New member
תודה רבה על התשובה:)

רק מסתבר שהיזמינו אותי לLOST AND FOUND ולא דייל קרקע:)ויתרתי:)

למעלה